Bocsi, de félreértés volt, én a DS5-re gondoltam. Ezzel kapcsolatban csak ezt találtam (Changement ampoules D1S Xénon Citroën Picasso C4): https://www.youtube.com/watch?v=r6r9xiW_r0Q
Legutóbb akkor használtam, mikor nyáron éjszaka utaztunk. Elkezdett sötétedni, zavart az erős fénye a kijelzőnek. Belementem ebbe a menübe és levettem a fényerőt. Egyszerre szabályozza a kis és nagy képernyőt. Nekem elsőre működött. Azóta nem foglalkoztam vele.
Azt most nem tudom fejből, de elképzelhető hogy csak bekapcsolt világításnál fogod tudni állítani. Nappal nincs rá szükség. Tehát kapcsold be a tompított világítást, és úgy próbáld meg.
Balról a második képen alul látható a csúszó fényerő szabályzó. Jelenleg maximumon áll (teljesen jobbra). Azt csúsztasd el egészen balra, és teljes sötétség lesz. :)
Ha már a panoráma képernyőről van szó kérdeznék én is.
Autópályán kikapcsolom az alsót és felsőnek is több mint a felét viszont nagyon világos és zavaró csont sötétbe. Hogyan tudnám annak a fényerejét csökkenteni? Tettem elé egy papírt úgy jó volt és még látszik is ami kell.
Szerintem nem lehet. Nekem eredetileg nem volt benne magyar nyelv. Akkor az angolt választottam. Aztán egy fw frissítés után megjelent a magyar nyelv, de amit kérdezel az továbbra is angol. Ebből gondolom hogy azt nem lehet magyarosítani.
Az a kérdésem,h c4gp.m van és az érintőképernyő magyar,de a műszercsoport a nagy felbontású 12 colos panorámaképernyő nem,ezen írja ki a hibát-most pl bal tompitott kiégett,persze angolul.Ezt a képernyőt lehet magyarosítani?Előre is köszönöm.