Keresés

Részletes keresés

JPoole Creative Commons License 2023.05.22 0 1 98636

Megérteni nekem is sikerülne, bár jövőre fix 15-20 perce lenne itt is - elsőszámú fiatalként…

A célállomást nehezen emésztem, de ha publikus lesz akkor megbeszéljük… még nincs tinta a papíron.

pfffffffff Creative Commons License 2023.05.22 0 5 98635

Egész szezonban jegelték. Gyakorlatilag semmilyen meccset nem játszott, u20ba nem engedték vissza, Aban nem kapott semmilyen lehetőséget. Miközben fél kézzel és hátra kötött sarokkal is jobb, mint a Takács testvérek. Ha ezek után elmegy, azt én tökéletesen meg fogom érteni.

Előzmény: JPoole (98633)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.05.22 -2 1 98634

Mivel Pongó és Somogyi posztján játszik, nem csoda, hogy kevesebb esélyt kapott. A türelem is szép dolog, de azért meg lehet érteni, ha valaki, aki folyton azt hallja és tudja is, hogy mekkora tehetség, játszani szeretne. 

A szabály és kevés fiatal miatt miatt megkereshető, kiemelkedő pénzről nem beszélve. 

Előzmény: JPoole (98633)
JPoole Creative Commons License 2023.05.22 -3 0 98633

Megkaphatja. De úgy hallani nem itt.

Sikerül sok dologra megtanítani a fiatalok, de a klubhűség és a türelem nincs ezek között.

(Ha igaz, amit lehet hallani az egyszerre lesz vicces és nevetséges..)

Előzmény: pfffffffff (98632)
pfffffffff Creative Commons License 2023.05.21 -2 3 98632

Balsay Ádám végre megkaphatja a lehetőséget. Ő egy rohadt jó játékos, nem értem, h miért építették le teljesen. Sokkal jobb, mint Lukács Norbi.

Előzmény: Feffo (98629)
roland88 Creative Commons License 2023.05.21 0 3 98631

Közben Hanga Ádinak gratula az Euroliga győzelemhez! Nagy eredmény!

roland88 Creative Commons License 2023.05.21 0 1 98630

Pedig 5 perc alatt ledolgoztunk ha jól emlékszem 18 pont hátrányt a 3. Negyedben. Utána sem hitted el? Én bíztam végig a fiúkban, persze nyilván nekem is megfordult a fejemben a félidőben, hogy szar lesz ha egy szinte tökéletes szezonvég után kisöpörnek a döntőben, de viszonylag hamar elfelejtettem ezt a 3. Negyedben. Voltam pár döntőn a kb 20 év alatt, mióta járok, de ez a második félidő szerintem a legjobb volt eddig nekem. Köszönöm az élményt srácok, akármi is lesz! 

Előzmény: JPoole (98624)
Feffo Creative Commons License 2023.05.21 0 1 98629

Nyilván egy ilyen szezon után , magyarként, mindenki szívesen látná. Komoly kihívó a Paks és a Falco. Mivel Somogyi jövóre már nem lesz fiatal, ha kettőjük közül csak egyikre lesz pénz, akkor Marci a favoritom, de két szék közül a pad alá esni sem lenne jó.

Amivel bajban leszünk, az az U23-as játékos. Sajnos nem hemzsegnek a piacon a használható játékosok. 

Előzmény: Mamakedvence (98628)
Mamakedvence Creative Commons License 2023.05.21 0 1 98628

Ez a "Marci to Szombathely" mennyire valós? Mert már mindenhol ez van...van aki meg azt mondja marad, meg emelnek a fizuján? /én is inkább neki adnám Somogyi pénzét :D /

A Sporttárs Creative Commons License 2023.05.21 -1 2 98627

Köszi! Visszanéztem a harmadik negyedet, másodszor is elképesztő volt. A Falco lefagyása ilyen első félidő után pont olyan hihetetlen, mint a miénk volt az első meccsen. Csak ezt jobb volt nézni. :)) Nagyon nagy motivációval mentünk szünet után, Zubillaga pedig ráérzett, hogy azt az ötöst kell hagyni játszani. Ez vabank volt, de bejött.

Előzmény: Mamakedvence (98626)
Mamakedvence Creative Commons License 2023.05.21 0 2 98626
Előzmény: Mamakedvence (98625)
Mamakedvence Creative Commons License 2023.05.21 0 0 98625

Médiaklikken biztos

Előzmény: A Sporttárs (98623)
JPoole Creative Commons License 2023.05.21 0 5 98624

A mai meccsről annyit, hogy a harmadik negyedben egy pillanatig nem tudtam izgulni és komolyan venni a fordítást. A csapat meglepett, hangom persze nem maradt, de keddre rendben jön.

5 ember hozta a meccset kb., de amennyit szidtam Takácsot most megérdemli, hogy megjegyezzem, mikor fent volt, hátul kapart, elől meg nem voltunk vele mínuszban.

Zubillaga BELE NYÚLT A MECCSBE a zónával és a cserékkel is!

Ez olyan, amit kb. 1 éve nem láttunk Alba edzőtől!

A Sporttárs Creative Commons License 2023.05.20 -1 0 98623

Visszanézhető lesz valahol a neten? (A Fehérvár TV-ben lemegy holnap, azt tudom.)

A Sporttárs Creative Commons License 2023.05.20 -2 1 98622

Kapitány ezt nem először bizonyítja, de szerintem nem nagyon van csarnok az országban, ahol ne éreznék ugyanezt. Egyszerűen egy rettenetesen rossz bíró. (Amúgy meg valóban, nekünk is múlt rajta már aranyunk, hogy "a végén már nem fújunk, ne mi döntsük el". Ehhez képest ő megoldotta. Még esetleg újradobathatta volna Cowellsszel.)

Nem tudom, az-e a gyakorlat, mint régen, de ha igen, akkor ez a hármas lenne egy ötödik meccsen is Szombathelyen, hát remek kilátás. :))

Előzmény: elefantbaby (98618)
Winters__ Creative Commons License 2023.05.20 -4 2 98621

Óriási gratula a csapatnak a maiért! Nagyon idegesen és kicsit besavasodottan kezdtük, de aztán a sírból visszahoztuk a 3. negyedben. A szurkolás príma volt. Libabőr volt a helyszínen az egészet megélni.

Érdekes, hogy mindkét meccs tematikája eddig az volt, hogy az egyik elmegy az első félidőben 10-20-al, majd a második félidőben "becsődöl" és elveszti.

Kellene már egy kiegyensúlyozottabb meccs tőlünk, mert bár a mai szoros volt és óriásit küzdött a Falco is (az első félidei védekezésük brutál volt), szerintem mindenünk adott, hogy nyerjünk egyet Szombathelyen.

U.i: Remélem Pongó Marci azért "barátkozott" a Falco B-középpel a végén, mert már aláírt hozzánk :D

Kornel61 Creative Commons License 2023.05.20 0 4 98620

5 ember hozta a meccset , szuper volt! Köszönjük Voja, Ford, Philmoore, Decosey, Marci!

Taki , Diong se nem tett hozzá, se nem vett el!

Somogyi ha pályán volt, akkor mindenkit lehúzott, megállt a játék! Borzalmás volt nézni is. Jól seggbe kéne rúgni, ébredjen fel, nem  világsztár , hanem csak egy túlfizetett csapattag, szerencséje 23 év alatti, így az első félidőben kell játszania. Sajnos! Szöszi többet tett a győzelemért, úgy lelkesítette a társakat!

nForce Creative Commons License 2023.05.20 0 2 98619

Nemzetközi Kupa? Lefordíthatatlan szójáték 😝

Előzmény: Langels (98614)
elefantbaby Creative Commons License 2023.05.20 -2 3 98618

Ez a meccs az utóbbi évek egyik legjobb meccse volt.

Óriási küzdés,hajtás,izmozás az elejétől a végéig.

Ekkora hátrányból felállni egyszerűen elképesztő,mert egy nagyon jó ellenfél ellen sikerült.

Ráadásul amit Kapitány művelt velünk az egyszerűen elképesztő rosszindulat.

Csak egy:én híve vagyok annak hogy 0,1mp -el a vége előtt is fújják be az egyértelmű faultot,de az ilyen erőlködésre a félpályán sehol sem fújnak.És még lehetne sorolni. 

A lényeg a győzelem, aztán megint meg kell próbálni Szhelyen. 

A Sporttárs Creative Commons License 2023.05.20 -1 3 98617

Hát abban jó nagyot tévedtem, hogy egyik csapat sem fog hússzal vezetni, de ami a végét illeti ott bejött, hogy akár egy dobáson is múlhat... Megdolgoztak a fiúk a szerencséért, ez a harmadik negyed elképesztő volt.

Lehet, hogy az első meccs második két negyede, meg a második első két negyede alapján sokan azt gondolták, nem tud küzdeni és csapatként játszani az Alba, de itt most rendesen rácáfoltak a fiúk, szép volt!

Előzmény: A Sporttárs (98608)
_Espada Creative Commons License 2023.05.20 -1 4 98616

JPoole-ra nem reagálnék, szerintem elvitte a hév, mert ahogy írták előttem, bőven voltak játékosok, akikre ráígértetek.

Azért írok csupán, hogy gratuláljak. Nagyot mentetek -22ről, persze nyílván kellett a mi töketlenkedésünk is hozzá, de nem von le semmit az éredemeitekből.

Szóval grat!:)

Folytatás kedden:-)

Langels Creative Commons License 2023.05.20 -1 3 98615

A mai meccshez természetesen gratulálok.. Dávidnak sikerült legyőznie Góliátot.. :)
Viccet félretéve, aki 22 mínuszról visszajön, az megérdemli, hogy behúzza a meccset.. Szép volt!

Előzmény: Langels (98614)
Langels Creative Commons License 2023.05.20 -6 2 98614

:D Szegény templom egere Alba.. A híd alatt kéregetik össze Ford havi fizuját, amivel ugye bőven a Falco fölé ígértek. Meg ugye Somogyi.. Hát az jó sok kidobott pénz volt, de az meg ugye nem a mi hibánk..
Ha valamivel véletlenül több lenne a Falco költségvetése (ami vagy több, vagy nem..), az nem a játékosokban nyilvánul meg, hanem a nemzetközire elköltött összegekben..

Előzmény: JPoole (98611)
Withoutshadow Creative Commons License 2023.05.20 -2 3 98613

Komoly esélyese vagy az év kommentje díjnak!

😂😂😂

Előzmény: JPoole (98611)
GABA76 Creative Commons License 2023.05.20 0 2 98612

Nem gondoltam volna! Ez fantasztikus!!! 

JPoole Creative Commons License 2023.05.20 -6 0 98611

Ez most csúnya, de ez van.

Brown nélkül sincs egálon a 2 csapat budgetje, ezért sem tudom felhúzni magam. 

Somogyi fáj…

GABA76 Creative Commons License 2023.05.20 0 1 98610

Húúú bassza meg, ez csúnyán néz ki... 

A Sporttárs Creative Commons License 2023.05.20 -3 2 98609

Hát ezen felesleges felkúrnom magam, bár elképesztő, mit fújnak össze nekik. Egyszer szépen betakartuk Kellett (apukája remélem azért nem haragszik), más jó nem nagyon történt. Ez a védekezés sok nekünk. 

A Sporttárs Creative Commons License 2023.05.20 -2 3 98608

Alig hinném, hogy a  mai meccsen lesz húsz pont körüli különbség bármelyik csapat javára. Az elsőn a Falco nem kis nyomás alatt játszott, talán ezért is hibázott annyit az első két negyedben, amiből remekül megéltünk, mert úgy használtuk ki, ahogy kell. De ma biztosan koncentráltak lesznek, a nyomás meg ugye átkerült ránk. Úgyhogy tényleg csak kollektív, okos, játékkal lehet nekik menni. Volt már nem kevés meccs, ahol húsz vagy több asszisztunk volt, és bár egy jól védekező csapat ellen ez nehezebb, nem erőltethetjük kizárólag az egyéni játékot. És mivel alighanem szoros meccs lesz, fejben is bírni kell végig.

Könnyen lehet, hogy a végén majd egy-két dobás dönt, és nagyon nem mindegy, kinek az oldalára áll a szerencse. 

elefantbaby Creative Commons License 2023.05.18 -2 3 98607

Valami ilyesmi. A helyszínen nézve, az első félidőben azt gondoltuk hogy nem lesz itt probléma. Igen,volt 1-2 dolog ami miatt nem 25 lett a különbség. Voltak rotációs problémák is,pl Szabó meg Diong meg talán Taki egyszerre a pàlyàn,meg könnyelműségek. Gondoltuk hogy nincs még meg,de erre nem számítottunk. A Falco gyengén játszott,Perlt jól védjük. A közönségük majdnem csendben volt. Aztán nagyon megváltozott a játék menete.Főleg a miénk. Jöttek az egyéni megoldások,erőlködések.

Edzői hibák:az elején Marci hihetetlenül jól ment,erre csere. Aztán az említett rotációs probléma. Sajnos Szöszi már nem ez a szint.Letértünk arról,hogy Perlt Taki meg Somogy szinte kizárta a játékból,pedig végig ezt kellett volna. Nem fejtegetem tovább,nagy kár hogy nem használtuk ki a hatalmas ziccert,mert ki tudja lesz e még ilyen.Nagyon egyforma a két csapat,itthon is vigyázni kell.

Előzmény: JPoole (98606)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!