de a legszebb az egészben hogy olyat tól egy simson vagy egy mustang vázon egy ilyen szar blokk hogy fülig ér a szám:D csak én hamar kivettem belőle mert nem szeretem a fekvőhengert nem esztétikus ez nálam ilyen hülyeség aszondja faterom :) lehet igaza van:)
na most ez olyan dolog hogy kb 100 a vége ezeknek a blokkoknak jól eltalált áttételnél. a 80-90 utazóba nem olyan kellemes neki:) inkább 60-70 a jó neki mert ott duruzsolnak szépen:) kínai blokkal tudok szolgálni asszem abból van 125 ösöm meg 140 esem. ha érdekel több infó ezekről a motorokról oktatás szinten akkor dobj egy mailt.
De nem hajtanám a blokkot jobban mint a Mustangét, csak a fogyasztás és a utazósebesség miatt kell. A sok köcsög sóderos kamion letúr az útról, jó lenne egy 80-90-es utazó, ahol még nem pörög a masina. És csak akkor ha sikerül valami összetört motort szereznem amiben a blokk még jó. De lehet hogy egy kínai pocket crossmotorból tudok szerezni egyet nagyon olcsón.
125 ös 4t blokk 80-90-es utazónál bekéri a 3 litert 60as utazónál meg 2,2litert. és hatalmas nyomatékod lesz a mostani mustang blokkhoz képest:) a hangról nem is beszélve... de mustang futómű szerintem így gyári formában nem megfelelő. meg kell erősíteni mert csak eltekeri még a vázat is szerintem. inkább simson váz az valamivel stabilabb.
Láttam már ilyenre példát neten, de szétcsavarja a vázat, meg nem is egyszerű szerezni Honda Monkey vagy Dax blokkot, kínai utánzatot már lehet újonnan kb. 60-ért de nem ér annyit az egész Mustang. És ha valami véletlen csoda folytán a megvalósitásig viszed ezt az ötletet akkor is legfeljebb a 70-est tedd bele.
Be van állítva valamelyik karbi? 2 dolog a lényeg:ne szivárogjon sehol és a lehető legkisebb fogyasztásra legyen beállítva. Az enyémet senki nem tudja beállítani, valszeg szarrá van kopva. Pedig a súber nem lötyög és a súbertű is úgy áll mint f@sz a lakodalomban :) Személyes átvétel nem oldható meg? Úgy is mész Tyerhez :) Mondj egy árat ezekre. Ja még egy dolog: jó állapotú kapcsolóvillád van?
Erről mi a véleményetek: Mustangba Honda Monkey blokkot. Én szeretnék belegyömöszölni egy 125-ös 5 sebis blokkot. A Honda Dax fórumon pont témánál vagyunk :)
Sziasztok tegnap voltam motorblokk felújítós emberkénél aki közölte velem hogy ad dugattyút csapszeget meg gyűrűt és még fel is fúrja a rozsdás henger falam, potom 5000ft ért. Szerintem nem is drága :)
Basszus, de szép! Sunáznám! :) Egy teljesen jó és beállított karbit + 4 lovas szívócsonkot mennyiért vesztegetsz? Esetleg ha megbontod a blokkot akkor a primerlánc is érdekelne.
Nem akarok izélni, de csavarhúzóval amúgy is nehéz lenne nekiesni a hengerfejnek. ;)
Matrica, ott nézegess. Esetleg nézd az adattáblát, de az nem túl logikus, rakták azt ahogy volt. Végül is hogyha veszel egy 2 lovast, azt lazán megcsinálod 4 lovasra. Persze hogyha gyári állapotra törekszel ez eleve bukta, de elvétve találni már csak nem gányolt Mustangot.
Értem, köszönöm! Engem az érdekelt hogy vannak-e, olyan KÜLSŐ jegyei a két típusnak ami megkülönbözteti őket. Mint mondjuk (megint BABETTA példával) a 207 és a 210 verzió között a lámpatest, motorblokk, tank, csomagtartó. De akkor ezek szerint az a JAWA feliratú matrica megkülönbözteti őket.
Kristóf 210 Tudom olvastam az oldaladon ezeket az eltéréseket, de ami előtt megveszem nem fogok nekiesni a hengerfejnek egy csavarhúzóval. Ezért gondoltam a külső jelekre.
Ne beszélj butaságokat. Volt 4 lovas és két lovas változat is Magyarországon, sőt a 4 lovast leginkább Magyarországra csinálták, ezeket lehetett nagy motorként vizsgáztatni. Szerintem a megoszlásuk pont fele-fele.
A gyári 4le-s Mo.-n ritka, hivatalosan nem került be. A tankon egy Babettáéra hasonlító matrica van a 4 lovas gépeken. Ez az, amit első pillantásra megmondasz.
szia! De, akkor az hogyan van hogy van gyárilag 4LE és gyári 2LE??? Azt tudom hogy az egyiket segédmotornak, a másikat meg motorkerékpárnak tervezték. Engem pedig az érdekelne hogyan lehet őket megkülönböztetni, a fent említetteket. Hogy melyik hány lóerős, és melyiket segédmotornak, és melyiket motorkerékpárnak tervezték.