Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Szeretném kérdezni tőled kezeled-e valamely módon a magokat vetés előtt? Én már több alkalommal vetettem magot és juszt sem kelnek ki. Vetés után mennyi idő amíg ki kél a mag mert a hamar csirázik és több hónapot is olvastam már róla,akkor mi az igazság? Köszönöm!
Keresek télálló banánokat, (basjoo és sikkimensis kivételével,) passiflorákat, trahicarpus fortunei pálma magokat, stb. Cserébe kínálok nemes citrusféléket, stevia csemetét, M. basjoot.
Ezenkívül érdekelnek különlegesebb, gyökeres füge dugványok (pl. Újjas óriás), termő gránátalma dugványok, mini kopasz kivi dugványok, goji bogyó, gyökeres japán naspolya, pepino, Asimina tribola, ritkább eperpalánták, perui földicseresznye mag, ehető termésű golgota mag, papaya mag, guava mag.
Fajtánként elég lenne 5-10 tő, persze ha van több is, az nem baj. Nagyon sok mindenem van cserére, néhány ritkább dolog is. Vagy legrosszabb esetben fizetnék is értük, de a cserét előnyben részesítem.
Pár tő halványlila őszi aster, rózsaszínű margarétavirágú krizantém(ez még nem virágzik a képen), kokárdavirág vihető délbudapestről túlszaporodás miatt. Cserébe megbeszélhetünk bármit.
sziasztok, mindenkinek! 1 cső magyar kukoricára,mondják téli csemege kukoricának is, lenne szükségem az idei ültetéshez,az árát, szállítást postát kifizetem.vagy esetleg hol lehet beszerezni. köszi.