Keresés

Részletes keresés

Marton 55 Creative Commons License 2022.07.12 0 0 7588

Sajnos én Lukácsnál is csak az erőlködést láttam ahogy az egész válogatottnál neki is még erősödni kéne de nem itt Veszprémben hanem hasonló utat bejárnia mint Fazekas teszi .Amit itt tölt Veszprémben egy kidobott idő számára .Ilic meg no komment ...rossz nézni ahogy lötyög kedvetlenül az alibi passzaival a pályán .Meglátásom szerint ő egy nb1 középcsapat játékos szintjét fogja esetleg befutni pedig alkata meglenne akár többre is .Hogy a köv év ,hogy lesz megoldva jobb átlövő poszton az nagy kérdés de én azt is el tudom képzelni ,hogy Yahia mellet egy jobbkezes átlövő vagy irányító fog játszani aki annyiba hasznos tud majd lenni ,hogy Gasinak meg Vailupaunak könnyen kitudja játszani a labdákat majd.

Előzmény: Gaga84! (7587)
Gaga84! Creative Commons License 2022.07.12 -2 1 7587

Nézve a juniorokat… hát. Zoran Ilic eddig nagy nulla,mondjuk èn nem is szàmítok tôle nagyon többre,absz közèpszer vagy még az alatt,nem tudom h fogja megoldani Omar helyettesiteset.

Ami még sokunknál elmaradt.: Gratula Lacinak az igazolàsokhoz,sztem most jár a kalapemelés

lincoln osiris Creative Commons License 2022.07.12 0 1 7586

Jó egészséget Csaba bá! Ő volt és marad is "a Veszprém". 

Előzmény: csalapet (7585)
csalapet Creative Commons License 2022.07.12 0 1 7585
Marton 55 Creative Commons License 2022.07.12 0 1 7584

maximum a maffia tud profitálni belőle.. :)

Előzmény: birka_zoli (7583)
birka_zoli Creative Commons License 2022.07.12 0 0 7583

Borozan? Egy jó Borozannal sokat nyerhetnek.

Előzmény: handballplanet (7580)
Thor. Creative Commons License 2022.07.12 0 1 7582

A szezon második felében nyújtott teljesítménye alapján teljesen megérdemelten. Jár neki a gratuláció, remélem állandósítja ezt a kiszámítható jó formáját.

Előzmény: Kyra** (7579)
Thor. Creative Commons License 2022.07.12 0 0 7581

További hírek, hogy Barcelonában Igropulo lett Ortega mellett a másodedző, Igor Vori pedig a Grosswallstadt TV edzőjeként folytatja a rövid Berlini játékoskitérő után.

Előzmény: handballplanet (7580)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.12 0 0 7580

"Prijelazni rok vrlo je aktivan period za upravu rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb! Naime, nakon potpisivanja Vuke BorozanaMilana Milića i Aljaža Panjtara, potpis na trogodišnji ugovor s najtrofejnijim hrvatskim klubom stavio je i Gabriel Buvinić iz Umaga"

Dibirov mellett igazoltak még rutinos és fiatal tehetséget is, szóval meglátjuk, hogy Zágrábban ki, mennyire szenved meg... 

Kyra** Creative Commons License 2022.07.12 0 2 7579

A szurkolói szavazatok alapján az idei Carlos Perez-díj győztese Kentin Mahé.

Psenior Creative Commons License 2022.07.12 0 1 7578

Dibirov folytatja. Zágrábba igazolt.

Kyra** Creative Commons License 2022.07.11 0 0 7577

Szóval ez a dánok elleni meccs elégé el lett bal...tázva.

18 gól az első félidőben, 7 + a másodikban, hát aki ezt érti...

Így aztán hiába "vertük agyon" a szlovéneket és a szigeteket, 0 pontot viszünk tovább.

Én is úgy látom, hogy Ilic legalábbis kedvetlenül játszik.

A szélső testvérek szerintem is erősségei a csapatnak.

A portugálok legyőzték a spanyolokat, => nagyon nehéz lesz továbbjutni.

Psenior Creative Commons License 2022.07.10 0 0 7576
Én eddig csak a Feroer meccset láttam eddig a junioroknál és elég meggyőző teljesítményt nyújtottak. Különösen örömteli számomra, hogy van ott vagy három figyelemre méltó szélső végre.
handballplanet Creative Commons License 2022.07.09 0 0 7575

Szerintem az nem kérdés, hogy Sandell leigazolása teljesen rendben van.

Tudásban, életkorban is abszolut indokolt volt, hogy őt kereste meg a klub.

Itt csak ez az egy,(megint) átmeneti év a kérdéses hogy mi lesz.

Most azt mondom, hogy így a kítűzött célok nem reálisak.

Stabil J2 poszt nélkül is van lehetőség, de látva a legjobbakat, ez már így versenyhátrány. 

Előzmény: kovi1123 (7574)
kovi1123 Creative Commons License 2022.07.09 0 0 7574

Igen, de csak támadásban. Sandellel jobban járunk, komplexebb játékos. Jobban fog illeni a rohanós kézilabdába, amit játszani akarunk. Sportingba még nincs rajta nyomás nxugodtan hibázhat, itt már nem igazán. Ilic is van hasonló kaliberű játékos, de eddig neki se sok babér termett. 

Előzmény: Thor. (7573)
Thor. Creative Commons License 2022.07.09 0 0 7573

Őt nem kölcsönbe kellene megszerezni. Minden adottsága megvan hozzá, hogy 1-2 év múlva berobbanjon az európai elitbe.

Előzmény: Sulic (7569)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7572

*friss német bajnok

handballplanet Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7571

Nálam még úgy is elnaradunk a poszton bl top csapatoktól, ha Vajlupav is besegít ott...

Pár példa:

Kielce:A. Dujshebaev-Remili

Barca:Mem-Richardson

Kiel:Reinkind-Weinhold

De például a friss német Magdeburg is jobb lesz a poszton.

Ha Máthé felépül, akkor a PSG se lesz gyenge ott. 

handballplanet Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7570

Én ezt mondtam a múltkor, hogy felejtős a bajnokság és szintén célként megjelölt F4 is. 

Ilic nem üti meg a bl szintet, a jobb csapatok( kapusok) meg kihasználják, ha jobbkezes játszik jobblökőben...

Hogy a Győr is eredményes volt így?

Egyrészt a női kézi más, mint a férfi, másrészt annyi klasszis volt minden poszton, hogy ha be is szűkűlt a játék, de a gyorsasággal, dinamikával megoldották(pl NZE Minko játszott "rosszkéz" oldalon.. 

Előzmény: Sulic (7568)
Sulic Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7569

egy Fransico da Costát elhoztam volna arra az egy évre kölcsönbe a Sportingból  jobb átlövőbe borzasztó tehetségek a testvérével együtt 

Sulic Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7568

Ilic mintha kedve nem lett volna az egészhez úgy játszott csak alibizett kb .Lukács meg ötlettelenül irányította a csapatott rengeteg hibával .Rossz volt nézni őket egész meccs alatt ! A legrosszabb ebben ,hogy a jövő évi 2.számú jobbátlövője lesz Ilic és szerintem  Nagy Laciéktól egy nagyon rossz döntés volt ez és  így nekivágni majd  a jövő évi szezonnak .Nagy  lyukas folt lesz ott jövőre nálunk.Nagy teher lesz Yahián ...

Előzmény: Gozo (7567)
Gozo Creative Commons License 2022.07.08 0 1 7567

Lukács és Ilic a második félidőben úgy játszottak mint akiknek semmi kedvük sincs az egészhez...

Túl korán kezdik magukat egy kicsit túlgondolni!

Előzmény: birka_zoli (7566)
birka_zoli Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7566

Mindent visszavonok, ma extra jól, aztán meg extra szarul játszottunk, és sima vereség lett a vége.

Előzmény: birka_zoli (7560)
handballplanet Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7565

2021-07-25 09:21
"A kialakult váratlan helyzet miatt, hármas védő és beálló pozícióban erősítésre volt szükségünk, hiszen az előttünk álló szezon meccs terhelése indokolja, hogy legalább 3 játékossal rendelkezzünk ezen a poszton. Nehéz helyzetünkben a Grundfos Tatabánya csapata érkezett segítségünkre, lehetővé téve a magyar válogatott beálló, Sipos Adrián átigazolását, akivel csapatunk két éves szerződést kötött. Adrián már ebben a szezonban csatlakozik hozzánk, sőt már a mai szezonnyitó vacsorán bemutatkozik majd új csapattársainak."

Előzmény: Bembi86 (7550)
Bembi86 Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7564

Corralesnek 24-ig van szerződése, és legjobb tudomásom szerint nem eladó.

Cupi lehet kérdéses, mert neki 23-ig

Előzmény: Sulic (7558)
Sulic Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7563

mintha azt mondták volna van valami sérülése

Előzmény: Kyra** (7561)
birka_zoli Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7562

Sérült a térde, és fel akar épülni a szezonra, amúgy ott lenne.

Előzmény: Kyra** (7561)
Kyra** Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7561

Én is néztem, remélem a dánokat + a szigetekieket is elgyepálják.

Fazekas Gergő még csak 18 éves, de bőven beférne ebbe a csapatba.

Vagy Sótonyinak más az elképzelése?

Előzmény: birka_zoli (7560)
birka_zoli Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7560

Néztétek tegnap az u20-as eb-t? Pepe és Zoran ott vannak. A csapat simán nyert, nekik közepes meccsük volt, Pepe skat hibázott az elején, aztán belejött. Sótonyi szerint a belső hármasok így fognak játszani, mert így vannak összeszova, ehhez képest Zoran nem Pepeével volt egy sorban, Ónodi kezdett, de ahogy korábban írtam is, benne több spiritusz van mint Ilicsben. Ez egy jó alkalom, meg lehet nézni mire mennek a velük egyidősök között.

Palasics jó volt, sok ziccert védett, de volt pár potya is, főleg szélről.

De ott van a Krakovszki ikerpár a két szélen, nos, ők nagyon meggyőzőek! Habár nem tudom, hogy pl. az Iváncsik tesók mit tudtak 20 évesen, vagy pl Borisz hol van hozzájuk képest, de őket sztem még sokat fogjuk látni, esetleg nem lenne hülyeség hosszútávú szerződést kötni velük és kölcsönadni őket.

kovi1123 Creative Commons License 2022.07.08 0 0 7559

Szerintem Sipos marad, neki 1+1 éves szerződést adtak. Viszont Pechmalbec és Fabregas árnyékában Nilssonnak nem sok perc fog jutni, mindkettő 60 perces játékos, Sipi szerintem jobban megelégszik a kiegészítő ember szerepével.

Irányító-balátlövőben az a kérdés, hogy mekkora kerettel terveznek. 17- max. 18 fős keret lenne az ideális ilyen nagy neveknél, egóknál, a csapat forgatása miatt.Csak a BL-ben lesznek nagy meccsek, a magyar bajnokságot pár fiatalt felhozva is kellene tudni győzni. SEHA liga meg egyenlőre felejtős. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!