Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
A külső részei közül hiányzik több hátsó lámpája, a 4. ajtaja, az első lámpái, a motorházteteje (vagy mi) meg a hűtőrács alatti lemez. Gondolom a belsejéből is sok mindent kiszedtek már.
A 3. ajtajának meg be van dőlve az egyik szárnya. Magától fáradt el, vagy kivették és visszatették?
Ha jó a géped, nincs baj. De ha még a kocsi se' m1 alattad & még sokan is vannak, az nonszesz. Sajnos nem 1, nem 2 vonalon belehajszolnak a gyorshajtásba, mert olyan a menetrend este. Vagy "repülsz", vagy "treffről treffre" c. előadás van.
Így már tiszta a kép. Tudom (már), hogy a I-729 nem Fürstös. I-730-ból mennyi van még meg?
Nem tudom, milyen a szám, én nem voltam éppen ott. Azzal jártanám, aki menetrendet csinált rá.
Azért kérdeztem a kocsit, mert keresztfater tegnap kocsit cserélt a 7-esen. Felhívott, hogy melyiket ajánlom. Hát, ajánlottam neki 1et... :-) (A I-729-cel kevertem. Nem voltam biztos az utolsó 2 számban. Mikor járt le a műszakija?)