Keresés

Részletes keresés

T.Howard Creative Commons License 2013.01.22 0 0 477

Mi itt még Székelyudvarhelyen is klubot hallgatunk a neten, behívom néha a szomszédokat is a drága jó Bére, ha hallanátok a reakciókat. Gondotam ecce' csinálhatnék egy kis videót is magunkról, megosztanám a nagyérdemüvel...

wwwalaky2 Creative Commons License 2013.01.22 0 0 476

Van viszont Dankó Rádió.... Azt hiszem Annamari dolgozik már azon, hogy Debrecenben legyen Lánchíd rádió. Persze ott ahol olyan igazán független helyi média létezik, mint a debreceni Városi Tévé, ott nem is biztos, hogy szükség van a Lánchíd rádióra...

ennek a klubrádió számla kinemfizetés ügynek ugorj neki még egyszer, lehetőleg az nmmhh közleményei nélkül...

Előzmény: Törölt nick (473)
WYW Creative Commons License 2013.01.22 0 0 475

Csak annyit hogy van Lánchíd rádió.

Előzmény: Törölt nick (473)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.01.22 0 0 474

Ha igazán élvezni akarsz, hallgassada Délikrónikáta Kossuthon!...

(Méga fülkeforradalom előtti átkos ántivilágbanis, legalábbis mérsékelten, de inkább kormánykritikus vót. Vagy "kúrmány", ha így jobban teccik... Gyakran autózom külföldre, és amíg bírtam, mindig asztat hallgattam középhullámon. Mosmár csaxombat délbena Rádijókabaréra tekerem oda, a többi műsortól foroga gyomrom, ha véletlenül rászkennelek. De te bissztos imádnád, csodálom, hogy nem kattantál rámán tizenöt éve...)

Előzmény: Törölt nick (471)
WYW Creative Commons License 2013.01.22 0 0 472

http://mno.hu/lanchidradio/

Te tényleg nem Magyarországon élsz. :-)

Előzmény: Törölt nick (471)
nabumm! Creative Commons License 2013.01.22 0 0 470

nálunk egyetlen kormányközeli rádió sincs.

Ezt ugye nem gondolod komolyan? 

"Pénteken, de csütörtöki hatállyal, a cégbíróság új vezérigazgatóként bejegyezte Nyerges Zsoltot. A cég honlapja szerint az Infocenter.hu Zrt. a 100 százalékos tulajdonosa a Heti Válasz kiadójának, valamint a Lánchíd Rádiónak, illetve kisebbségi tulajdonosa a Class FM országos kereskedelmi rádiónak."
http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/46926/

gondolom Nyerges Zsolt se fideszes.

Előzmény: Törölt nick (466)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.22 0 0 469

nálunk egyetlen kormányközeli rádió sincs.

Nocsak.

Nem foghatóak nálatok az országos sugárzásu adók?

Vagytok ott ti furcsán leárnyékolva?

WYW Creative Commons License 2013.01.22 0 0 468

"nálunk egyetlen kormányközeli rádió sincs."

Ugye te ezt nem Magyarországról írtad?

nabumm! Creative Commons License 2013.01.22 0 0 465

Szerintem egyértelmű, hogy a Klubrádió hatalmas ellenszélben működik. Míg kormányközeli vetélytársai állami hirdetéeskből el tudják tartani magukat, biztos frekvenciájuk ezek meg a túlélésért küzdenek minden nap, úgy hogy egyébként megvan a saját táboruk, amit nem mindenki mondhat el magáról. Az a különbség a szocik meg a fidesz között, hogy 2002-10 között a jobboldali sajtó tovább élhetett, nagyjából azonos arányban kapott megrendeléseket, míg 2010 után aránytalanul eltolódott ez a kormánypártok javára. Ez is a két nagy párt felfogása közötti különbséget jelzi. Ezért nem hallgatok, nézek jobboldali elektronikus médiát, nem olvasok kormánypárti napilapot, hacsak a hírgyűjtőportálokon (hirklikk.hu, hírkereső) nem futok bele egy-egy érdekesebb cikkbe.

kőkberky Creative Commons License 2013.01.21 0 0 463

A drága jó Bolgár urat, meg sem közelíti.

Előzmény: Törölt nick (461)
Asztat mondta az anyósom Creative Commons License 2013.01.21 0 0 462

Jajj, ojjan szívessen szidnám énisa Vicseket, ha nem akarnák kinyírnija rádijót!... A kritikát megérdemli, deja rádijó kinyírását nem érdemlem meg - én...

Előzmény: Törölt nick (461)
wwwalaky2 Creative Commons License 2013.01.20 0 0 460

Anno Such György ideje alatt elég sokat hallgattam az autóban a Kossuthot. Azóta valahogy nem tudatosan, de apránként leszoktam róla. A Klubrádiót és a Bartókot szoktam rendszeresen hallgatni és néha igen ritkán a Lánchídba és az Inforádióba is belehallgatok.

Előzmény: Törölt nick (458)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.20 0 0 459

Amelyiknek nem kell megküzdenie a létéért, annak látszik is a műsorszerkezetén. Ilyen pl. a Lánchíd, kitartott, eltartott szócső. Unalmas, dekadens folyamokkal.

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.20 0 0 458

Emellett pedig a Kossuth meg lopja a műsorait. Mind a vállalkozásoknak, mind a fogysztóknak stb. műsorokat másolják. Valszeg a Kossuthhoz képest túlhallgatott. De az már nem fogja beérni, annyi neki a sok politikai elbocsájtás miatt.

Előzmény: wwwalaky2 (457)
wwwalaky2 Creative Commons License 2013.01.20 0 0 457

Lenne egy tipped rá, hogy Magyarországpn hány NEM ORSZÁGOS sugárzású rádió tud megélni pusztán a kereskedemi bevételeiből?

Mondanál egy olyat, akinek az elmúlt években vagy jelenleg pozitiv a mérlege kormányközeli cégek hirdetései nélkül?

A Klubrádió nemcsak a hallgatóinak a közvetlen adakozásaiból tartja fenn magát éppenhogy, de meglehetősen kreatív módon cd-ket, könyveket ad ki, vagy reklámidővel járul hozzá a kiadás népszerűsítéséhez, koncerteket szervez, stb. Hány olyan rádió van még idehaza, akinek ezt az utat kell  járni és ilyen feltételk mellet is most már második éve valahogy a működés határán, de mégis szól?

Ha emlékeim nem csalnak, a Klubrádió 95,3 pályázatában ahhoz hogy a 2012, 2013, 2014 években működni tudjanak azt feltételezte, hogy kb 300 milliós tőkeemelést kell majd végrehajtani, kb 150 milliós bérköltséggel (és elbocsátásokkal) és kb 300 milliós (éves) reklám bevétellel kalkuláltak (lusta vagyok letölteni a pályázatot, de erre emlékszem).

A Klubrádió nem egy igen egyszerű és olcsó működésű zenei rádió, hanem egy meglehetősen erős közszolgálati programot adó, sok saját műsort és saját hírműsort gyártó adó. Ennek pedig a gyártási költségei az átlagnál sokkal magasabbak.

Előzmény: Törölt nick (454)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.20 0 0 456

Miért nem tud a reklámbevételeiből megélni, mint nyugaton egy hozzá hasonló kereskedelmi rádió?

Mert lebegtetik a frekijét, és nem tud hosszútávú reklámszerződéseket kötni, azért.

60 napos limitekkel nem lehet kereskedelmi rádiózni.

Főleg úgy, hogy az összes versenytárs meg ingyenes frekin tolja.

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.20 0 0 455

A kérdés az volt, vajon ki fizetheti?

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.20 0 0 453

Vajon kivel nem akar szembe kerülni a hatóság, amikor nem rendeli el a főkapcsoló lehúzását?

Előzmény: traormani (451)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.20 0 0 452

Naivan hiszed, hogy egy rádiót közadakozásból fenn lehet tartani?

Ki hiszi el itt?

Előzmény: Törölt nick (450)
traormani Creative Commons License 2013.01.20 0 0 451

A médiatanács minden Klubrádiót érintő lépése összhangban volt, van és lesz a jogállami normákkal; a vitatott kérdések kivétel nélkül bírósági szakaszban vannak – közölte a szervezet szombaton az MTI-vel.

Épp erre gondoltam, hogy ha elolvasod akkor nem teszed be.

Minek égeted magad és az nmhh-t?

Minden lépése összhangban van(?!) és ennek ellenére sorozatban veszíti a pereket és szabotálja végrehajtani a bírósági ítéleteket.

Előzmény: kőkberky (432)
traormani Creative Commons License 2013.01.20 0 0 449

A 426-ban van hivatkozás.

Előzmény: kőkberky (436)
orion_tv Creative Commons License 2013.01.20 0 0 448

akkor most már eljutottunk ahhoz, kinek milyen a szellemi színvonala :D

Előzmény: kőkberky (447)
kőkberky Creative Commons License 2013.01.20 0 0 447

"sohasem jut eszembe"

Ezt készséggel elhiszem.

Előzmény: orion_tv (446)
orion_tv Creative Commons License 2013.01.20 0 0 446

és még fokozzam, sohasem jut eszembe, h az illető nem magyar

Előzmény: orion_tv (445)
orion_tv Creative Commons License 2013.01.20 0 0 445

ha neked mindenról az antiszemitázás jut eszedbe, az a te bajod

nekem max az, ha nem értek vele egyet, h az illető hülye

Előzmény: kőkberky (444)
kőkberky Creative Commons License 2013.01.20 0 0 444

"és kódoltan hülye vagy :D"

Gratulálok!

Gyorsan felzárkóztál a kívánt színvonalra.

Előzmény: orion_tv (443)
orion_tv Creative Commons License 2013.01.20 0 0 443

1* nekem nem bajtársam

2* ha ez neked szidalmazás, akkor kevered a szezont a fazonnal

3* és kódoltan hülye vagy :D

Előzmény: kőkberky (442)
kőkberky Creative Commons License 2013.01.20 0 0 442

"egy agyhalotttól"

Miért szidalmazod a bajtársaidat?

Ez az agyhalottazás, kódolt antiszemitizmust jelent. Vigyázz!

Előzmény: orion_tv (441)
orion_tv Creative Commons License 2013.01.20 0 0 441

egyetlen egy agyhalotttól

Előzmény: orion_tv (440)
orion_tv Creative Commons License 2013.01.20 0 0 440

amúgy úgy rácsaptál, m tyúk a takonyra a másik topicról erre

ha jól elolvasod, egetlen egyhalotttól van az összes idézet

ezek alapján Bayer írásai alapján kijelenthetjük, ilyen a Fidesz, hiszen alapítónak számít

Előzmény: orion_tv (439)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!