minden talált mind sülyedt :csavi, 54=50,18 személyesd rozoga repülő, amely álló helyben szétakart esni tisztára nyiszogott ahogy kicsit fujt a szél, persze ezt még a betonon produkálta ,amit odafent müvelt az leirhatatlan.óaz a jó kis moszkva hangja közvetlenül a szabad europa mellett, na meg thai föld, uszópiac: aki volt tudja hátúl van egy kis parkoló tudjátok ott ahol orcám szebbik felét egy félóra alatt egy bögrére domboritják. na oda begördül egy jól lefüggönyözött busz, ajtó ki és olyan hölgyek keztek leszállni róla ,hogy még a viz is megindult arra. ment a spikelés nekik rendesen, de csak mosolyogtak, aztán a busz utemes himbálózása közben leszállt vagy 15 hegyomlásnyi pali(ezt ugy értsd, hogy én vagyok 194 akkor voltam 90kg és hozzám képest)meg egy icipici.. tavárisi!! nyiktó ne átszuszvujet?szóla a kicsi és élre állt. ekkora már üres volt a parkoló.
gombóc29 ÚR
arak -árak érdekelnek, 50% lehet az ár engedmény is ,de sajnos ez az alkohol tartalom,. csakra nyitogatás stimmel csak a kulcs lyukba nem találok még ugy sem ,hogy az ujjam ott van!
sötét folt az életemben
"nők lapja cafe" bár jól elszorakoztattam magam.resti azért mégsem olyan rózsaszin hely. szeressétek a vörösbort elmétek fényesedik tőle! a franc már megint lekéstem a csatlakozást. leg közelebb rejtőjenő szerint rum jön!!nem wadi rum!
satine ezt nem tudom jobban kifejteni!
(mindenkitől elnézést, de a gépelési sebességem növekedésével arányosan romlik a gépelési helyességem. A space-t teljesen sztochasztikusan tudom nyomkodni, és egyes betűk meg mindig elmásznak a klaviatúrán:)))
Szerintem Líbia és Algéria még mindig elég gáz, talán pár év múlva biztonságosabb lesz.
Libanon-Szíria viszont jó ötlet.
Tavaly a jordán sofőrünk azt mondta, hogy a Közel-keleten Libanonban vannak a legszebb lányok, mert sok bennük az európai gén.
y42, elszállt a válaszom (talán jobb is...),
a rendszer túlterhelt volt.
De azt írtam, hogy talán olvas bennünket valaki, aki már volt a nem Tunézia mellett lévő Libanonban,
vagy esetleg Líbiában, és akkor eldöntjük, merre tovább... Na?
Ok! Vigyél magaddal, engem is érdekelne. Főleg akkor, ha az L utáni rész szabadon kitölthető. Az én vágyam ugyanis Libanon. (ez nem Tunézia mellett van:)))
Libía is jó lehet, de amit eddig olvastam róla még nem izgatott fel eléggé.
Láttam az éjszaka elkövetett Teknőcödet.
Most mirefel ugrál?Aki nem ért ide szombaton a pizzával, az csak ne ugráljon!
Nagyon csalafinta vagy ám!
Csak kérdezel, kérdezel, mesélni meg nuku????
Idegenvezetőként (is) biztos voltak hajmeresztő történések. Nem?
És mikor kapjuk meg az arab családosat?
Ne kelljen már úgy könyörögni neked is , mint Gombócnak. :)))
A főzéstudásról csak annyit (ha már felvetetted), hogy anyukám nekem mindig azt mondta: kislányom, te csak a tanulással foglalkozz!
Meg is lett az eredménye.
Szegénykém azóta is egy-egy vasárnapi ebédnél csomagol egy kis elemózsiát az ő egyszem lányának.
Elég érthetően fogalmaztam?
A jó borokat szeretem.
Bár Marokkóban sikerült kifogni egy méregdrága, langyos, marokkói savnyát. Brrrrr......
A sört nem szeretem, de Prágában az erős, házi barna sör a kedvencem lett.
Nagyon is.
Vippa, van egy jó meg egy rossz hírem:
A jó az, hogy nálam bejön a travelport.hu.
A rossz pedig, hogy oroszul én már csak jelenteni tudok.
A középsuliban erősen visszaestem.
Nicsak, nicsak !
Kit látnak szemeim?
rozoga50 alias ásd el magad !
Gyorsan beraktam a googleba az arakot (nézd el nekem, de nem tudtam mi a csoda), nos kiadott nekem olyat, hogy AFA-s arak, meg kialkudhato arak, na azt nem hittem, hogy ezek 50%-osak.
És lőn a 12. odalon megleltem.
Akkor most egy kicsit villogok: te melyiket szereted, pálmából, rizsből vagy kókuszból.
Bár találtam egy 4. félét is, az a "free style".
Állítólag még a csakrákat is megnyitja. :))
Nos?
Egyébként arak még nincs az itallapon, de felvesszük!
Viszont megfizethető arakkal dolgozunk. (Hú ez még nekem is fájt.)
Más.
Említetted Thaiföldnél "kicsi betojás".
Ez most mi? A repülőgép is rozoga volt? :)))))) (Bocs)
Na Raggi most már tényleg te jössz.
(miután y42-t lerendeztem)
Próbáltam megkeresni térképen azokat a helyeket, ahol jártatok,de úgy néz ki, térkép-ügyileg szegényes a felhozatalom, mert nem találtam.
Melyik államban v. tartományban vannak?
Vagy Delhitől merre?
Ranakpurban az szikla-templom volt?
Khajurahoban mit láttatok?
Írtad, hogy szeretitek a kerteket, parkokat.
Indiában jártatok ilyen helyen?
Milyen volt az időjárás?
Volt éppen vmilyen ünnep?