No, no azért csak meg kell nézni, hogy pl Laci vagy Anita milyen típusú (ner) rendezvényeken jelennek meg,
Akár külföldön is.
Az ilyen fajta kinevezések nem feltétlen kell, hogy rosszak legyenek, de hogy mások számára versenyhátrány, az benne van bőven a pakliban.
Veszprémben eddig Laci vezetése alatt nem volt eredmény, a bajnokság is elment egy ideje,Győrben meg egy 5-szörös bl győztest próbálnak meg szétkalapálni...
Szerintem kár belekeverni a politikát ebbe. Az említett egykori sportolók, ma sportvezetők valószínűleg tök hülyék a politikához, nem tartoznak sehova (feltételezem). Egyszerűen a "hatalom" osztja a pénzt és ez a "hatalom" Őket tartja hitelesnek ezekre a poziciókra, amit Ők köszönnek szépen. Ha nem Ők lennének ott, akkor más nevek lennének ott és másokra mutogatnánk.
Nagy Lászlót az "embert" lehet kritizálni millió ügy miatt a múltból. Ez egy dolog. De az aktuális teljesítményét összemosni ezekkel az ügyekkel hiba lenne. Márpedig én ezt érzem sokunknál (igen, valószínűleg én sem tudom magam mindentől függetleníteni). A sportigazgatói munkáját kellene minősíteni. Ennek sikerességét pedig az átigazolási piacon való eredményeségből tudjuk leszűrni. Szerintem egyértelműen fejlődünk e téren, talán tanult a kudarcaiból. A közelgő szezonban jobb lövő poszton deficitünk lesz ez viszont negatívum és egyértelműen Laci sara. Egyébként mélyről kell visszajönnie a Davis korszak után. Kicsit úgy érzem, hogy Ők együtt elindultak egy (hibáktól hemzsegő) koncepcióval, ami összeomlott. Innentől egyedül kellett kimásznia a xarból úgy, hogy ideje nem volt csodákra. Tavaly megpróbálkozott egy kis "szemfényvesztéssel" (más lehetősége nem volt!), viszont utána elkezdett dolgozni, aminek már kezd látszani az eredménye. Ki tudja, talán sportigazgatóként is lesz olyan nagy, mint játékosként... meglátjuk.
Nem kell mindenáron kritikusnak lenni, sőt most pl, ahogy írták is előttem, az igazolások pozitívnak tűnnek.
((zömében jó korban lévő, védekezésben is használható játékosok jönnek)
Csak azért nézzük meg, hogy pl a hasonló anyagi helyzettel bíró Barcelona vagy épp a Kielce eddig is ezt csinálta...
Az, hogy Fabregas miért a Veszprémet választotta, az az anyagiakon kívül több tényezős is lehet..
(pl Fabregasnak nem sikerültek a barca tárgyalások, vonzó neki a Veszprém, annak közönsége, a bakonyi csapatnál is kiszámítható a jövő, kik lesznek a csapattársak, milyen célok vannak,stb, stb)..
Szóval nálam Nagyúr nem bizonyított eddig semmit, sőt... de most ott lesz a lehetőség a csapatban.
Még egy:azért ne feledjük, hogy a következő szezonban is lesz lyukas posztunk..
Igen,idejon a vilag legjobb beàllòja,egy top 5os ballovo es vilagklasszisok,mondjuk màr azt ,h igen,gratula. Az utobbi evekben sok igazolàs volt Ami èrthetetlen de most jo az irány,csak Rodri maradjon.
Tusup meg… azt se tudja minaz a kezilabda… es h ehhez a jatekhoz mi kell fizikalisan,stb. Maria legalabb tudta de teny a f4re mindig kifingott a csapat fizikàlisan
értem én, hogy nagyon kritikusnak kell lenni, de van még 6 másik olyan csapat a piacon, aki ugyanaz a liga, mint mi, és biztos, hogy szívesen látták volna Fabregast mondjuk.
ő mégis idejött - nem PSG, Kiel, Kielce, észak, és nem maradt Barcelonában.
A rend kedvéért megjegyzendő, hogy Momo is kényszermegoldás volt (nem levonva semmit az érdemeiből és hálás köszönet, hogy beugrott a mélyvízbe, nálam ez a klubhűség ékes példája) mert DD-t legkésőbb a 20-as FF után le kellett volna cserélni egy tapasztalt edzőre. A játékoskeret ettől független téma, ezt az előttem szólók leírták. A három párhuzamos tisztség nonszensz, felelős klubvezetés ilyenbe nem megy bele.
Lehet, hogy ezért letiltanak, de ha van elegendő pénz igazolásokra, akkor az ne legyen már akkora érdem, hogy jó korban lévő, képességekben is megfelelő játékosok jöjjenek a klubhoz.
Kis tulzással azt is mondhatnám, hogy azok a szurkolók, akik járatosak a játékospiacon, hasonló igazolásokat realizáltak volna.
Arról nem is beszélve, hogy Nagy úr eddigi tevékenysége sportigazgatóként maga a káosz volt.
így van! nem kell még kalapot emelgetni Laci előtt de kétségtelen az irány nem rossz amit megadott. De majd még csapatott kell csinálni ezekből az igazolásokból ami küzd egymásért a városért és a klubért.Később dől majd el mennyire jól válogatta össze ezt a csapatot.Nem feltétlen lesz egy csapat eredményes is nemzetközi színtéren ha nagy nevek alkotják lásd mi korábban vagy pl a Psg .Itt sok tenni való van még Laci részéről is. Sok rossz döntése volt igaz mentségére szolgáljon ,hogy vezetőként zöld fülű volt még amit mai napig nyomot hagyott csapaton: az érthetetlen igazolások és a 30 + játékosok hosszú évekig megtoldott szerződésük is az ő nyakába varhatók vagy az is ,hogy rendre lemaradtunk nagy nevekről.Sőt még ott is hibázott ,hogy két másik pozíciót is betöltött egy olyan sport igazgatói poszt mellett ami magában meg kíván egy 100%ossan olyan személy töltse be aki másra nem köti le figyelmét csakis a csapat körüli dolgok rendbe tételével . Lásd mikor 2 másik poszt fel volt függesztve akkoriban egyezett meg vélhetően hosszas tárgyalások után a nagy nevekkel . Remélem Laci egy olyan vezető aki előre gondolkodik és már most tudja fejbe ,hogy ha Momonak nem jönnek össze jövőre a dolgok akkor ki lenne a legmegfelelőbb utód .Ne legyen igazam de én kevésnek érzem Momot ekkora nevek mellé ugyan úgy mint Davis kevés volt de akár Sabate is .
Miért? Magánéleti és bulvártevékenysége nem rosszabb, mint NL-é az utóbbi időben :) És azért csak hozzásegítette Katinkát az olimpiai címeihez. Igaz a kézilabdához nem ért, de az erőnléti edzőséghez igenis, valamint ami nem elhanyagolható a erőnléti edzőség mellett a mentális felkészítéssel is foglalkozik. Már csak ez is jelenthet előrelépést.
Nekem sem szimpatikus figura, de várjunk még az ítélkezéssel.
Az elmúlt évek ámokfutásában erősen benne volt, ezzel nálam egy gyenge nullára hozta magát.
Ne feledjük ezek még csak nevek, és nagyon sokan megfordultak már itt, és első blikkre 2-3 neven kívül - Andriska, Gazsi, Corrales - a többiek nem hozták a tőlük elvárt szintet, inkább voltak rideg szívtelen túlfizetett zsoldosok.
És ezek csak a játékosok, és akkor még nem beszéltünk az edzőről, Ilics nem rossz, de a jó sem ilyen, elmúlasztott pl. egy Pasqualt...
Sajnos én Lukácsnál is csak az erőlködést láttam ahogy az egész válogatottnál neki is még erősödni kéne de nem itt Veszprémben hanem hasonló utat bejárnia mint Fazekas teszi .Amit itt tölt Veszprémben egy kidobott idő számára .Ilic meg no komment ...rossz nézni ahogy lötyög kedvetlenül az alibi passzaival a pályán .Meglátásom szerint ő egy nb1 középcsapat játékos szintjét fogja esetleg befutni pedig alkata meglenne akár többre is .Hogy a köv év ,hogy lesz megoldva jobb átlövő poszton az nagy kérdés de én azt is el tudom képzelni ,hogy Yahia mellet egy jobbkezes átlövő vagy irányító fog játszani aki annyiba hasznos tud majd lenni ,hogy Gasinak meg Vailupaunak könnyen kitudja játszani a labdákat majd.
Nézve a juniorokat… hát. Zoran Ilic eddig nagy nulla,mondjuk èn nem is szàmítok tôle nagyon többre,absz közèpszer vagy még az alatt,nem tudom h fogja megoldani Omar helyettesiteset.
Ami még sokunknál elmaradt.: Gratula Lacinak az igazolàsokhoz,sztem most jár a kalapemelés
A szezon második felében nyújtott teljesítménye alapján teljesen megérdemelten. Jár neki a gratuláció, remélem állandósítja ezt a kiszámítható jó formáját.
További hírek, hogy Barcelonában Igropulo lett Ortega mellett a másodedző, Igor Vori pedig a Grosswallstadt TV edzőjeként folytatja a rövid Berlini játékoskitérő után.
"Prijelazni rok vrlo je aktivan period za upravu rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb! Naime, nakon potpisivanja Vuke Borozana, Milana Milića i Aljaža Panjtara, potpis na trogodišnji ugovor s najtrofejnijim hrvatskim klubom stavio je i Gabriel Buvinić iz Umaga"
Dibirov mellett igazoltak még rutinos és fiatal tehetséget is, szóval meglátjuk, hogy Zágrábban ki, mennyire szenved meg...