SZENT KORONA Nem azért Szent, mert azt mondja a keresztény egyház, hanem azért szent, mert mindenek felett álló és a magyar népfelség államalkotó örök akaratát szimbolizálja! Összeköti a magyar múltat, jelent és jövőt! Összeköti a természeteset, a természetfölöttivel! Mivel teste a magyar népközösségünk, ezért mondjuk, hogy élő organizmus, vagyis személy! Mivel teste a magyar Nemzet, ezért minden magyar érték TULAJDONOSA is! Így válik Ő, a legmagasabb közjogi méltóságunkká!
MIÉRT ELLENEZIK A NEMZETKÖZI HATALMAT KISZOLGÁLÓK, TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNYUNK JOGFOLYTONOSSÁGÁNAK HELYREÁLLÍTÁSÁT? Azért, mer akkor minden aktuális nemzetközi szerződést, újra kellene tárgyalni és olyan formában megkötni, amiből a Magyar Nemzetnek csak előnyei és nem hátrányai származnak! Ez pedig sérti a globalizációs törekvéseket és érdekeket! Egy nemzet ALKOTMÁNYÁT semmilyen nemzetközi szerződés sem írhatja felül!
EZÉRT, MINDENÜTT HANGOZTASD, IRD LE HA SZÜKSÉGES:
TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNYUNK HELYREÁLLÍTÁSÁT KÖVETELEM!
Magyar Szent Korona eszme szerinti Szabadság Alkotmány
A KÉRDÉSEK AZ ÚJ ALKOTMÁNYRÓL LEVÉLRE, AZT NEM KITÖLTVE, ÍRD RÁ KERESZTBE, NAGY BEŰKKEL:
TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNYUNK HELYREÁLLÍTÁSÁT KÖVETELEM!
Ajánlottan add postára, vagy gyűjtsd össze és juttasd el hozzám, hogy egy csomagban feladva, visszaellenőrizhető legyen beadványunk!
Ugrin András 2081 Piliscsaba Szent István Király utca 61 sz.
A Nemzeti konzultáció az új alkotmányról keretein belül kaptam egy kérdőívet(gondolom mindenki kapott)ebben van egy különösen figyelemre méltó kérdés.
"9;Vannak,akik azt javasolják,hogyMagyarország új alkotmánya védje a Kárpát-medence természeti sokféleségét,a csak itt őshonos állat-és növényfajokat,a hungarikumokat.Ön mit gondol?"
Az első válaszlehetőséget jelöltem meg.
"Az új alkotmány helyezze védelem alá mind a természeti környezetben,mind a hagyományos állat-és növény termesztésben fennmaradt fajokat."
Mindenképpen csak addig van értelme a gazdaságossági megfontolásoknak amig nem esünk az esztelen spórolás csapdájába!
Szerintem Major Ákos meglátásait kell szem előtt tartanunk,ha még ma alig-alig fizethetik meg hát majd változik ez is!
Egyértek a lucerna alapú szálastakarmánnyal de amilyen jó fehérje takarmány olyan kevés szó esik arról,hogy igen gyenge a szénhidrát tartalma ezért van szerintem létjogosultsága az előzőekben említett szántóföldi szálasoknak.
Az összefogás szerintem is példaértékű és büszkék lehetünk rá!
Szerintem nem akart bántani vagy akármi hasonlót tenni.Mindenkinek van egy stílusa pl.ha én szokványos módon adnám elő magam már senki nem állna velem itt szóba vagy förikével is össze lehetne veszni minden nap akár! Szerintem itt a Magyar óriásnyúl a fontos és ebből a szempontból a te hozzászólásaid,infóid nagyon hasznosak és legalább olyan értékesek mint bárki másé!
Tehát ha fontosnak tartod a Magyar óriásnyúl ügyét én várom továbbra is a hozzászólasaidat!
Vannak eladó fital/választási/Belga Óriás nyúlaim!A nyulak oltva vannak!Fekete és deres szinekben!Ha valakit érdekel itt a számom:0630 621 24 43.Matuz Norbert
Pár nyulunk mindig volt/van/talán lesz is. Még egyszer talán Magyar óriás is!
Sok sikert kívánok a fajta megtartásához! Tetszik a fórum!
Csak azért szólaltam meg, mert úgy éreztem tudok segíteni a nem szorosan a fajtához kapcsolódó témában!
Zabfaló mostani hozzászólásásban kicsi sértődést érzek. Nem volt szándékom megbántani!
Kiegészítést írtam (és nem ellenvéleményt!) a korábbi hozzászólásához, mert úgy gondolom, hogy kicsiben sem mindegy a gazdaságosság. Legalább is nekem nem.
Nem mindegy, hogy ugyan annyi energia, idő, pénz felhasználással ugyan arról a területről negyed vagy tized annyi takarmányt tudok betakarítani. Némi túlzással bármit, bármikor vetve ki fog kelni, de az nekem kevés, hogy kikel, mennyit terem, mennyire gyomosodik, mennyire szenved a kártevőktől stb., stb. Szóval nem véletlenül van meg mindennek az optimális vetési ideje. Ami persze nem egy nap, hanem pár hét is lehet és persze az adott évi időjárás is befolyásolja, sőt még adott növényen belül az sem mindegy, hogy milyen fajtát vetünk és az sem, hogy az ország melyik vidékén, milyen talajba stb.
De, nem akarok belemenni, nem nagyon szóltatok hozzá a témához, talán nem olyan érdekes.
Én a saját káromon is tanultam, mert úgy gondoltam, hogy jó lesz az úgy is, hát nem.....
"A zöld futószalagra jött egy pár sor, van abban is logika, de az nem szentigaz, hogy a később vetett zab pl. nem jól terem.Ja, ha nincs rá eső, akkor nem. Kikel az még májusban vetve is, amúgy a kukorica is meg a napraforgó is elég tág időben vethető, a zöld futószalagba. Kinek mire van helye és lehetősége. Nem kötelező semmi, vethet a sűrű kukorica közé is némi borsót, levágja fiatalon, oszt jónapot. A nyulaknak régen is jó volt a vegyes zöldtak., most is érdemes vele babrálni, ha van rá terület és idő. Vannak receptek sokféle keverékre, az a biztos, ami megterem és nem az, ami nem.A vegyes azért jó, mert többféle növénynek többféle aminosav, keményítő, vitamin tartalma van, amiből az állat jobban tudja magát felépíteni. Közben a talajt is minden növény másképpen zsarolja, a pillangós ad egy kis nitrogént a kalászosnak, az meg megtámasztja ezt, hogy le ne feküdjön a földre és ott megrohadjon. Persze, egyszerűbb egy adag tápot odaönteni meg egy marék luc.szénát, majd csak jó lesz az is."
A nagybátyám(akitől a fehérekeket kaptuk)éveken keresztül hordta nekik a patak partjáról ahol vadon nő.20-30 anyának meg a növendékeknek adta,és a lucernát teljesen kiváltotta vele.