Na, akkor termelek is kicsit. Ma is remekműveket írtam, sehol egy konkoly, ragyog az egész, na! (danczerke, így jobb? :)))
Piccit jól öltözködik a világtalan apó tesója? Menő a vak tata bátyja,
Király a vattakabátja!
Új nőmnek hintelek a szülői ismerkedési ebédhez Az ebédhez a támpont:
Nem eszik apám tont.
Szigorú karate-mester Ez az ütés randa,
Nem jó három danra.
Erélyesen intem csendre a híres meseíró utódjának, a nem kevésbé profi sebésznek egyik műtétéjét felgmán lefitymáló medikust A vágás mindig szimmetrikus,
Ha azt maga Grimm metszi! Kuss!!!
a Vasas egykori szimbóluma nagy sikert arat, mikor egy szlovák nemzetiségi iskola ünnepségének díszvendégeként váratlanul azok anyanyelvén mondja elk a köszöntőt (CSABEE-nak szeretettel és fájdalommal :(((( )
A meglepetés: Gala szava tót,
Mikor megnyitja a szalagavatót!
Szántásnál, aratásnál hasznos egy lovaskocsi, vagy vízijármű is! Batár, hajó
Határba jó!
Nemzetiségi panasza rendőrségi túlkapás miatt Fájdalmas volt bent a motozás,
Aztán ezerrel ment a botozás...
A nemest bosszantja hasgörcse Nem örül báró Jellinek
A vad táncot járó belinek.
A nemzeti egy munkatársa bizonyítani tudja az igazgató brutalitását A sebhely a jele (a bordán),
Hogy ott rúgott bele a Jordán.
Kegyetlen a légiósélet a Szaharában! Aki nem tár fel vizet,
Az életével fizet!
A zebóneszerző kivégzésének abszolút hiteles története Ön ólommal lesz, Bizet, tele:
Tízet bele!
Az intelligens ragadozó a szükségben is tud türelmes lenni a vadászatkor Bár a tengerfenék kietlen, sivár,
A bölcs cápa nem siet lenn, kivár.
Ne veszekedjünk, inkább beszéljük meg! Nem érthetünk szót perrel,
Vagy más egyéb pótszerrel!
Mi a szar került a tisztelendő úr arcszőrzetére? Mi az a lófasz a káplán
Bozontos pofaszakállán?
És a végére egy Gr0-féle párcserés:
Alkalmazottunknak 100 éves korára nőtt be a feje lágya. Jobb későn, mint... noha... Mire megélte e pompás kort, lett
Ez a szegény portás komplett...
Lompos szaki, nagyon halványan, de mintha az a gyanúm lenne, hogy a burgonyafánkossal rögtön át is vetted a vezetést ses-sel szemben, de a sétahajós már vitathatatlanul ésvényes találat vele szemben :)))
Lompos,
gondolom, ses már rég lelőtte, de azon örömödben, hogy ses végre tőled is reciklált, rögtön vissza is adtad neki a lexikon/keksz Ilon...-rímmel :)
ses,
"neked is meg alattad Gr0-nak is: nem dumálni, csinálni! :) Még akkor is, ha valamelyikőtök találva érzi magát az alábbi rím által:
Immáron trendszerűen romlik az egykori finom ívű termés, gyengülnek a sorozataim - borong az öreg kecskerímer Nemcsak a tegnapi lett zsenge:
a mai sor sem zsilettpenge...
Arra gondolsz, hogy angolul? Nemrég elkövettem én is egyet, meg gondolom, korábban más is. Határozottan jó!:-) meg a többi is! meg a többieké is!
you make me smile