Kicsit most leesett az állam. Én alkalmatlan vagyok ilyen kihívásokra. A "Küzdj, mint egy oroszlán" kihívás nekem való lett volna, mert a Küzdőtéren játszom csak. Azonban idő hiányában nem tudtam jó helyezést elérni. mert ahhoz keveset játszottam a többiekhez képest.
Amúgy ma valami pontszerző akármibe keveredtem, az eddig elért eredményem 21 találat.
A feladat az volt, hogy a feltett kérdésre 3 másodperc alatt kell válaszolni (tehát 2, vagy 1 másodporc alatt). Ez a 21 találat 1 nap alatt összehozva nem is rossz eredmény. Szerintem. Persze úgy, hogy egyetlen 1 másodperces sem volt benne. Mindez viszont eltörpül egyes nagy tudású gépemberek mellett, akik jelenleg 230 találatnál tartanak.
Engem az is nagyon kielégített, hogy az általam tisztelt Medvét hosszú órákon át megelőztem. Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy egy többjegyű számot nem lehet beírni 1 másodperc alatt, úgy, hogy a kérdések közül (néha 7 lehetőség is van) ki kell választani a jó választ, beírni a számokat és elküldeni.
Jelenleg a 15. helyen állok, ennél már csak rosszabb lehet. Bár azt még megnézem, hogy a küzdőtéri játékért ad-e pontot. Szép estét minden erre járónak!
Szia Anikó! Péntek este utaztam el, most jöttem csak haza. Kerestelek a bajnokságban, de nem talállak, csak Időgépet, a 2. csoportban, aki a mezőny közepén van. Te hol vagy?
Ez akibszás magasiskolája. Már egy órája nem tudok lépni, mert nincs kulcsom. Erre kapok a ládából egy kulcsot, csak épp semmire sem jó. Várhatok tovább.
Szia! Ne kishitűsködj! Zigi semmivel sem erősebb nálad, bármi előfordulhat. Az pech ha nem Te vagy erőnyerő, de ettől még akár fölényesen is továbbjuthatsz. A bajnoki helyezésed meg adjon önbizalmat!