Lehet, de nem 1xu... Photoshop resize picture menupont, vagy van egy segedprogi a windows-hoz, ingyen le lehet tolteni image resizer, asszem. De ha elkuldod megcsinalom en is. Johannesvarro@yahoo.com
Én itt új vagyok,de igazi uszibolond!Nekem is van kettö,egy toy fiúcska (fehér) és egy törpe kislány (fekete-fehér szülöktöl) és rettenetesen imádom öket!Mindenevök,de csontot nem adok nekik,csak esetleg nagy fött marha cupákot.Ti adtok nekik másfajtát?
Szia! Igen, a mi szukánknál mindig 63 napig tartott. Így szép, egészséges kutyusok voltak, (egy ismerős kutyusnál mindig 58 napig, de szinte minden kutya elpusztult).
Tetszenek a képeid, minden kategóriában találtam olyat, amelyik igazán nagyon jó. Mondjuk szerintem nem hiába a portrés lap címét adtad meg... azok tetszenek a legjobban talán. :))
Más téma (már amennyire): Lenne számomra egy színes képed a pici Jeremy-ről?
http://www.agility.vilaga.hu a legjobb oldal szerintem, ahol sok mindent találni az agilityről. Természetesen én is írok majd, ha szedtem össze dolgokat. Az Uszkár című, most megjelent újságban is írt cikket a nagyobbik leányom az agiliys uszkár tapasztalatainkról. Talán ahhoz is hozzájutsz, bár azt hiszem üzletben nem kapható.
Szia! Szerintem nyugodtan próbáld ki a flakont! A Pogi nagyon élvezte, olyan örömkiáltások voltak, hogy csak na! Kárt nem tehet vele magában!
A képeket várom, de én is csak akkor tudom feltenni, ha dolgozom, mert otthon nekem sincs sajnos net! Ha tudod ne olyan nagy méretben küld, mint a múltkor, hanem kicsinyítsd le!
Poginál is már aktuális egy kozmetika, mert nagyon hosszú a hajacskája, majd ha lesz új kép én is felrakom!
A két literes műanyag flakont a Denisz is imádja feldönteni a konyhában, pedig mindig arra sündörög, de nem gondoltam még, hogy oda is adhatnám neki játszani. Na, ha hazamegyek, kipróbálom!!!!!
Holnap nem dolgozom, de szerdán ha minden igaz küldök új képeket, ha lesz időd légyszi tegyél majd ide a topikba belőle. (Sajna otthon nincs internet :-((( ) Egy kicsit muszály volt már a fejét megnyírni, mert már nem látott a szőre alól, szinte eltűntek a szemei. Egész más lett a pofija, de majd úgyis meglátod!
Szia! Az oltás nálunk is körülményes! Általában 2-3 ember fogja le Pogit, mire be tudják neki adni! De oltás után rögtön a játékosság van előtérbe, és már játszik is az orvosokkal! Nála hála istennek soha nem jelentkezett még bágyadtság utána!
Viszont a rosszaságából tegnap óta visszavett! Ugyanis adtam neki próbaképpen egy két literes üres üveget, és azzal olyan jól eljátszik, hogy még a játékai sem érdeklik. Tolja, bökdösi, ugatja, morogja, szóval még a rosszaságot is elfelejti! Próbáld meg Denisznél is hátha bejön ez a "csel"!
Te jó ég! Most olvasom mi történt Veletek........ Mi tegnap voltunk oltatni Deniszt, és én is megijedtem, ugyanis alig tudták beadni neki a szurit, nagyon visított szegény. Állítólag ezt meg sem szokták érezni. Hát hazáig kb.6-7km nyüszögött szegény. Viszont ma reggel már rossz volt mint egy ördög :-))))))))
Megtörtént a nagy esemény: Picim és leendő párja végre egymásra találtak ma este! :))) "Nagy az öröm a háznál!" :)))
alfatau: Örülök, hogy nálatok ia minden rendben! Megkérhetnélek arra, hogy írnál nekem az agilityről, ez az a téma, amiben egyáltalán nem vagyok otthon. Jó lenne, ha leírnád tapasztalataidat, ha lesz időd... Köszönöm előre is!
Alfa: nagy kő esett le a szívemről! Úgy aggódtam a kisuszidért! Remélem, most már nem lesz baj! De ha rosszalkodott is már, akkor biztos nem!
(csak zárójelben jegyzem meg: egyszer mi is így jártunk a leonbergi-keverék kutyusunkkal, még kölyökkorában egy - talán kombinált oltástól már nem emlékszem pontosan nagyon beteg lett. Nagyon aggódtunk érte, hogy túléli-e...)
Sziasztok! Bocsi, csak most jutottam gép közelében. Köszi a sok érdeklődést, Tauka már jobban van. Még kicsit fáradékony, de már evett és rosszalkodott is. Valószínűleg tényleg allergia volt az ok. A doki szerint többet nem kaphatja ezt a fajta oltóanyagot.
A nagy lelkesedésnek köszönhetően elhatároztam, hogy oldalamat (hamarosan) átalakítom, központi témája ezentúl az uszkár lesz. Mindenkinek nagyon köszönöm az eddigi segítséget, és ha megengeditek a jövőben is számítok rá.
alfatau: én is együtt izgulok veletek! Remélem rendbe jön, és kiderül, hogy ténylegsen mi volt a baj!