Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.12.03 0 0 3742

21 éves, negyedéves filozófia szakos hallgató vagyok, és szívesen takarítok, ezért gondoltam, hogy vállalnék másoknál is. 2 éves tapasztalattal rendelkezem. Elsősorban bébiszitterkedem, de heti rendszerességgel még egy "kis takarítás is belefér". Nagyobb lakásokat/házakat is vállalok másodmagammal - van egy hasonló gondolkodású és cipőben járó operaének szakos barátom, akivel már dolgoztunk együtt-

YsabellMisscleaner Creative Commons License 2017.12.01 0 0 3741

Sziasztok‼‼

Karácsonyi NAGY és KIS takarítást vállalok Budapest és vonzáskörzetébe.

A hét minden napján azonnal vagy előre egyeztetett időpontban.

Fiatal preciz megbízható magára és környezetmre igényes vagyon.

Referenciával,tapasztalattal,ha szükséges számlával.

06204553664

Ágnes

Jelige - Nem csak ott ahol a papok táncolnak.

adriennth Creative Commons License 2017.12.01 0 0 3740

Kedves munkát keresők! 

A VII. kerületben lakom, s egy 52 mm-es lakás nagytakarítására keresek megbízható, igényes takarítót. Sajnos csak szombat/vasárnap lenne jó.  3 db műanyag ablakot is tisztítani kellene. Akit érdekel kérem

írjon a csakakitud@gmail.com email címre az óradíj, vagy az összeg feltüntetésével együtt. 

Köszönöm! 

Vizdákné Alexandra Creative Commons License 2017.11.29 0 0 3739

Kedves fórumozók!

Évek óta foglalkozom ingatlanok, irodák és más egyébb helységek takarításával.

Erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezem,minden káros szenvedélytől mentes, magamra és környezetemre igényes vagyok.

A meglévő munkám mellett vállalnék kiegészítést.

Jelenlegi szabad napjaim minden héten a kedd és kettő hetente a szerda.

Ablak tisztítást idén már csak belülről tudok vállalni!

Otthonát csillogová varázsolom igényei szerint, hogy az ünnepekre ragyogjon.

Budapest,a Pesti oldal előnyben.

Kérem telefonon keressenek ott mindenről részletesen egyeztetünk!

06 70 60 11 499 Alexandra

liyaa Creative Commons License 2017.11.25 0 0 3736

Takarítót keresünk alkalmi munkára

Budapesti belvárosi, magas színvonalú lakások takarítására és karbantartására keresünk alkalmi, beugrós munkára megbízható, leinformálható, felelős munkatársat vidám és jókedvű csapatunkba :)

Amit kínálunk:

- állandó, folyamatos munka hosszú távon

- órabér: 1000 Ft

- stabil háttér

Amit kérünk:

- minimális tapasztalat magánlakások vagy szállodai szobák takarításában

- jó fizikai erőnlét

- hétvégi munka

- pozitív gondolkodás, jókedv :)

- fényképes önéletrajz. (Fontos! Csak a fényképes önéletrajzzal rendelkező jelentkezőket hívjuk vissza!)

A jelentkezéseket november 30-ig a takkermelo@gmail.com címen várjuk.

Szaszus30 Creative Commons License 2017.11.25 0 0 3735

Üdvözlöm!

Tudna nekem bővebben írni a lehetőségekről emailen?

Ott minden szükséges dolgot meg tudunk beszélni!

Hétvégén már nem alkalmatlankodnék telefonon.

Köszönettel: Szabina. (szaszus27@gmail.com)

Előzmény: KrisztiMoci (3714)
BabiTak Creative Commons License 2017.11.23 0 0 3734

Kedves Fórumozók!

Takarítást keresek délelőtti 3-4 orásat, csak a délelőtt jó nekem! Precíz, alapos a munkám!

Hívjon bizalommal!

Ablaktisztitást vállalok!

Köszönöm!

Tel;0630/558-3357.

roxanna55 Creative Commons License 2017.11.21 0 0 3733

Kedves Ria!

Én írtam Önnek emailt 10 napja, de nem emlékszem, hogy válaszolt volna. Esetleg már nem aktuális a hirdetése?

Előzmény: Ria0330 (3731)
H.Vilma Creative Commons License 2017.11.20 0 0 3730

Takarítást vállalok alkalmanként illetve állandóra is.

Megbízható, leinformálható, referenciával rendelkező hölgy vagyok.

Ár: megbeszélés szerint az elvégzendő feladatok felmérése után. 

Elérhetőségem: 06-20-545-4861 ( este 8 óráig bármikor)

Monica ÁK Creative Commons License 2017.11.20 0 0 3729

Pátyi családi házba keresek megbízható, leinformálható, munkájára igényes középkorú bejárónőt heti egy napra, rendszeresen.
Feladat: teljes körű takarítás rendszeresen, vasalás esetenként, nagytakarítás, ablakmosás, függönymosás megegyezés szerint.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem küldje el rövid bemutatkozó levelét a tothovamoni@gmail.hu e-mail címre.

Zöld Takarítás Creative Commons License 2017.11.18 0 0 3728

zoldtakaritas01@gmail.com

köszönöm

Előzmény: roxanna55 (3722)
CSILLI VILLI Creative Commons License 2017.11.16 0 0 3727

pormentes@gmail.com

CSILLI VILLI Creative Commons License 2017.11.16 0 0 3726

Munkát keresek a hosszú ideje nálam dolgozó, becsületes, munkájára igényes takarítónőmnek. Költözés miatt a 19. kerületben vagy annak környékén.

BabiTak Creative Commons License 2017.11.16 0 0 3725

Üdvözletem!

Akar valaki iskolában dolgozni?

Délután 14 - 19 óra 30 percig!

Nyolc órás bejelentett munka!

Hívj ha érdekel!

Tel;0620/2539227.

mondeo99 Creative Commons License 2017.11.14 0 0 3724

Hosszú távra takarítónőt keresek Óbudára (Testvérhegy) kéthetente takarításra 140nm-es ház takarítására. Megbízható, alapos, rendes, munkájára igényes, referenciákkal rendelkező hölgyek jelentkezését várom óradíj/alkalom díj megjelölésével a furjeseszti@gmail.com-on 2017. november 17-ig. Köszönöm előre is. 

gabimat Creative Commons License 2017.11.13 0 0 3723

Kedves Fórumozók! 

Minőségi takarítást vállalok a XVI. XVII.kerületekben és Csömörön , több éves tapasztalattal.

Önmagamra és a munkámra igényes, megbízható, leinformálható hölgy vagyok.

Referenciával rendelkezem. 

Imádom amit csinálok. 

Fordulj hozzám bizalommal, munkámban nem fogsz csalódni.

Szép napot mindenkinek!

Gabriella 06-20-5393277

roxanna55 Creative Commons License 2017.11.12 0 0 3722

Kedves Mária!

Legyen szíves írjon egy emailcímet.

Köszönöm!

Előzmény: Zöld Takarítás (3721)
Zöld Takarítás Creative Commons License 2017.11.12 0 0 3721

Kedves Hirdető!

Szeretnék jelentkezni a munkára. Órabérben vagy megegyezés szerint szoktam megállapodni. 16 éve élek takarításból, leinformálható vagyok, orvos lánya.

Üdvözlettel:

Keresztes Mária

Előzmény: roxanna55 (3720)
roxanna55 Creative Commons License 2017.11.11 0 0 3720

Kedves Alexandra!

Azt szeretném kérdezni, hogy órabérben vagy fix pénzért takarít? Egy kis lakásról van szó Zuglóban, de előtte ezeket szeretném tudni!

üdv.!

Előzmény: Vizdákné Alexandra (3719)
Vizdákné Alexandra Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3719

Tisztelt fórumozók.

Évek óta foglalkozom ingatlanok és irodák takarításával.

Megüresedett a hétfői illetve a keddi napom (nem elküldtek hanem egy alkalmazottamnak át adtam a címeimet).

A meglévő munkáim mellé szívesen vállalnék két ingatlant vagy irodát.

Erkölcsivel rendelkezem, minden káros szenvedélytől mentes vagyok.

Alkalmi takarítást is szívesen el vállalok.

A munkákat számlaképesen végzem.

Hölgyek és Urak jönnek az ünnepek, itt az alkalom a nagytakarításhoz aki még nem csináltatta meg ősszel szóljon bátran!

Forduljanak hozzám bizalommal, a részleteket megbeszéljük. Kérem telefonon keressenek!

06 70 60 11 499

PZsu76 Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3718

Szèp jó napot mindenkinek!

Takarìtást vállalok Szentendrèn, jelenleg egy helyen takarìtok heti egy alkalommal. Szeretnèk mèg egy vagy kèt alkalmat vállalni hetente. Jelenleg egy csodálatos szállodában dolgozom mint szobalány. 42 èves vagyok 3 gyermek èdesanyja. Megbìzható lelkiismeretes embernek tartom magam. 

Email cìmem: bogaram0@gmail.com

Daniel L Creative Commons License 2017.11.08 0 0 3717

Üdv. http://fixitt.hu (takarítunk, mosunk, vasalunk).

KrisztiMoci Creative Commons License 2017.11.08 0 0 3716

Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Velem is volt olyan, hogy törtem, de felnőtt vagyok, az a minimum, hogy szólok és vállalom a felelősséget. Mindig szóltam, jeleztem, hogy elviszem megragasztani, és jövőhéten ugyanott lesz. Egyszer törtem lámpát, elszaladtam az ikeába és vettem egy ugyanolyat, onnantól kezdve jobban figyeltem. Sajnos sokan nem hogy nem mondják el, de amint kiderül, ráfogják a gyerekre vagy éppen a kutyára...

A másik. Anyagismeret, nem csak a tisztítószerek tekintetében, hanem a bútorok (laminált, mdf, magasfényű, stb.) , a padlók, parketták, az elektronikai eszközök a tvtől a főzőlapokig, a különböző tükrök és még sorolhatnám. Hogy mit hogyan kell pucolni, ezeknek az ismerete elengedhetetlen egy takarítónő számára. Aki nem tudja, hogy az inox főzőlapot, ami koszos, hogyan lehet letakarítani karcolások nélkül, az menjen el tescoba árufeltöltőnek, mert alkalmatlan a takarításra. 

És itt még a végtelenségig lehetne sorolni, a rongyok használatát, vagy éppen a porszívóét, vagy csak a felmosóvödör kiürítését használat után. 

Aki trehány és rendetlen otthon, az nem sokáig fog takarítani. Aki meg jól dolgozik, az találkozik a hálával és megbecsüléssel, konkrétan egy rahedli szeretettel, amitől az ember boldog tud lenni. Megcsináltam, boldogok és hálásak, amiért segítettem, nekem meg nyugodt a lelkiismeretem, mert tudom, hogy minden tőlem telhetőt megtettem. Ezt jelenti a szakma iránti elhivatottság. 

(Aki magában húzza a száját egy wc pucolása közben, annak vajon milyen a viszonya egy rendetlen konyhával?!)

nosztalgika02 Creative Commons License 2017.11.08 0 0 3715

Egyetértek. Egyik barátnöm takarítónö, négy helyen takarít (három 300 nm+ magánház meg egy orvosi rendelö), és most már nyugalma van, de mikor elkezdte és híre ment a munkája minöségének, nem gyözte az elnézést kérni a sok jelentkezötöl, hogy sajnos több nem fér bele, mert családja, saját háza, kertje is van. Ö is boldogan betanítana valakit.

Takarítani tudni kell, néha látom, hogy csinálja, és csak nézek, hogy nekem mi minden nem jutna eszembe, hogy hova kell benyúlni és hogyan, milyen sorrendben, milyen szerszámmal/vegyszerrel. És mióta csak ö használja az egyik porszívómat, azóta - érdekes - sosincs az a büdös porszaga, mert a csaj a porszívót is úgy tartja tisztán. Minden más szerszámmal is úgy bánik, hogy nem megy tönkre semmi, elötte három vadiúj porszívómat verték szét használhatatlanra más takarítónök. Két év alatt négy helyen egy bögrét meg egy képet tört össze összesen, mind a kettöt a T. Tulaj tette oda hülyén. Percre pontos mindig, ö maga takaros, tiszta, csinos, ápolt - hülyén hangzik, de elegáns. A háziállatok is imádják.

Lehet ezt az ipart is csúcsminöségen csinálni.

Előzmény: KrisztiMoci (3714)
KrisztiMoci Creative Commons License 2017.11.08 0 0 3714

Sziasztok, örülök, hogy végre megszólalt egy normális takarítónő és egy normális munkaadó is. Hetekkel ezelőtt kerestem olyan lányt, akit megtanítok takarítani, majd munkát is adok neki. Senki nem akar normálisan dolgozni. 6 éve takarítok, nálam sorbanállás van, volt aki fél évet várt arra, hogy menjek hozzá, és még most is várnak. Gondoltam ha találok valakit, aki hajlandó befogadni a segítségemet, azzal két helyen is segítek, munkaadónak és munkavállalónak egyaránt. Senki sem jelentkezett... Itt aki többször hirdet, az szarul dolgozik (bocsánat). Aki meg jól dolgozik, az egyszer hirdettt itt, és azóta se kellett többet. Változatlanul takarítónőt keresek olyan munkákra, ahol engem már régóta várnak, de az én időmbe nem fér bele. 

06706210126

Drotár Jánosné Éva Creative Commons License 2017.11.07 0 0 3713

köszönöm, nem kérek több jelentkezőt

Előzmény: Drotár Jánosné Éva (3711)
liyaa Creative Commons License 2017.11.06 0 0 3712

Takarítót keresünk folyamatos munkára

Budapesti belvárosi, magas színvonalú lakások folyamatos és alkalmi takarítására és karbantartására keresünk napi 6-8 órában (hétvége is beletartozik) megbízható, leinformálható, felelős munkatársat vidám és jókedvű csapatunkba :)

Amit kínálunk:

- állandó, folyamatos munka hosszú távon

- versenyképes fizetés

- a próbaidőn túl egyéb juttatások

- stabil háttér

- előrelépési lehetőség

Amit kérünk:

- minimális tapasztalat magánlakások vagy szállodai szobák takarításában

- jó fizikai erőnlét

- hétvégi munka

- pozitív gondolkodás, jókedv :)

- fényképes önéletrajz. (Fontos! Csak a fényképes önéletrajzzal rendelkező jelentkezőket hívjuk vissza!)

A jelentkezéseket november 13-ig a takkermelo@gmail.com címen várjuk.

Drotár Jánosné Éva Creative Commons License 2017.11.06 0 0 3711

Üdv!

XI. kerületben lakom, egy 50nm-es lakótelepi lakás nagytakarítására keresek megbízható, igényes takarítót.

November 18-19-én kellene a segítség.

Bővebben telefonon a 0630/3514115 számon de csak délután kettő után vagy a drotarja@gmail.com email címen várom a jelentkezést.

Kérem az óradíj feltüntetését is. 

köszönöm!

THermi Creative Commons License 2017.11.06 0 0 3710

Elnézést de az előző hozzászólásomban rosszul jelent meg az email cím és javításra nincs lehetőség.

therman768@gmail.com

Előzmény: THermi (3704)
Ági0626 Creative Commons License 2017.11.06 0 0 3709

Sziasztok!

Heti rendszerességgel takarítást vállalok a VI. VII. VIII. kerületben, 

akár külföldi fiataloknál is. 

Lehet magánlakás, hostel vagy iroda is.

Órabér: 1500ft.

Nagy Ági

Tel: 0670/705-15-05

E-mail: nagyagi0626@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!