LOL!!! Nekem a macskák gecizték le a bukómat, de szó szerint :) Ragad mint állat és még a mosogatószer se hozza le :)))) Kint hagytam az asztalon és éjszaka a macskák játszottak egymással :) De hál' istennek semmi szaga nincs :)
Gondolom...v kerékpáros bóóótban is árulják,,,asszem...az a baj h régen voltak fasza megölhetetlen pókok...haver faterjának van ami még ndk-s,meg se feslett.
A mai chinai retek meg szakad,érik,rühesedik:((
Fingom sincs hol lehetne jót venni.Rád bízom...végy annyit amennyi szted elég.
De csak ha nem okoz gondot...!!!
Megvenném én is de ma is megyek melóba.Falun meg nincs a boltban:((
Hamarabb is eszembe juthatott volna...rég tervezem h veszek párat,jó ha van itthon...
Te adsz egy karcosat én meg egy jót? Ennek szar szaga van :) Ha 2 darab gyári szett van akkor benne vagyok ha még adsz mást is mellé :) Úgy láttam végre van jó kipufogó is, de szerintem terveztetek rá rezót :) Jawa Mustang with VRezo :)
Naja. Aztán meg ha rakok össze Mustangot, akkor biznicelünk, van 1-2 alkatrész, ami szokott hiányozni. Tervben van egy "nullkilométeres" gép összerakása: szép tankot keresek, vagy gyári sárga karcmentes dobozt fedéllel, adok helyette két karcosat :)
Ja meg lehet hogy jól járnék ha kivinnék egy pár Babetta cuccot is :) Hogy megy arrafelé az eladás? Szednek helypénzt? Sztem a mustangra felaggatok két Babetta kiput meg apróságokat egy hátizsákba. Amúgy a 207-es egybehegesztett kipu jobb mint a Baseball ütő :) Van neki egy pereme mint a Mustangnak és azzal nagyon könnyű betörni a koponyát :)
Na, nekem az sincs olyan irdatlanul messze. Meg amúgy is akarok már egyet börzézni :) Kellene vennem gyári mexát, egy teljesen komplett Simson villát meg a Schwalbe-hoz apróságokat (csillaganya, benzincsap kar, esetleg még egy gyári tükör ha van jó állapotban), meg Mustang léptetővilla, primerlánc, hátsó fogaskerék. Kb. ennyi :)
Dehogy, én sem emlékeznék senkire :) Azt mondta apámnak hogy jó volt. Hol is van ez a falu? Kunszentmiklós felé? Mert akkor még nem is messze volt innen.
Hát szombaton úgy délelőtt 11 fele mondták be, hogy átlépték az 50 000. látogatót, szóval szerintem úgy összességében 100-150 000-en biztos voltak. :) A rokonod meg biztos láttam, de remélem nem haragszol, ha nem emlékszem rá... :):)
Beférhet. Hozz magaddal gyertyakulcsot, meg gumipókot. Arra a csomagtartóra bármi ráfér. :) Hoztam már Pannonia kipufogót, sport ČZ elsővillát, pannonia hátsóteleszkópot, mindezt egyszerre. :) Ugyanakkor ráfér egy Kispolszki is. :)