van egy villanyorgona szentendrén, a tulajdonosa szerint valamikor a '70-es években készült. nem tudom a típusát és sajnos fényképet sem tudok róla küldeni. a cucc nem működik.
a kérdés az lenne, hogy valamelyikőtök a topikból, hajlandó lenne-e esetleg tisztes javadalmazás fejében kimenni és megnézni, vagy ha ez nem megy, úgy megvizsgálni, hogy behozza a tulaj bp-re vagy a környékre.
Nekem egy Line6 Roto-machine-om van. Egész jó a hangja neki, és három féle lezli szimulációt tud. (122, L16, 145) Gitárhoz teljesen korrekt, és a zongora (Wurlitzer/Fender) is nagyon jól szól vele. De azért az igazit nem pótolhatja semmi sem!:-)
Ugy van ahogy Ozjo leirta,ez is kinai tömegcikk.sajnos a reklámot bevettem a régi Wersivoice l.szimutól messze elmarad.biztos,hogy létezik már elfogadható minöségü müleslie.biztosan többeket is érdekelne.ugyanugy mint a torzitott sound többféle torzitóval próbálkoztam de a hang nem akar összejönni.
Nekem van egy ilyenem, de semmi jót nem tudok elmondani róla, nem tetszik a hangja sem, és a kezelése is botrányos, a pedált ha megnyomod, akkor leáll, ha hosszan nyomod akkor vált slow és fast között, állandóan kikapcsoltam, amikor nem kellett volna, de mégegyszer, a sound is tré.
Rabata Zsoltit a múltkor kérdeztem, neki volt köze hozzá. Ő mondta hogy nagyívben el... Talán tudna róla mesélni. Továbbra is Roland RT20 mellett voksol.
Meg sem próbáltam tippelni. Csak ismételni tudom, szerintem mindenkit érdekelne egy részletes ismertető annak a valaminek a pozitívumairól, negatívumairól.
Hammondosok! Ma sikerült újból fölvenni a Mezzo-ról Rhoda Scottékat, megismételték a decemberi adást. Ezennel közreadnám a teljes 1 órás műsort, amit innen lehet letölteni:
Le a mű dolgokkal!!! Egy sajnos rég elfeledett duóra hívnám fel a kedves fórumozok, Hammond kultivátorok figyelmét, és szemét! Végre az egyik kedvenc bandamtól is van már korabeli felvétel a YouTube-on !!! Ezt kapjátok ki! 2 Leslie, Hammond C3, egy dobos...a hangzás szakít, hova tova... Hardin & York circa 1970
Igen, shop kukac victoraudio.hu pontosan! Azert is gondoltam, mert latom Te is azert jobbara a Hammond-os zenet szereted jobban. Ez ugye zongoras Jazz kulonlegesseg, es akar odaadok erte egy eredeti USA Jimmy Smith-t is, ami kb 5000Ft. Koszonom elore is, ha ram gondolnal az ugyben! Viktor
Latom a Korossy lemezt a fotodon. Tudom, hogy hagyateknal nem illendo ilyet kerdezni talan, de nem elado veletlen? Jo arat fizetnek erte, nagyon hianyzik a gyujtemenybol az a Csehszlovak kozepmeretu lemez! Akaro Hammond-os lemezt, CD-t is tudok erte adni. Jimmy Smith USA nyomasu lemezeim is vannak a boltban... Koszi valaszod elore is! Viktor
Lehetne ismerni az Ota Csermák részleteit? (hátsó oldal) Vagy kislemez mint a Lou Bennettek:
Narancssárga SP:
Satin Doll (Duke Ellington) - Loin De Brésil (Valto Laitinen) / Lou Bennett Trio October 1966 at the International Jazz Festival Prague issued: 196?, 7 Inch SUPRAPHON (CZ) LOU BENNETT (org); PHILIP CATHERINE (g); FRANCO MANZECCHI (dr)
Sárga SP:
I Should Care - Guess What / Lou Bennett Trio issued: 1967, 7 Inch / 45 RPM, SP SUPRAPHON SUK 35673 (Czechoslovakia) LOU BENNETT (org); PHILIPPE CATHERINE (g); FRANCO MANZECCHI (dr)
Vennék normális áron Solton Twin-Jet Leslie tetejére forgó horn részt (az alja megvan), lehet más márka is, csak illeszkedjen. Esetleg jó pénzért Hohner ORT 100 Lesliet (plectrum@plectrum.sk).