Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Én picit még várok a MIO MOOV 330-nál tavaszig. Nem lesz rajta az M-0 észak stb. frissítés akkor a fejükhöz vágom. Miért nekem kel csalnom, fusiznom? Megvettem... működjön...! Félévente minimum egyszer frissítsék átfogóan. (Ahogyan a korrekt cégek teszik)
A szervíz szerint a 330-as nem hekkelhető valamiért, azt igérik tavaszra jön a frissítés. Hátha igatat mondanak a szakszervízben. (Fehérvári uton.) Én is azt megvárom, aztán ha nem nagy balhét csinálok...
Mio C520-ra tudna valaki adni olyan IGO8-at ami hibátlanul működik a 2008.Q3-as térképekkel? Nem lép ki ki-be kapcsolásra meg hasonló problémákra gondolok.
Ezt minek linkelted be?Itt egy db van az is 79990 akciósan!
De mind1 én annyiért adom amit irtam ha jó akkor jó,ha nem akkor nem ennyi!Amikor vettem elég sok helyen néztem és ahol olcso ott a kereskedö ad garit nem a mio,az meg tudod mi semmi.
valamit benéztél!amikor én vettem akkor a legolcsobb helyen volt 69e ft-ért,oda mentem és mindjárt kiderült,hogy nincs magyar menü,nincs hálozati töltö,és össze vissze garancia van.
Ebben az árban benne van minden töltő,mio garancia!!,tartó,doboz,papirok,és magyar menüs,+ memoria kártya és bolti Igo 8!ha ezt 52-é meg veszed akkor ügyes vagy!!:-)55-60 alatt nem igen adom.El áll a szekrénybe:-)))