rackazombi
2011.10.27
0 0
20
Bár a nick új, sok éve hűséges olvasó vagyok és a söröt is szeretem, szóval Wágner úrnak, saját gyűjtésből, egészségére:
Wic
2011.10.27
0 0
19
Wágner úr!
Nem hiszem, hogy ezt érdemelted...
:(
Fáradt Vándor
2011.10.27
0 0
17
Azt hiszem, most kell feladjam (ha csak egyetlen hozzászólás erejéig is) azt az immár 12. éve sikeresen tartott fogadalmamat, hogy nem írok a Polidilibe...
Wágner úr!
Nem tudom mi és miért történt, de az biztos, hogy a fórum nélküled már nem lesz az, ami volt. Bízom benne mindazonáltal, hogy valami félreértésről van szó csupán, és hamarosan ismét köztünk leszel, mint "fórumgóré".
Visszavárlak (és ahogy látom, nemcsak én).
zsuzsa
2011.10.27
0 0
9
Sose nézegettem az adatlapját, bár azt tudtam, hogy főmoderátor
Nem tudom jó -e ez neki vagy se, de találkozókról úgy emlékszem ő se mai gyerek már. Igy talán több ideje lesz élvezni az életet meg a sört.
Előzmény: Nantuckay (8)
Nantuckay
2011.10.27
0 0
2
Nem akkora kaland, ha gondolkodik az ember kicsit.
De valami végetért, ami olyan, volt amilyen de a nevéhez fűződik.
Bár köztudomásúan nem bírom a sört, de most akkor : SÖRÖT!!
Előzmény: ex_lx (0)
Nantuckay
2011.10.27
0 0
topiknyitó
Az 52-es regszám tulajdonosa ma már Törzsvendég státuszban van. Az 52-es regszám tulajdonosa a Wágner úr. Igen a Wágner. Az egyszemélyes intézmény.
http://forum.index.hu/User/UserDescription?u=52
Hogy miért alakult így, hoyg tán megmondtam volna előre, már nem is érdekes, kiömlött tej fölött nem sírunk.
De több, mint 12 éve van ebben a kócerájban, ebből hatban tán még a barátomnak is tekinthettem. Csak annyit akartam mondani, hogy kösz.
Nincsenek illiúzióim a topik élethosszát, meg a nyitó nickét tekintve, de ennek akkor is itt a helye.
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!