OK ses!
Egyezzünk ki döntetlenben! :) Én is jobban fogok igyekezni.
Íme igyekezetem eredménye:
A nógrádi falu sütödéje nyakán maradt az aznapi készlet: Sajnos nem érte el a furgonja Bánkot,
Nem szállíthatta el a burgonyafánkot.
lehet hogy én vagyok figyelmetlen, de mintha dismas olvtárs személyében talán új kollégát köszönthetünk, aki ráadásul egy rögtön egy kis mini-remekművel jelentkezett be
... ja, danczer túlfűtött rímei meg nagyon ott vannak. Kifejezetten bírom, hogy végre nem csak a sok éhes hím írogat itt nagy hevülettel :)
Fegyelmezetlen zenészek a MAHASZ-díjkiosztón Kokit kapsz, te lüke Dés:
mi ez a tülekedés???!!!!
Zsarol a környezetszennyező maffia főnöke Nem kerülne még több fáradt olaj Dunába,
ha átadnák a Margit-hidat tulajdonába...
Kurtán kommunikálok az albérlőmmel Erzsi:
rezsi?!
Szponzorált filmszínház MIZO-
mozi
Középkori testvértörténet: egyik katona, másik szerzetes Míg ez véres éltét éli karddal,
addig annak ott a déli kardal.
kis reciklálás magamtól:
Az egyházi önmegtartóztató kurzus sem hatott a nimfomán szövegíróra Bármit tanult a zárda kurzusán,
amint mozdul a dárda, kúr Dusán.
Fodrászorgiát rendezett nálam a magyar ex-szoci és az USA szenátor Rányomult a Csintalan Tomra,
ezért került tincs a lantomra.
A Magyar Nemzet szalagcíme "FIDESZ-extázis:
Megyó ex-Stasis?"
A Nemzeti Filmszínház vigaszdíjjal kárpótolja nézőit az elmaradt akciófilmért Ma nem lát a polgár Blade-et,
viszont kap egy bolgár plédet!
Csak majdnem, kedves Pisze, csak majdnem. Akkor lenne tényleg újrafelf, ha a "(tegna)pi lett" és a "pilledt" nem lenne különböző. De hát az. (Ezért hangzik jobban az enyém :P)
Ám ezentúl jobban igyekszem, és ígérem, legközelebb megpróbálok valamit teljesen eltalálni! :)
Doki, remek a sorozatod, és a többiek is nagyon jókat alkottak, (talán én sem voltam rossz), de valljuk be, hogy a mai napon a pálmát Danczer viszi el.
Gratulációm!