Én eddig csak a Feroer meccset láttam eddig a junioroknál és elég meggyőző teljesítményt nyújtottak. Különösen örömteli számomra, hogy van ott vagy három figyelemre méltó szélső végre.
Igen, de csak támadásban. Sandellel jobban járunk, komplexebb játékos. Jobban fog illeni a rohanós kézilabdába, amit játszani akarunk. Sportingba még nincs rajta nyomás nxugodtan hibázhat, itt már nem igazán. Ilic is van hasonló kaliberű játékos, de eddig neki se sok babér termett.
Én ezt mondtam a múltkor, hogy felejtős a bajnokság és szintén célként megjelölt F4 is.
Ilic nem üti meg a bl szintet, a jobb csapatok( kapusok) meg kihasználják, ha jobbkezes játszik jobblökőben...
Hogy a Győr is eredményes volt így?
Egyrészt a női kézi más, mint a férfi, másrészt annyi klasszis volt minden poszton, hogy ha be is szűkűlt a játék, de a gyorsasággal, dinamikával megoldották(pl NZE Minko játszott "rosszkéz" oldalon..
Ilic mintha kedve nem lett volna az egészhez úgy játszott csak alibizett kb .Lukács meg ötlettelenül irányította a csapatott rengeteg hibával .Rossz volt nézni őket egész meccs alatt ! A legrosszabb ebben ,hogy a jövő évi 2.számú jobbátlövője lesz Ilic és szerintem Nagy Laciéktól egy nagyon rossz döntés volt ez és így nekivágni majd a jövő évi szezonnak .Nagy lyukas folt lesz ott jövőre nálunk.Nagy teher lesz Yahián ...
2021-07-25 09:21 "A kialakult váratlan helyzet miatt, hármas védő és beálló pozícióban erősítésre volt szükségünk, hiszen az előttünk álló szezon meccs terhelése indokolja, hogy legalább 3 játékossal rendelkezzünk ezen a poszton. Nehéz helyzetünkben a Grundfos Tatabánya csapata érkezett segítségünkre, lehetővé téve a magyar válogatott beálló, Sipos Adrián átigazolását, akivel csapatunk két éves szerződést kötött. Adrián már ebben a szezonban csatlakozik hozzánk, sőt már a mai szezonnyitó vacsorán bemutatkozik majd új csapattársainak."
Néztétek tegnap az u20-as eb-t? Pepe és Zoran ott vannak. A csapat simán nyert, nekik közepes meccsük volt, Pepe skat hibázott az elején, aztán belejött. Sótonyi szerint a belső hármasok így fognak játszani, mert így vannak összeszova, ehhez képest Zoran nem Pepeével volt egy sorban, Ónodi kezdett, de ahogy korábban írtam is, benne több spiritusz van mint Ilicsben. Ez egy jó alkalom, meg lehet nézni mire mennek a velük egyidősök között.
Palasics jó volt, sok ziccert védett, de volt pár potya is, főleg szélről.
De ott van a Krakovszki ikerpár a két szélen, nos, ők nagyon meggyőzőek! Habár nem tudom, hogy pl. az Iváncsik tesók mit tudtak 20 évesen, vagy pl Borisz hol van hozzájuk képest, de őket sztem még sokat fogjuk látni, esetleg nem lenne hülyeség hosszútávú szerződést kötni velük és kölcsönadni őket.
Szerintem Sipos marad, neki 1+1 éves szerződést adtak. Viszont Pechmalbec és Fabregas árnyékában Nilssonnak nem sok perc fog jutni, mindkettő 60 perces játékos, Sipi szerintem jobban megelégszik a kiegészítő ember szerepével.
Irányító-balátlövőben az a kérdés, hogy mekkora kerettel terveznek. 17- max. 18 fős keret lenne az ideális ilyen nagy neveknél, egóknál, a csapat forgatása miatt.Csak a BL-ben lesznek nagy meccsek, a magyar bajnokságot pár fiatalt felhozva is kellene tudni győzni. SEHA liga meg egyenlőre felejtős.
mindenek felet én jövőre várnák egy Corrales hosszabítást még .Mert ott még lehetünk gázba ha Kiel elviszi őt szerződés lejárta előtt.De gondolom akkor Laciék jól megkérik az árát amiből mii is kitudnák vásárolni egy minőségi kapust a szerződéséből.
Most év végén Blago erőltetésénél szerintem nagyon lehetett érezni, hogy beálló poszton elvárás, hogy ne kelljen cserélni, támadás-védekezés közt. Emiatt azt gondolom, Andreas távozni fog, Pechmalbek és Fabregas mellé nem fog odaférni, meccskeretbe sem nevezni meg luxus. Adrián kell a hármas védő létszámhoz, de azért a F4-ban ő nem volt elég, talán túlpörögte a Kielce meccset.
Nilssonnal szerintem nem hosszabítanak már.Sipivel meg szerintem fognak még ha hozza ezt a teljesítményt .Így 3 beállósunk lesz 23 tól szerintem :Fabregas ,Peschmalbeck ,"Sipi".Ami védekezésre tekintve pedig 4db hármas védő lesz hadra fogható az említett nevek mellett Ligetvárival kiegészülve .
Szerintem Petar sorsa a jövő év fogja eldönteni ha jól lehozza akkor még az is bent van a pakliba ,h kap egy hosszabítást még .Ha nem akkor korára tekintettel már nem hinném.Persze az is bent van a pakliban ,hogy befejezi de ismerve Petart amíg megy neki ő nem fogja szögre akasztani a cipőt.