Barátom nerég még berben állt egy Ruandai lakossal, de közben fellángolt románcuk megváltoztatta a helyzetet A haveromat korábban perelte egy tuszi,
De az ügyet más mederbe terelte egy puszi.
Sem itthon, sem Ázsiában nem volt kánikula, a Palán is hűvös volt a víz, nem tudtam mit csinálni a szabadságomon - ördögi tervet doglgoztam ki tehát... A nap sem tűz nagyon, a Kelet sem tikkasztó...
Strandolni nem lehet - így lettem sikkasztó
A rendőrök rejtett kamerás akciója felfedi, hogy a bérgyilkosok a túl kicsi előleg miatt nem voltak hajlandóak eltenni lábalól Csikidám Robit Tisztán látszik, mikor a szerény letét
Meghiúsítja Szikora merényletét.
Külbirtokunk akkor kapitulált, amikor a támadók felfedezték, hogy csak óvodai alapanyagból gyúrt kamu-harckocsikkal rendelkezünk Elbukott a gyarmatunk:
Kiderült a gyurmatank...
Amúgy, YES szaki, férfikötelességem, és becsületbeli feladatom szólni ,hogy danczer egyre biztosabban és elkerülhetetlenebbül zúg belém. Hiába mondom neki, hogy semmi értelme, mert én épp GROMIT felé húzok - bár őm, ugyebár, tegnapelőtt óta a hugicám :)))) - danczi csak nem akarja megérteni.
Beszélnél a fejével? :)))))
danczer,
pont akkor szakadt itthon a net, mikor küldtem a válaszomat a mélre... És ha abban a szent pillanatban szakdok, akkor nemcsak, hogy nem küldi el, de még el is vesztem... Szívás.
Fájdalomdíjul itt egy rím, az írás közben jutott eszembe:
Még kedvenc édességem sem tántoríthat el a diétától! Csokis fagyi???
Csakis fogyi!
Csekkold az ő bevállalását, majd az enyémet figyelmesen. Az első két-két szavukat illetően megdöbbentő hasonlóságra lelhetsz. Ez tán némi fényt vet a beszólásom végén elterülő hosszanti szmájli-képződmény céljára is :)))