Lenne egy kérdésem. 1 vagy 2 cd-s a játék?
Egyelőre a demoval próbálkozok, de érdekes, hogy az utolsó hegyen ennyire jól bírják ilyen sokan. Egyébként kijött a peccs. Segített valamit? Ti megvettétek egyébként? Hogyan, és mennyibe került?
Majd próbálkozom. Napi 1-2 résztávot tudok csak menni. Majd ha lesz egy kis időm akkor többet megyek. Még csak a próba elején tartok. A játék tetszik csak érteni kell a bringasporthoz. Ahhoz még nem értek de magpróbálok minél többet kihozni a játékból.:)
Azok a tulajdonságok amik a bringások infólapján és tekerés közben előjönnek. Nem emlékszem, hogy valahova teljesen ki van írva. A három betüs rövidítésekre gondolok.
Lenne egy alapvető kérdésem. A bringás szerkó összeállításánál az a nyerőbb minél több teli pötty van az adott szakasznak megfelelően? És van valami számérték is jobb oldalt fennt. Az a jobb minél nagyobb? Illetve érdemes-e külön szerelést mindegyik bringásnak vagy az sem rossz ha mindnek ugyanaz?
És még valami: a tulajdonségok rövidítéseinek teljes szövegét meg lehet nézni valahol? Van nem kevés amivel nem vagyok tisztában. Csak találgatok melyik pályára melyik ember a legjobb.
THX!
Aha:)
Ezt eddig nem próbáltam illetve nem tudtam, hogy működik. Az a baj, hogy a valós bringaversenyben sem vagyok nagyon képben (általában a Tourt szoktam nézni a Bodrogi miatt, ennyi), ezért a saját kis "okosságaimmmal" próbálok a játékban elevickélni. Tutira teljesen rosz taktikákkal versenyzek mivel nem tudom mi a jó:) A csapatomból megpróbálom a lehető legjobbat kihozni és remélem nem a sprintereket küldöm a hegyi szakasznál előre:) Igaz sajna eddig 5 szakaszt teljesítettem az olasz versenyből és szakaszgyőzelmem még nincs. Részsikerek igen de az nem az igazi.
Létezik az, hogy eddig (igaz főleg lankákon mentünk) szinte végig egy csomóban tekertünk végig minden szakaszt? Semmi meglépés és csak az italelfogyók maradtak le, de azok nagyon. Bár ha minden igaz akkor a következőnél lezs már szépen emelkedő:) Majd meglátjuk.
counterattack az müködik csak tudni kell hogy kell használni.
Ha valaki éppen támad csak akkor lehet, mégpedig ugy hogy kiválasztod a te bringásodat akivel counterattackolni akarsz, ugy hogy lent ő legyen kiválasztva, azután a jobb egérgombbal arra kattintasz aki éppen támad és le akarod kontrázni, vagy még egyszerűbb ha az egérgörgővel felgörgetsz odáig.
Az a lényeg hogy alul legyen a te bringásod kiválasztva, baloldalt pedig a másik, és akkor kell megnyomni a gombot. De nyílván csak akkor müködik, ha az éppen előtte van, ÉS nem tul sokkal elötte, tehát értelemszerüen csak ugy lehet ha a tieid közül valaki elöl van a pelotonban.
Érdemes eleinte ugy próbálkozni hogy leállítod az egészet, beállítasz mindent amig áll, aztán usgyi...
A countersprint is ugyanigy müködik...
Akkor majd a lánctalpammal végigmasírozok az ellenfeleken:) Egyébként THX! Nálam igazából a 3. gomb nem tűnik "élőnek". A vezető szerep kiválasztása. Mert cserélgetik egymást rendesen. Nálam inkább a counter-attack nem müxig igazából. A sima tekerős gomb az igen. Néha megugrasztom őket.
Próbálkozunk tovább:)
Ilyen kevesen játszanak vele? A régebbinél nagyobb volt a forgalom.:(
hát ahogy én észrevettem, abból a 4 gombból csak a "no order" müködik...
elvileg az infinite relay lenne az hogy végig ő vezet elöl, a short pedig hogy váltogatják egymást, lánctalpazás szerűen, de szerintem ez a relay dolog egész egyszerüen nem müködik a gyakorlatban...
a 4. gomb helyett néha jók, tehát néha elöre mennek...
A 3. résszel kapcsolatban lenne egy következő kérdésen: mi a különbség a "short relay" és az "infinity relay" közt? Illetve mi az okosság ezek használatában?
Csak sima versenyként próbálkozom vele és Bodrogi csapatával az első versenyen jelen állás szerint vezetek. Viszont sajna beválasztottam Bramatit a csapatba aki rendesen húzza vissza a bagázst.:) Mindegy, próbálkozom bár nem vagyok bringaszakértő csak szeretem a manager játékokat.
Megjelent a 3. rész! Egész jó bár nekem még nehéz. A bringás világot kevéssé ismerőnek. Lenne egy első kérdésem., Ha valaki használja majd írja meg, hogy lehet újabb üditős flaskát adni a bringásaimnak, ha lehet egyáltalán.
Előre is thx!
"You will now have to manage three " bars ": race energy, punch (attacks and strong efforts) and sprints"
Nekem se mindíg megy előre. Ilyenkor attak, amíg előre ér, utána már ott marad. Azt furcsállom kissé, hogy maradnak vagy 70-80-an. Egy szakaszon a valóságban enyien föladnák?
amennyit értek belőle, flat az az hogy sima úton hogy megy, azoknak magas akik szeretnek szökni, pl jacky durand, meg az egynaposoknak, mint musseuw vagy tafi, esetleg még a sprintereknek is, a cobblestone pedig a macskakövön hogy tud menni, paris-rubaix, tour of flanders meg ilyeneken, értelemszerűen az ilyeneknek magas mint musseuw, van petegem, bettini...
nekem az a gond vele hogy nem csinálják azt amit mondok... van még mind a három csíkjából legalább félig, mondom neki menny előre 90-95 re rakom az effortot, és nem csinál semmit... hátul pilickázik... mondjuk azt se tudom hogy az a 3 csík mit is jelent egész pontosan...