Szia! Nagyon aranyos Pogi! Pont olyan tarka, mint nálunk a Maya. Csak Maya lakli nagy közép, holnap lesz egy éves. Milyen a farkincája? Nem látom a képen. Vágott, vagy hosszú? A Mayának hosszú van, bár nekem a pomponos jobban tetszik.
Látom, Te már 480x640-ben tetted fel a képeket. Ezt legalább látom :) (vén vagyok, meg vaksi)
A fiamat Jerrynek hívják,fehét toy,ö most nyáron lesz 4 éves,a lányomat pedig Mollynak,ö pedig törpe,fekete és fehér foltos és másfél éves.Nagyon kajlák,föleg a lányom,aki imádja a havat és hatalmas hasasokat ugrik bennük.
a munkahelyemröl netezek,itt nincs semmi jó progi a gépen,majd igénybe veszem a felajánlott segítséget és felrakok egy idétlenke képet a Mollyról!
:)) Nagyon édi ez a Denisz, de tényleg úgy néz ki, hogy óriás lesz.
Egy picikét majd nagyobb felbontást tegyél fel, mert legalábbis nálam nem olvasható így a felirat. Ha jól láttam ezek 200x150-es képek voltak. Én úgy vettem észre, hogy a 640x480-as képeket még simán fel lehet tenni, és azok már élvezhetők. (bocsi az okoskodásért)
Látom Denisz is kezd már az arcánál kivilágosodni,valószínüleg az egész kutty világosabb lesz, illetve a kicsikori színéhez már most világosabb szerintem!
Szia! Üdv az uszkárrajongók táborában! Mennyi idősek a kutyák, hogy hívják őket....?
A képeket bármely ingyenes (és magyarul tudó) képszerkesztővel pl. XnView vagy IrfanView, át lehet méretezni a kép-átméretezés menűpont alatt! Persze gondolom majdnem minden nézegető, szerkesztő progi tudja, ha ezek nincsenek a gépeden.
Talaltam egy jol osszerakott lapot, csak le kellene forditani, mert angol. Van benne sok minden, meg a fajtara jellemzo betegsegek is, meg... Nezzetek meg.
Errol mindig eszembe jut, mikor Jeremy-t meglatja valaki, megindul fele, hogy majd o simogat, meg becezget, ez a kis sarkany meg elkergeti rogton. Ilyenkor szoktam mondani en is, hogy attol, hogy aranyos, meg edes, attol O meg kutya, mint egy roti, vagy akarmi... Kinek jut eszebe rohanni egy roti fele vicsorogva neveto szajjal, meg hadonaszva? Az ember esze megall.
Lehet, de nem 1xu... Photoshop resize picture menupont, vagy van egy segedprogi a windows-hoz, ingyen le lehet tolteni image resizer, asszem. De ha elkuldod megcsinalom en is. Johannesvarro@yahoo.com
Én itt új vagyok,de igazi uszibolond!Nekem is van kettö,egy toy fiúcska (fehér) és egy törpe kislány (fekete-fehér szülöktöl) és rettenetesen imádom öket!Mindenevök,de csontot nem adok nekik,csak esetleg nagy fött marha cupákot.Ti adtok nekik másfajtát?
Szia! Igen, a mi szukánknál mindig 63 napig tartott. Így szép, egészséges kutyusok voltak, (egy ismerős kutyusnál mindig 58 napig, de szinte minden kutya elpusztult).