akinek kell felszerelés az írja meg: -a tipust -a méretet -a színt ha van -az árat a kedvezmény nélkül.
írhatod ide a fórumra vagy a varrogabor@vipmail.hu -ra ha nem biztos a rendelés tehát még nincs meg rá a pénz vagy még egyeztetned kell a szülőkkel akkor azt írd oda .ha nem teszed akkor megtévesztesz.
Megjegyzendő, hogy mit tartalmazott a Div II módosított versenykiírása:
"A nevezett csapatok számától függően meghatározott lebonyolítási rend alapján kerül be a kialakult sorrend alapján a bajnokság rájátszási szakaszába a legjobb négy csapat.
A IV. Pannon Bowl döntőbe a rájátszás két győztes csapata mérkőzik meg a magyar Divízió II. osztály bajnoki címért."
A div II versenynaptára már megvan. 7 csapat indul és az alapszakaszban mindenki játszik egyszer mindenkivel, azaz 6 meccset játszik minden csapat. Ott a 6 forduló sorrendje adja ki a végső sorrendet, és nincs rájátszás meg ilyenek. Ezek után kiváncsi leszek a div I-et, hogy képzelik majd el.
Aki szeretne valamilyen cuccot vásárolni most van lehetőség kedvezményesen. Ha a Forelle-nél összejön 700 eurónyi cucc akkor 25% kedvezmény van az egészre. Erre rájön kb 30 eurónyi postaköltség. Válogassatok és ha kell valami akkor hívjátok Varró Gabit, ha valaki nem tudja a számát szóljon és megadom. Itt lehet válogatni a cuccok közt: www.forelle.com
Jóvanheee! Azért nem kell kiabálni! :D Hülye elefánt! :D Még göthös vagy, vagy délelőtt jársz edzeni? Nem látlak mostanában a teremben... pedig van új játékunk! :D
HA A RÁKÓCZIFALVI MC FC BEN (8-10éves korcsoport) JÓ VOLTAM KAPUSNAK ÉS ELTUDTAM RUGNI A RUGALMATLAN LÁBAIMMAL A LABDÁT AKKOR IDE IS JÓ LESZEK A NAGYOK JÁTÉKÁBA. NE MOND MEG NEKEM MELYIK ZSÁMOLYT NEM TUDOM MEGUGRANI MERT TUDOM HOGY 1IKETSE !
Szánalmas! A két csapat teljsen más apehos papírt nyújtott be, mint amit kértek. Erre mondták nekik, hogy ugyan nyújtsák már be még egyszer ugyanazt a papírt csak úgy, hogy a január 31-ei állapotokat tükrözze. Tehát másodszor sem azt nyújtották be, amit az összes többi csapat!
Más csapat meg - ugyan egy kicsit határidőn túl - de a kért papírokat benyújtotta, és nem fogadták el, pedig minden kizárt csapatnál rendben voltak az igazolások.
Áprilisban vagy májusban akarják megtartani a tisztiújító közgyűlést, ott lehet ezeket leváltani, mert ha ez így folytatódik tönkretesznek mindent.
Bazz! :D Attika! Az 50 centis zsámolyra sem tudsz felugrani! A kickernek rugalmas és dinamikus lábizomzat kell! Neked mindened van, csak olyan nincs! :D Kb annyira vagy alkalmas arra a posztra, mint én elkapónak! Semennyire! :D
Apropó, találtam 1-2 jó videót a jelenlegi Kicker/Punterünk számára, amit csinálhatnánk edzésen mert hát jó dolog az a 3 pont is. Ha senki nem vállalja én rugdosom szivesen :))))))))) Persze csak ha Béla nem akarja ezt a posztot is magáénak OL-DL-WR-TE HC-OC mellett :)))) :D
Amúgy gondolom mérlegelve lett a szövetség részéről hogy kell e az nekik hogy a 2 "Mentor" Lee Hlavka (BpW HC) és Russ A. Molzahn (Bulldogs HC )csapatát ki hadják a bajnokságból. Mellékelten megjegyzem, ők tartják a magyarországi edző képzést. Ha jól tudom... Amúgy meg törödjünk a saját dolgainkal, fizessünk sok tagdijat, mennyünk sokan edzésekre és nyerjük meg a bajnokságot. Aztán majd jól lepofázhatunk mindenkit :)
A wolves nyilvánosságra hozta az eddig megkért adóigazolással kapcsolatos papírjait. Ebben egyértelműen kiderül, hogy 2009. 08 hó óta egyetlen bevallásuk sem történt meg. Ez alapján hogyan kaphattak olyan adóigazolást, mely arról tanúskodik, hogy nincs adótartozásuk... hiszen bevallásuk sincsen.
Én ezt nem értem... itt tényleg mindent meg lehet tenni, ha elég közel ülsz a segghez? Kissé ordenáré!
Uraim. A szombati edzés a Tiszaligeti műfüves pályán lenne a Falvai pálya használhatatlansága miatt. Időrendben úgy alakulna: 10.00-11.00ig átöltözés, elméleti oktatás, bemelegítés. 11.00-13.00ig intenzív edzés a pályán Ez az időpont van csak szerdán elmondom személyesen hogy miért. Kérek véleményeket mert legkésőbb holnap délelőtt vissza kell szólnom. Ez a pálya sokkal többe kerül mint a többi tehát aktív részvételt kérek.
Amcsik elég szépen összeálltak erre az Olimpiára szépen játszanak. Most Kanadának szurkolok de csak Brodeur miatt!! Meg hát egyértelmű hogy hajrá Magyarország!!A legnagyobb szívű csapat