Keresés

Részletes keresés

ásítósmacska Creative Commons License 2019.10.30 -5 2 477

Ezért bátorkodtam említeni, hogy irreleváns az összehasonlítás.

Noch dazu a skizofrén ffi esetén nyilván enyhítő körülményként számítják be a betegséget. 

Előzmény: Abszolút Igazság (474)
á-m-2 Creative Commons License 2019.10.30 0 4 476

Ja persze, a kegyetlenkedés, feldarabolás az enyhítő körülmény, mert szegény férfi, milyen dühös volt a gonosz nőre! 

Előzmény: Abszolút Igazság (474)
alaptalan Creative Commons License 2019.10.30 -14 0 475

mi van, már ilyenkor bé vagy baszva?

Hogy a sütőiparos gabonaőrleménytől fehérlő ivarszervébe tudja megakadályozni az elvált férfi, hogy a nő, AKINEK A PÁRTATLAN MAGYAR BÍRÓSÁG odaítéli a gyereket, kapcsolatot tartson a gyerekkel?

Előzmény: á-m-2 (472)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2019.10.30 -8 2 474

A hirtelen felindulás nem egészen ugyanaz, mint az anyagi érdekből (a ház megszerzése ugye), hideg fejjel elkövetett gyilkosság.

A tendencia pont az, hogy a nők kisebb büntetést kapnak ugyanazért a bűncselekményért. Mondom, ugyanazért. Érted?

Ha egyenjogúságot akartok, akkor tessék egyenlően vállalni a felelősséget is a tetteitekért.

Előzmény: á-m-2 (466)
zárójelenés Creative Commons License 2019.10.30 -1 2 473

magadról mit tudnal elmondani ?

Előzmény: alaptalan (471)
á-m-2 Creative Commons License 2019.10.30 -1 3 472

Mivan, elgurult??

Előzmény: alaptalan (471)
alaptalan Creative Commons License 2019.10.30 -16 0 471

ritka nagy barom vagy!

Előzmény: á-m-2 (468)
á-m-2 Creative Commons License 2019.10.30 0 3 470

S még jutalmat is kapnak >:(

Előzmény: robopassmeet (469)
robopassmeet Creative Commons License 2019.10.30 -3 0 469

Oda se ballagnak?:-)

Előzmény: á-m-2 (468)
á-m-2 Creative Commons License 2019.10.30 -1 3 468
Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (463)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.10.30 -5 3 467

Persze senki nem csodálkozik, hogy almát hasonlítasz körtével.... 

A tendenciózus hazugságaid között már fel sem tűnik valszeg… :-s 

Előzmény: á-m-2 (466)
á-m-2 Creative Commons License 2019.10.30 -2 3 466
Előzmény: vadászmenyét (446)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2019.10.30 -9 0 465

Ha felemeli és úgy lő vele, némi kormot odakenhet a plafonra, a zárt térben elég komoly hanghatásról nem is beszélve.

De tényleg érdekes lenne a férj verziója is, meg a rendőrség végkövetkeztetése, mielőtt bármit elhiszünk bemondásra.

Előzmény: nyman (462)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.10.30 -5 2 464

Az ilyen sztorikat azok hiszik el, akik azt is, hogy hajnalban UFO szállt le az Örs Vezér téren.

:)))

Jól demonstrálja az ezekről itt írók szellemi színvonalát. :-D

Előzmény: nyman (462)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.10.30 -4 2 463

• Az életem egyre jobban beszűkül (eltűnnek belőle a barátaim, rokonaim, régi hobbijaim, céljaim és vágyaim).

ezt szinte mindig nok intezik a hazassagon belul (eszkoze a zsortolodes "mar megint kocsmazol azokkal a hulyekkel, inkabb nyird le a fuvet" es tarsai)

vagy peladul a ferfi csaladja az mindig hanyagolt, altalaban a noe van kozpontban

jo igy leirva latni, hogy szinte minden hazas/kapcsolatban levo no erzelmi bantalmazo

a gyerekekkel zsarol

elvalt nok kapcsolattartas akadalyozasa, konyvtarnyi irodalma van

buntetese: semmi, se a gyh, se a gyejo, se a birosag nem tesz erdmei lepeseket (peznbunti/gyerekelhelyezes megvaltoztatasa/sitt/stb...)

Előzmény: naptárkészítő (451)
nyman Creative Commons License 2019.10.30 -5 1 462

Azzal sem könnyű a mennyezetbe lőni. :)

Az is teljesen életszerű, hogy,hogy a férj fenyegette az asszonyt pisztollyal, az meg otthon maradt, meg a szomszédhoz sem ment át, vagy az utcára se ment ki. 

Az ilyen sztorikat azok hiszik el, akik azt is, hogy hajnalban UFO szállt le az Örs Vezér téren.

Szerintem az asszony be akarta mártani a bíróság előtt a férjet és ehhez gyűjtött különböző municiót, mint pl. ez is. Legyen egy jegyzőkönyve. 

Annó amikor az egyik nagynéném ex-férje kalapálta a családot, ők nálunk is rejtőzködtek a padláson az unokatesóimmal. Mondjuk ő is alkesz volt, mikor berúgott többször megdugták. Valószínűleg ezt tette szóvá a férj, csak nem a legkulturáltabb módszerekkel. 

Egyébként meg a lenti esetben jó lenne, ha a kedves újságíró megszólaltatná a másik felet is. Már ha nem kitalált történet az egész.

Előzmény: Abszolút Igazság (461)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2019.10.30 -8 1 461

A gázpisztolyba lehet riasztótöltényt is tenni, talán az lehetett.

Előzmény: 0.5bit (460)
0.5bit Creative Commons License 2019.10.30 -3 2 460

"Hetente egy nő pedig az életét veszti Magyarországon emiatt."

Épp két napja cáfolt állítás:

A "hetente legalább egy nő családon belüli erőszak következtében hal meg" még a 2012-es évre sem igaz. (435)

"... húsz perc alatt értek ki ... Amikor ajtót nyitottam, a férjem már a kanapén ült. ... bele is lőtt a mennyezetbe ... elkérték a fegyvert ... ez csak egy gázpisztoly."

Jó volna valakinek elolvasni az ilyen bejegyzésket, mint az örgöd ügyvédje, hogy nincs-e benne valami logikai ellentmondás:

Nem ücsörgöne a család békésen a kanapén, ha előtte valaki a zárt térben (szobában) elsüt egy gázpisztolyt. Férj és feleség együtt sírna, de nem a meghatottságtól, ugyanis van egy apró gond a gázpisztolyok használatával lakásban:

"Gáz-riasztó hátrányai:          
- 3 méter körüli gyakorlati hatótáv
- ellenszélben, zárt térben önveszélyes
- egyes hatóanyagokra nagyon eltérő egyéni érzékenység"

Forrás: Gázpisztoly vs. gumilövedékes fegyver

baculum Creative Commons License 2019.10.29 -3 1 459

aztán szafaládéban :-)

Előzmény: robopassmeet (458)
robopassmeet Creative Commons License 2019.10.29 -2 1 458

Fasírtban voltak:-)

Előzmény: baculum (457)
baculum Creative Commons License 2019.10.29 -5 1 457

Elment töltelékes áruként a zasszony egy része? :-)))

Előzmény: nyman (450)
robopassmeet Creative Commons License 2019.10.29 -2 0 456

Ez sztem nem ő, hanem vmi egyszerhasználatos:-)

Előzmény: ásítósmacska (455)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.10.29 -3 0 455

ájemke megint új nikken tolja? :-D

Előzmény: Abszolút Igazság (452)
robopassmeet Creative Commons License 2019.10.29 -4 0 454

Attól függ, melliké. A tiéd még ennyit se:-)

Előzmény: vadászmenyét (446)
alaptalan Creative Commons License 2019.10.29 -15 3 453

...minden ötödik nő legalább egyszer megtapasztalja, hogy milyen egy fizikai vagy szexuális erőszakot alkalmazó partnerrel együtt élni.

Hogyúgyvan!

Abszolút Igazság Creative Commons License 2019.10.29 -8 2 452

ajajjj, ez a hetente egy, meg a minden ötödik, már ezerszer cáfolt femináci hazugságok.

naptárkészítő Creative Commons License 2019.10.29 -3 2 451

„Ne drámázzon már, ez csak egy gázpisztoly, amivel a férje lőtt!” – Mi állítja meg az erőszakos partnert? Minden ötödik nő legalább egyszer megtapasztalja, hogy milyen egy fizikai vagy szexuális erőszakot alkalmazó partnerrel együtt élni. Hetente egy nő pedig az életét veszti Magyarországon emiatt. Ijesztő számok, főleg, ha azt látjuk, sok tragédiát meg lehetne akadályozni.

https://nlc.hu/ezvan/20191018/csaladon-beluli-eroszak-parkapcsolati-eroszak-aldozathibaztatas/?fbclid=IwAR2e3IF4NQpYSOIa4MFqYVtnzmYD4ylWXXOy-wWMSFdjBBIBwx8LRcN_HxM

"„Volt, hogy jeleztem a segélyhívón, hogy nem érzem magam biztonságban otthon, de nem jött ki senki. Amikor egyik este azzal hívtam fel őket, hogy a férjem fegyverrel hadonászik, arra már megmozdultak. Körülbelül húsz perc alatt értek ki, pedig egy kisvárosban lakunk – bele sem merek gondolni, mennyi minden történhetett volna ennyi idő alatt. Amikor ajtót nyitottam, a férjem már a kanapén ült. A rendőrök elhúzták a szájukat, és fanyalogva közölték, hogy nincs itt semmi gond, tessék szépen lehiggadni, és megoldani egymás közt. Amikor mondtam, hogy a férjem pár perccel ezelőtt még fegyverrel a kezében üvöltözött, bele is lőtt a mennyezetbe, a gyerekeim pedig bent rettegnek a szobájukban, elkérték a fegyvert, majd összenevettek ők ketten a férjemmel, és hozzám fordulva közölték: ne drámázzak már, ez csak egy gázpisztoly. Akkor már tudtam, hogy ha ezt nem oldom meg magam, senki nem fogja helyettem.

nyman Creative Commons License 2019.10.29 -2 2 450

Két hentes beszélget munka közben:
- ...és , hogyan viseled a tényt, hogy az asszony megcsalt?
- Már....feldolgoztam...

Előzmény: á-m-2 (443)
pert2 Creative Commons License 2019.10.29 -2 0 449

Egy primitiv modszer a csaladi eroszak megelozesere, a no legyen nehezsulyu cselgancsbajnok, a ferfi meg husz kiooval kevrsrbb es harminc evvel oregebb:-) 

ásítósmacska Creative Commons License 2019.10.29 -4 2 448

ja persze, nálad elég lenne az elítéléshez az, hogy "hisz mindenki tudja". 

érdekes világ lenne... :-s 

Előzmény: á-m-2 (445)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!