Nem kézilabdázik már. A térdével és a derekával volt komolyabb gondja. Az volt a terve, hogy visszatér még a Bukarest után, de az egészségi állapota ezt nem teszi lehetővé egyelőre.
Másik off, most olvasom a vb csoportokat és látom, hogy ott lesz Irán is.
Erről jutott eszembe, hogy mi van most Jamalival, megnéztem, és még mindig csak 31 éves lesz idén.
Ő már levezet a románoknál? Mert igazából olyan embert 'keresünk' itt nyakra-főre mint ő, gátlástalan lövőt.
Kár, hogy elherdálta(ták) a tehetségét, belőle sem sikerült kihozni a benne rejlő potenciált.
Vajon ő még visszehet iráninak, most volt a vizi vb, és ott egy argentín olasz előbb volt spanyol, most meg olasz, kéziben lehet csereberélni, v a katariak miatt bezárult ez a kiskapu?
Olyan jól fekszenek, h kaptak egy rádiót és pont most hallgatom a kéziverzérlést ott hangzott, hogy már ott tartunk, Juhász Pistát nem engedik el podcastolni, mert a mondandóját már elmondta a 'hivatalosnak' tekintett sportrádióban...
OFF: a cikk jelenlegi verziójában amúgy az a legszebb, hogy beraktak egy képet Pedróról, a feliratban azt írták, hogy "Topic Petarékra 10 mérkőzés vár az El-ben"; és ugye most mindketten eligazoltak Tatabányára :D
A füred fix helyet kapott az EL-ben, 10 nemzetközi meccs, nerm tudom milyen most a kerete, De Pepének esetleg többet hozna egy kölcsönadás és sok tétmecss, mint jobbkéz.6-os szerep itt veszprémben.
Viszont kicserélődik szinte az egész keret 2023-ra,nem sok régi motoros lesz a csapatban. Én olyat választanék, aki elől és hátul vezér tud lenni. (Fabregas, El-Deraa, Pechmalbec)
Persze mi nem látunk be az öltözőbe, akkor könnyebb lenne megítélni.
Lauge jobb választás volt Máté helyett. Elől - hátul tudja hergelni a többieket és nemzetközi szinten is van tekintélye.
Balátlövőt már mi is beszéltük itt a fórumon, hogy az tűnik még hiányosnak.
Nekem Horiha lenne az első számú opcióm és akár már idén is áldoznék be érte valakit, valakiket. (pl. Lukácsot Celjébe próbálnám kikölcsönözni) Lékai felett eljár az idő, a tudása meg van, de öregszik kifelé és a teste se bírja. Nenadiccsal kár volt 1 évet hosszabbítani, egyéni vélemény, mindenki másképpen ítéli meg a játékát.
Carlsbogardot most vitte a Barcelona.
Heymann 2024-ig Göppingen. Köster 2024-ig Gummersbach. Szita 2025 Szeged. Cavalcanti 2024-ig Nantes. Kosorotov 2023-ig Plock, bár neki a védekezéséről vannak kérdőjeleim.
Liget, nem akarom bántani, de nem az a vezértípus, akkor inkább Gasi, de abban sem vagyok biztos, hogy melyik a jó út, a kijelölés, v a választás, de inkább ez utóbbi a szimpatikusabb.
Nekem Mahé tűnik olyan extrovertáltnak aki egyértelműen alkalmas lenne erre a pozira, feltéve, ha marad még.
Nem sok ilyen játékos van aki védekezni tud és támadásban is tényező olyan meg gyakorlatilag nincs akinek le is jár a szerződése .Talán a Montpellier átlövője Karl Wallinius ő hármast védekezik és támadásban is nagyon jó és 23 éves.
Én is így gondolom. Azt még mindig szerkezeti problémának érzem, hogy Patrikon kívül nincsen hármast védekező átlövőnk. Nem tudom a szélsőink közül ki az, aki nem szükségmegoldásként tud kettest védekezni. Ha pedig nincsen kettest védekezni tudó szélsőnk, sem hármast védekezni tudó átlövőnk, erősen behatárolhatja, hogy mennyit kell cserélnünk. Látjuk Szegeden mennyit számított Kálmán elmenetele, de Mackovsek jól védekezik, és ha korlátozottan is, de gólképes. Egy másik fórumon azt írta egy srác, azt hallotta, hogy Stepancic játékra kész, elvileg már a döntőn is játszhatott volna, de van valami autoimmun problémája, ami miatt a sportorvosi engedély még nincs meg. De neki még két évig szerződése van, szerintem terveznek vele, és akkor a Szegednek mindkét oldalon van hármast védekező átlövője, beállója, le tudják vinni nullára a cserék számát a meccsek egyes szakaszaiban. Ezen a hátrányon szerintem mindenképpen csökkentenünk kell az érkezők játékosok remek minősége mellett is.