Nem bizony. Abban a propagandaszámban, ami eleve megkérdőjelezhető, benne vannak a kiiktatott terroristák is, ugyebár. Tehát nem, biztosan nem halt meg 10 ezer civil.
Nos Izrael Állam vagy három évvel idősebb, mint én. És mint azt korábban mondám, nem sajnálom, hogy a teremtő itt Magyarországon jelölte ki a helyemet.
A BBC írt egy gázai fogorvosról, aki elmondta, hogyan figyelmeztették a bombázásra az izraeliek, és várták meg, hogy mindenki elhagyja a veszélyeztetett épületeket.
Tudomásom szerint Magyarországon nincs zsidóüldözés. Sőt, a társadalom más nemzetiségű tagjait sem üldözi senki. Aki akar, elmehet, de ide csak az jöhet, akit beengedünk.
Ezért aztán béke van! És ezt csak a leghülyébbek nem veszik észre.
És egyáltalán nem irigylem az izraeli zsidók életét. Valamint nekem így jó, hogy utoljára 56-ban hallottam csatazajt a lakóhelyemen! És ez nem hiányzik!
És ez mindaddig így lesz, amíg nem engedünk pakinigger gazemberek hordáit magunk közé honfitársnak!
A megoldást csak az ott élők tudják megadni, mivel csak olyan lehet, amelyet mindkét fél hajlandó megcsinálni. Sajnos, én úgy látom, hogy a megoldáshoz el kellene veszíteni a vallási cionista ideológiai alapokat az államról. Ez pedig lehetetlen, illogikus marhaságnak fog ott tűnni. Viszont ez a az expanziós agresszió az, ami táplálja a viszont erőszakot.
Mearsheimer se tudja: "Én nem látok megoldást. Nincs megoldás. A kétállam vonata elment. Az usa elmulasztotta megvalósítani. Izrael pedig az ortodoxok születési rátája miatt csak egyre szélsőségesebb lesz.
És aztán a természet megoldja. Mert az orthik se nem hadsereg, se nem munka. Tehát meg fog szűnni a gazdasági alapja a szélsőséges politikájuknak. Vagy tele lesznek bevándorló munkással és ennek variációi.
Na várjál, az orosz nem nácitlanítani ment? Az nem népirtás? Talán "nácikat" lehet úgy talanítani, hogy fogalma sincs a talanítónak ki az, viszont gyilkol gyereket, lányt, fiút, aszonyt, férfit, civilt? Ráadásul úgy, hogy nem támadott senki oroszföldet és az orosz Ukrajnát támadása alatt, nem bizonyított, azonosított egyetlen embert sem náciként.