Szabina jól kezdett 62 41, ellenfél is nagyon ütötte, nem volt sok hiba. Ekkor az ellenfél "All In"-ezett és bejött. Szabina - eddigi énjével ellentétben - nem pánikolt be, hozta továbbra is a szintet, ellenállt, majd a döntő szett elején rákapcsolt és gyakorlatilag a szerváinak és bátrabb játékának köszönhetően hozta a meccset!
Holnap jön a 2.kiemelt cseh Rohanova meg a páros!
André is nyert, de a részleteket még nem tudom, majd írom a férfi rovatba!
Gratulálok!!! Mindkét lánynak nyilván. Nagyon szoros meccs lehetett, főleg, hogy én is majdnem livescore-ban kaptam, részben általad!:) Időjárásra legalább nem lehet panasz arra felé! Hajrá tovább!
Elnézést, kicsit lemaradtam. Maga a meccs küzdelmeiről: első szettben Timi az elején elvette Susi adogatását, ami lényegében el is intézte az első szettet. A másodikban Susi kezdett jobban (3:0), viszont Timi fordított (5:3), sőt a meccsért adogatott (meccslabdája is volt), de innen meg Susi támadt fel, s a rövidítés viszonylag biztosan hozta. A harmadik hozta a legnagyobb fordulatokat,mert Timi nyitott 3:0-lal, sőt 5:2-je volt, s természetesen megint szervált a meccsért, de itt meccslaba nélkül. Viszont a rövidítésben Susi 6:3-ra(!) vezetett, sőt utána még két előnye volt, viszont 8:8-nál Timi húzott két határozottat, s így dőlt el. Mindenkinek azt kívánom, hogy sok ilyen (akár magyar-magyar) meccs részese lehessen! Mindezt többszáz helyi (közöttük több kinti magyar) kísérte nyomon, aki közül egyik még a cipőfűzőjét is odadta Susisnak, akinek épp Timi első meccslabdájánál szakadt el a fűzője.
A boltoni tábla fent van, csak nehezen található meg. Érdekesség, hogy Szabina is és André is 13.kiemelt lett, ráadásul pont ugyanarra a helyre sorsolták őket!
Megvan. Ugyan két keserves döntő szettes meccs (nagyjából: Susi 7:6 3:6 6:3, Timi: 6:2 4:6 6:4). Még ma Timiék páros döntő, de nagyon későn. Arra már nem maradunk fenn.