21 éves, negyedéves filozófia szakos hallgató vagyok, és szívesen takarítok, ezért gondoltam, hogy vállalnék másoknál is. 2 éves tapasztalattal rendelkezem. Elsősorban bébiszitterkedem, de heti rendszerességgel még egy "kis takarítás is belefér". Nagyobb lakásokat/házakat is vállalok másodmagammal - van egy hasonló gondolkodású és cipőben járó operaének szakos barátom, akivel már dolgoztunk együtt-
A VII. kerületben lakom, s egy 52 mm-es lakás nagytakarítására keresek megbízható, igényes takarítót. Sajnos csak szombat/vasárnap lenne jó. 3 db műanyag ablakot is tisztítani kellene. Akit érdekel kérem
írjon a csakakitud@gmail.com email címre az óradíj, vagy az összeg feltüntetésével együtt.
Budapesti belvárosi, magas színvonalú lakások takarítására és karbantartására keresünk alkalmi, beugrós munkára megbízható, leinformálható, felelős munkatársat vidám és jókedvű csapatunkba :)
Amit kínálunk:
- állandó, folyamatos munka hosszú távon
- órabér: 1000 Ft
- stabil háttér
Amit kérünk:
- minimális tapasztalat magánlakások vagy szállodai szobák takarításában
- jó fizikai erőnlét
- hétvégi munka
- pozitív gondolkodás, jókedv :)
- fényképes önéletrajz. (Fontos! Csak a fényképes önéletrajzzal rendelkező jelentkezőket hívjuk vissza!)
A jelentkezéseket november 30-ig a takkermelo@gmail.com címen várjuk.
Pátyi családi házba keresek megbízható, leinformálható, munkájára igényes középkorú bejárónőt heti egy napra, rendszeresen. Feladat: teljes körű takarítás rendszeresen, vasalás esetenként, nagytakarítás, ablakmosás, függönymosás megegyezés szerint.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem küldje el rövid bemutatkozó levelét a tothovamoni@gmail.hu e-mail címre.
Hosszú távra takarítónőt keresek Óbudára (Testvérhegy) kéthetente takarításra 140nm-es ház takarítására. Megbízható, alapos, rendes, munkájára igényes, referenciákkal rendelkező hölgyek jelentkezését várom óradíj/alkalom díj megjelölésével a furjeseszti@gmail.com-on 2017. november 17-ig. Köszönöm előre is.
Takarìtást vállalok Szentendrèn, jelenleg egy helyen takarìtok heti egy alkalommal. Szeretnèk mèg egy vagy kèt alkalmat vállalni hetente. Jelenleg egy csodálatos szállodában dolgozom mint szobalány. 42 èves vagyok 3 gyermek èdesanyja. Megbìzható lelkiismeretes embernek tartom magam.
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Velem is volt olyan, hogy törtem, de felnőtt vagyok, az a minimum, hogy szólok és vállalom a felelősséget. Mindig szóltam, jeleztem, hogy elviszem megragasztani, és jövőhéten ugyanott lesz. Egyszer törtem lámpát, elszaladtam az ikeába és vettem egy ugyanolyat, onnantól kezdve jobban figyeltem. Sajnos sokan nem hogy nem mondják el, de amint kiderül, ráfogják a gyerekre vagy éppen a kutyára...
A másik. Anyagismeret, nem csak a tisztítószerek tekintetében, hanem a bútorok (laminált, mdf, magasfényű, stb.) , a padlók, parketták, az elektronikai eszközök a tvtől a főzőlapokig, a különböző tükrök és még sorolhatnám. Hogy mit hogyan kell pucolni, ezeknek az ismerete elengedhetetlen egy takarítónő számára. Aki nem tudja, hogy az inox főzőlapot, ami koszos, hogyan lehet letakarítani karcolások nélkül, az menjen el tescoba árufeltöltőnek, mert alkalmatlan a takarításra.
És itt még a végtelenségig lehetne sorolni, a rongyok használatát, vagy éppen a porszívóét, vagy csak a felmosóvödör kiürítését használat után.
Aki trehány és rendetlen otthon, az nem sokáig fog takarítani. Aki meg jól dolgozik, az találkozik a hálával és megbecsüléssel, konkrétan egy rahedli szeretettel, amitől az ember boldog tud lenni. Megcsináltam, boldogok és hálásak, amiért segítettem, nekem meg nyugodt a lelkiismeretem, mert tudom, hogy minden tőlem telhetőt megtettem. Ezt jelenti a szakma iránti elhivatottság.
(Aki magában húzza a száját egy wc pucolása közben, annak vajon milyen a viszonya egy rendetlen konyhával?!)
Egyetértek. Egyik barátnöm takarítónö, négy helyen takarít (három 300 nm+ magánház meg egy orvosi rendelö), és most már nyugalma van, de mikor elkezdte és híre ment a munkája minöségének, nem gyözte az elnézést kérni a sok jelentkezötöl, hogy sajnos több nem fér bele, mert családja, saját háza, kertje is van. Ö is boldogan betanítana valakit.
Takarítani tudni kell, néha látom, hogy csinálja, és csak nézek, hogy nekem mi minden nem jutna eszembe, hogy hova kell benyúlni és hogyan, milyen sorrendben, milyen szerszámmal/vegyszerrel. És mióta csak ö használja az egyik porszívómat, azóta - érdekes - sosincs az a büdös porszaga, mert a csaj a porszívót is úgy tartja tisztán. Minden más szerszámmal is úgy bánik, hogy nem megy tönkre semmi, elötte három vadiúj porszívómat verték szét használhatatlanra más takarítónök. Két év alatt négy helyen egy bögrét meg egy képet tört össze összesen, mind a kettöt a T. Tulaj tette oda hülyén. Percre pontos mindig, ö maga takaros, tiszta, csinos, ápolt - hülyén hangzik, de elegáns. A háziállatok is imádják.
Sziasztok, örülök, hogy végre megszólalt egy normális takarítónő és egy normális munkaadó is. Hetekkel ezelőtt kerestem olyan lányt, akit megtanítok takarítani, majd munkát is adok neki. Senki nem akar normálisan dolgozni. 6 éve takarítok, nálam sorbanállás van, volt aki fél évet várt arra, hogy menjek hozzá, és még most is várnak. Gondoltam ha találok valakit, aki hajlandó befogadni a segítségemet, azzal két helyen is segítek, munkaadónak és munkavállalónak egyaránt. Senki sem jelentkezett... Itt aki többször hirdet, az szarul dolgozik (bocsánat). Aki meg jól dolgozik, az egyszer hirdettt itt, és azóta se kellett többet. Változatlanul takarítónőt keresek olyan munkákra, ahol engem már régóta várnak, de az én időmbe nem fér bele.
Budapesti belvárosi, magas színvonalú lakások folyamatos és alkalmi takarítására és karbantartására keresünk napi 6-8 órában (hétvége is beletartozik) megbízható, leinformálható, felelős munkatársat vidám és jókedvű csapatunkba :)
Amit kínálunk:
- állandó, folyamatos munka hosszú távon
- versenyképes fizetés
- a próbaidőn túl egyéb juttatások
- stabil háttér
- előrelépési lehetőség
Amit kérünk:
- minimális tapasztalat magánlakások vagy szállodai szobák takarításában
- jó fizikai erőnlét
- hétvégi munka
- pozitív gondolkodás, jókedv :)
- fényképes önéletrajz. (Fontos! Csak a fényképes önéletrajzzal rendelkező jelentkezőket hívjuk vissza!)
A jelentkezéseket november 13-ig a takkermelo@gmail.com címen várjuk.