Keresés

Részletes keresés

Rebelx Creative Commons License 2005.02.23 0 0 465

Lehet, de nem 1xu... Photoshop resize picture menupont, vagy van egy segedprogi a windows-hoz, ingyen le lehet tolteni image resizer, asszem. De ha elkuldod megcsinalom en is. Johannesvarro@yahoo.com

Ja es Welcome. :)

Előzmény: sholya (463)
Kalema Creative Commons License 2005.02.23 0 0 464
Még egy uszis! :))) Örvendek!
Előzmény: sholya (463)
sholya Creative Commons License 2005.02.23 0 0 463
köszi,úgy látom túl nagy a kép,lehet valahogy kicsinyíteni?
Előzmény: Rebelx (462)
Rebelx Creative Commons License 2005.02.23 0 0 462

Amikor kepet rax be, ne legyen tul nagy a file meret, mert nem engedi. Nemtom mi a hatar, de kb 150-200 kb-tol ne legyen tobb.

Browse, kivalasztod a kepet, alul megjelenik. EZUTAN beszur, es megjelenik a kep felul is a szovegben. Azutan mehet. :)

Rebelx

Előzmény: sholya (461)
sholya Creative Commons License 2005.02.23 0 0 461
miért nem tudok képet felrakni?
sholya Creative Commons License 2005.02.23 0 0 460
a lányom,Molly
sholya Creative Commons License 2005.02.23 0 0 459

sziasztok!

Én itt új vagyok,de igazi uszibolond!Nekem is van kettö,egy toy fiúcska (fehér) és egy törpe kislány (fekete-fehér szülöktöl) és rettenetesen imádom öket!Mindenevök,de csontot nem adok nekik,csak esetleg nagy fött marha cupákot.Ti adtok nekik másfajtát?

Kalema Creative Commons License 2005.02.23 0 0 458

Kérek szépen Labdázós-játszós és ágyban-alvós képeket! Ezeket biztosan minden kutty csinálja!

Kalema Creative Commons License 2005.02.22 0 0 457

Akkor most izgulok, hogy végighordja a kölyköket 63 napig...

Köszi a linket, majd beteszem az agility-s oldalamra is, na meg képeket is onnan.

Előzmény: alfatau (453)
Kalema Creative Commons License 2005.02.22 0 0 456

Húha! Köszönöm ezt az igencsak megfontolt és részletekig kidolgozott választ! :))))

Felteszed ide, vagy elküldöd a mail címemre? (De nehogy csak annyit írj, hogy "igen"! :)))

Előzmény: Rebelx (452)
alfatau Creative Commons License 2005.02.22 0 0 455
No, ez a linkbeillesztés nem jött össze! Újra: http://www.kutyasuli-gyor.freeweb.hu 
alfatau Creative Commons License 2005.02.22 0 0 454
A gyerekek tettek fel képeket, többek közt a saját kutyáinkról is az alábbi oldalra:   Itt még szöveg nincs, de lassan fejlesztik.
Előzmény: Kalema (451)
alfatau Creative Commons License 2005.02.22 0 0 453
Szia! Igen, a mi szukánknál mindig 63 napig tartott. Így szép, egészséges kutyusok voltak, (egy ismerős kutyusnál mindig 58 napig, de szinte minden kutya elpusztult).
Előzmény: Kalema (451)
Rebelx Creative Commons License 2005.02.22 0 0 452
Lenne... :)
Előzmény: Kalema (450)
Kalema Creative Commons License 2005.02.21 0 0 451

Hát igen, most kezdődik a várakozás... ez aztán az igazán izgalmas... :)))

Azt olvastam, hogy 60-66 napig vemhes a kutyus, nálatok ez bejött anno?

Hát igen az Uszkár című újsághoz így hirtelen biztos nem jutok hozzá, de áttanulmányozom azt a honlapot, amit írtál, köszi!

Előzmény: alfatau (449)
Kalema Creative Commons License 2005.02.21 0 0 450

Tetszenek a képeid, minden kategóriában találtam olyat, amelyik igazán nagyon jó. Mondjuk szerintem nem hiába a portrés lap címét adtad meg... azok tetszenek a legjobban talán. :))

Más téma (már amennyire): Lenne számomra egy színes képed a pici Jeremy-ről?

Előzmény: Rebelx (420)
alfatau Creative Commons License 2005.02.21 0 0 449

Szia! Akkor kezdődhet a visszaszámolás? :))

http://www.agility.vilaga.hu  a legjobb oldal szerintem, ahol sok mindent találni az agilityről. Természetesen én is írok majd, ha szedtem össze dolgokat. Az Uszkár című, most megjelent újságban is írt cikket a nagyobbik leányom az agiliys uszkár tapasztalatainkról. Talán ahhoz is hozzájutsz, bár azt hiszem üzletben nem kapható.

Előzmény: Kalema (444)
neoja72 Creative Commons License 2005.02.21 0 0 448

Szia! Szerintem nyugodtan próbáld ki a flakont! A Pogi nagyon élvezte, olyan örömkiáltások voltak, hogy csak na! Kárt nem tehet vele magában!

A képeket várom, de én is csak akkor tudom feltenni, ha dolgozom, mert otthon nekem sincs sajnos net! Ha tudod ne olyan nagy méretben küld, mint a múltkor, hanem kicsinyítsd le!

Poginál is már aktuális egy kozmetika, mert nagyon hosszú a hajacskája, majd ha lesz új kép én is felrakom!

Előzmény: stefiadri (447)
stefiadri Creative Commons License 2005.02.21 0 0 447

Szia!

A két literes műanyag flakont a Denisz is imádja feldönteni a konyhában, pedig mindig arra sündörög, de nem gondoltam még, hogy oda is adhatnám neki játszani. Na, ha hazamegyek, kipróbálom!!!!!

Holnap nem dolgozom, de szerdán ha minden igaz küldök új képeket, ha lesz időd légyszi tegyél majd ide a topikba belőle. (Sajna otthon nincs internet :-((( ) Egy kicsit muszály volt már a fejét megnyírni, mert már nem látott a szőre alól, szinte eltűntek a szemei. Egész más lett a pofija, de majd úgyis meglátod!

Előzmény: neoja72 (446)
neoja72 Creative Commons License 2005.02.21 0 0 446

Szia! Az oltás nálunk is körülményes! Általában 2-3 ember fogja le Pogit, mire be tudják neki adni! De oltás után rögtön a játékosság van előtérbe, és már játszik is az orvosokkal! Nála hála istennek soha nem jelentkezett még bágyadtság utána!

Viszont a rosszaságából tegnap óta visszavett! Ugyanis adtam neki próbaképpen egy két literes üres üveget, és azzal olyan jól eljátszik, hogy még a játékai sem érdeklik. Tolja, bökdösi, ugatja, morogja, szóval még a rosszaságot is elfelejti! Próbáld meg Denisznél is hátha bejön ez a "csel"!

Előzmény: stefiadri (445)
stefiadri Creative Commons License 2005.02.21 0 0 445

Te jó ég! Most olvasom mi történt Veletek........ Mi tegnap voltunk oltatni Deniszt, és én is megijedtem, ugyanis alig tudták beadni neki a szurit, nagyon visított szegény. Állítólag ezt meg sem szokták érezni. Hát hazáig kb.6-7km nyüszögött szegény. Viszont ma reggel már rossz volt mint egy ördög :-))))))))

Mielőbbi gyógyulást !

Előzmény: alfatau (442)
Kalema Creative Commons License 2005.02.20 0 0 444

Megtörtént a nagy esemény: Picim és leendő párja végre egymásra találtak ma este! :))) "Nagy az öröm a háznál!" :)))

alfatau: Örülök, hogy nálatok ia minden rendben! Megkérhetnélek arra, hogy írnál nekem az agilityről, ez az a téma, amiben egyáltalán nem vagyok otthon. Jó lenne, ha leírnád tapasztalataidat, ha lesz időd... Köszönöm előre is!

kalema@citromail.hu

Andromedus Creative Commons License 2005.02.19 0 0 443

Alfa: nagy kő esett le a szívemről! Úgy aggódtam a kisuszidért! Remélem, most már nem lesz baj! De ha rosszalkodott is már, akkor biztos nem!

(csak zárójelben jegyzem meg: egyszer mi is így jártunk a leonbergi-keverék kutyusunkkal, még kölyökkorában egy - talán kombinált oltástól már nem emlékszem pontosan nagyon beteg lett. Nagyon aggódtunk érte, hogy túléli-e...)

Előzmény: alfatau (440)
alfatau Creative Commons License 2005.02.19 0 0 442
Köszi! Tegnap nem nagyon reménykedtünk :( , de most már mi is bízunk a teljes felépülésében :) Már alszik, hamar fárad még.
Előzmény: Rebelx (441)
Rebelx Creative Commons License 2005.02.19 0 0 441
Hala egnek! Mostmar csak szedje ossze magat mihamarabb.
Előzmény: alfatau (440)
alfatau Creative Commons License 2005.02.19 0 0 440
Sziasztok! Bocsi, csak most jutottam gép közelében. Köszi a sok érdeklődést, Tauka már jobban van. Még kicsit fáradékony, de már evett és rosszalkodott is. Valószínűleg tényleg allergia volt az ok. A doki szerint többet nem kaphatja ezt a fajta oltóanyagot.
Kalema Creative Commons License 2005.02.19 0 0 439

A nagy lelkesedésnek köszönhetően elhatároztam, hogy oldalamat (hamarosan) átalakítom, központi témája ezentúl az uszkár lesz. Mindenkinek nagyon köszönöm az eddigi segítséget, és ha megengeditek a jövőben is számítok rá.

alfatau: én is együtt izgulok veletek! Remélem rendbe jön, és kiderül, hogy ténylegsen mi volt a baj!

Rebelx Creative Commons License 2005.02.19 0 0 438
En is itten kuksolok mar regota. Remelve, hogy semmi baj.
Előzmény: Andromedus (437)
Andromedus Creative Commons License 2005.02.19 0 0 437

Alfa: mi van Tauval?

Amint lehet, jelentkezz légyszi!!

Rebelx Creative Commons License 2005.02.18 0 0 436

Megyek aludni, Jeremy reggel 6.30 kor kelt, 6.45-kor mar itt leszek. Irjal mi van Tauval!

Jo ejt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!