Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
Tegnap idéztem, hogy a Sargentini a külügyi államtitkárral is tárgyalt, akkor még a nevét is belinkeltem. Az államtitkár is elismerte, hogy nem igazán értettek egyet a vitájuk során.
Aztán (a kormány "cáfolat" és az államtitkárral való vitája után) kit kellett volna megkeresnie?
A Bayer Zsótit kis Orgoványozásra, vagy a CÖF-öt, vagy a Matolcsi alapítványait, ahol a közpénz átváltozik nem közpénzé, a Farkas Flórit, a Mészárost, a Rogánt, a vejet?
és készítésekor kizárólag olyan forrásokra támaszkodott, amelyekben senki sem kételkedhet komolyan.
Hát persze, hiszen a CEU, a MigSzol, meg az AI feddhetetlen szervezetek, maga Gyuri bácsi gondoskodik a valóságtól való teljes függetlenségükről. És akkor a Népszabadságról még szót se ejtettem!
"90(?)%-nak fingja nincs Magyarországról, mint ahogy a mi képviselőink is bambán néznek ki a fejükből, ha a máltai sajtószabadság ügye van terítéken."
Ő............ a mi képviselőink azért tájékozatlanok, mert sose érdekelték az ilyen dolgok. Mi képviselőink meg a valódi nyugati képviselő között azért evolúciós különbség van.
Mondok egy hazai példát, mert az érzékletesebb. A szadesz nem a tényleges elvei, elképzelése miatt kártékony, hanem mert képtelen elviselni, hogy más diktáljon, és ha őket kigolyózták, akkor bármilyen hazugságot rendjénvalónak tartanak ennek kompenzálására.
Mert az új eu-parlamentben Orbán cimboraságai megerősödik, és nem lehet koncepciósan megrángatni. Nem látom okát a mulatásodnak, egyre szűkül a liber bázis.
Mert az olvtárs a vágyait írta le. Valójában az eu utolsó kísérlete zajlott Orbán megfékezésére, de már elkéstek. Te is helyesebben tennéd, ha leszállnál Vágyvezéreltről.
Miért kell azt a hülyésdit játszani, hogy az EP-ben csupa gyengeelméjű, tökkelütött, egyébként Soros által pénzelt zombi ücsörög?
Miért nem lehet feltételezni, hogy Dajcs Tompikánál értelmesebbek is vannak ott sokan?
Ha viszont feltételezzük, hogy netalán ez előfordulhat, akkor az is az elképzelések közé kerülhet, hogy sokan közülük végig olvasták a jelentést, annak Orbáni "cáfolatát" és más forrásokból is tájékozódnak időnként.
És így ezzel együtt taposták a budiba őJelségét és kormányát.