a gyujtasrol anyit hogy lancfureszbol a legjobb atszerelni asztan valami fogaskereket ki lehet cserelni a motorba es a kettes erosebb lesz mint igy normalisan asztan at lehet nagyobra furni a fuvokat de vigyaznikellvele hat a tobbit nemakarodzik meg nemis nagyon ertem bocs az egybeirasert neha kihagy a space:D
Igen, a képek értelmezésééig én is eljutottam, meg pár szót értek is: vífuk, válec, hlava, zapalovaní čívka ... :) de jó lenne valaki, aki lefordítana nekem ezt-azt, alsóban tanultam épp Szlovákot, de az elég kevés ehhez... :)
ense ertek sokat belole szuleim magyarok ugyhogy csak par szot ertek amugy meg ezert irok hibasan mert nem figyelek oda meg nem akarozik hellyesen irni :D es vannak kepek abbol is kilehetvalami szurni
valami kemeny tuningot nemtudtok mustangra terepen hasznalom es alig megy tudom hogykarttesz amotorba a kemeny tuning de majd orvosolom ha valakinek van valami jo otlete hogyan tegyem erosebbe a gepet nyugodtan irjon::::)
Haladt a téma! Hazaértem Bösztörpusztáról (Magyarok Országos Gyűlése, aki teheti, jövőre jöjjön, érdemes ;) Tulajdonképp ez egy párttól független rendezvény, mely a Magyarság érdekében szól az oda látogatókhoz: vannak különféle előadások, lovasbemutatók, íjászok, vásározók, kizárólag Magyar termékekkel, baráti áron.)
Na szóval visszatértem ma délutánra, kicseréltem a tirisztort a Simson fesszabjában, és lám működik, még a duda kábeljét kell megkeresni, mert az még nemigazán akarja az igazságot, ellenben mostmár tölés, és index is van. :)
Labirintot nem tudsz egész véletlen szerezni? Jó lenne betartalékolni, van két gyári új hajtókarom, és fene tudja, mire azokra szükség lesz, lehet-e valahonnan beszerezni ilyet...
Itt nem volt olyan variálás mint a Simsonnál a belsőrezós kipuval? Mert az én kipuimban 1 lemez van, ráhegesztve a fém pálca ami az egész kócerájt tartja. Utána már csak a fojtás van meg a végdugó.
Én is ott vettem, az e-motorpartsnál! Velem korrektek voltak, bár én Budafokon vettem át a cuccost, mégegyszer mondom, korrektek voltak, egy dolgot leszámítva: a "Jawa 634 dugattyú KMPL" csak nálam jelent a dugó mellé gyűrűt, csapszeget, seegereket? Csak mert kaptam két kopasz dugót.