Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
Horgászbotokról az agybajos férfiak álmodoznak. :)
Amúgy komolyan: a horgászok 99%-a szerintem minimum csapágyas, vagy aközeli állapotban van. Ott wellnesszeztetik az agyukat.
(Ezt onnan tudom, hogy a fater is nagy horgász volt, szóval ismerem a pecáskultúrát: lazítás, szesz-hegyek, satöbbi. Ők is mindig mondták: "pecás ember mind bolond!")
Ami a nőknél a bőrlégzés gyakorlása, az a férfiaknál a peca.
"M I V E L V A N N E K E D T Ö L T V E A P Á R N Á D ? ? ?"
Az előzőt megnéztem, az tollal volt. Még egyszer nem nézem meg. Soha többé!
azér' b+!, normális férfiak azon túl, h rönkfával töltött párnákon töltik a pihenőidejüket, eközben szénszálas, vagy faszomtuggya milyen horgászbotokról álmodoznak, és nem buszmosóról ...
M I V E L V A N N E K E D T Ö L T V E A P Á R N Á D ? ? ?
- Gyerekek, milyen madarakat ismertek? Anna: - A sirály. - Nagyszerű. Zoli: - A veréb. - Nagyszerű. Pistike: - A kerekes bagoly. - Pistike, Pistike! Ilyen madár nincs is!- csodálkozik a vonzó, fiatal tanítónő. - De igenis van, tessék csak eljönni hozzánk, majd mutatok egyet. A tanítónéni kiváncsi lesz, elmegy Pistikéhez. Pistike bekiabál a szobába: - Nagypapa, nagypapa, itt van az a csaj, akit ígértem neked! Képzeld el, még bugyi sincs rajta! A nagypapa kiront a tolókocsival: - Húúúú! Húúúú!
"deee ... mindég elkavarodok ... Ford kitűzőkbe, buszmosókba botlok, ami azért megnyugtató ... dehát mégis a ködöt, ami beborította az agyamat nem tuttam itt ideírni ... de végülis eltűnt, és ez lenne a lényeg ... "
nem szeretek kifejezetten, de a blogomat Ketrecnek nevezik ...
csak mindég idejönnek mindenfélék, és nem hagynak ...
tegnap fel voltam töltve pl. gázlángozás témával, h mennyiszer megesett velem, és két eklatáns bé .. példát is tuttam vón' hozni, deee ... mindég elkavarodok ... Ford kitűzőkbe, buszmosókba botlok, ami azért megnyugtató ... dehát mégis a ködöt, ami beborította az agyamat nem tuttam itt ideírni ... de végülis eltűnt, és ez lenne a lényeg ...
az irigység nem azt jelenti, h magad is vágysz olyasmire, ami másnak van, esetlegesen magadat is méltónak tartod egy-egy ilyen tárgy birtoklására.
az irigység azt jelenti, h a vágyott tárgy birtoklására való jogot vitatod el a másik embertől a magad javára azzal, h amúgy a birtokló tisztességgel (vigyázat! a szó nem összetévesztendő a jogosan kifejezéssel) jutott ahhoz! ésegyébként megtehetnéd, hogy te is szerzel magadnak olyat, de eliszod, elkártyázod az árát, stb ... De! ha kártyázol, és iszol is ugyan, de egyébként a fizud sosem lenne elég, akárhogy takarékoskodsz, a vágyott tárgyra, amit egyébként méltányos lenne birtokolnod, és nem kívánod közben, h más embereknek NE LEGYEN ilyen eszközük, akkor sem vagy irigy!! *
ha csak vágytál arra, h legyen egy olyan teleszkópos alumínium buszmosód, mint amilyen a főninek van, az nem jelent egyben irigységet is!
*amennyiben pedig tisztességtelenül vette birtokba az adott tárgyat, a tárgy okán érzett érzelem megintcsak nem irigység, hanem jogos felháborodás az igazságtalanságon!
igen, a kitűzőkénél maradok! ráadásul az nem is olyan prolis ...
Gondoltam is, hogy megkérdem: meg akarod duplázni a banyatankod értékét? :)
(Ami "civil" és nem übergagyi, az pénzes dolog. Az autós cuccok drágák, a kamionos-buszosak horrorok, a hajósakhoz meg kb. az isten pénze nem elég.)
Egyszer kérdeztem a főnit, mert cefetül irigyeltem a teleszkópos alumínium buszmosó nyelét, hogy mennyibe kerülne... azt mondta, hogy nem akarok olyat venni. Sima boltban nem is látni olyan erős, stabil nyelet (általában még alumíniumot se - csak a kínai rohadós bádogfóliát!).
A kitűzőke viszont nem drága (650 Ft). Igaz, hogy két centis, de cserébe egyszerű felrakni.