Keresés

Részletes keresés

G_e_r_y Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5061

"Körmend: amit írtok, hogy szétszóródik a tábor én ebben nem hiszek, inkább sok a divat az ilyen meccseken, mert amikor a mindenki körmendit tolta a brigád azért megdörrent a dolog, de ott is mintha váltás lenne, nincs igazi vezér, ami a Falconál mondjuk meg van. Az Ultras - Devils ellentét is rányomja bélyegét a dologra."

Éppen erről beszélek. A mindenki körmendit tolta mindenki, nem csak a tábor, mert ugye ez valamiféle verseny volt, hogy le legyen kiabálva a hazai oldal. Az állandó rigmusok meg éppen azért nem szóltak jól, mert azt csak a tábor nyomja, de most nagyon távol voltak a tagok egymástól, a magban ellenben kevesek. Igazi vezér valóban nincs, de iylen már nagyon régen volt utoljára nálunk. Az Ultras-DEvils ellentét meg egy olyan legenda lassan, mint Colombo felesége...

Előzmény: basketfan69 (5047)
zizou06 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5060

Láttam olyan fotót/fotókat ami megdöbbentett mert addig nem tudtam Rólad.

De hagyjuk is,ez a Lelátó világa.

Előzmény: circo (5058)
circo Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5059

Sajnálom, hogy a Te véleményed ez, én viszont imádom az Arénánkat, és én a második otthonomnak tartom. Nagyon könnyen ki lehet jutni a szektorokból, nincsen vele semmi probléma.

Előzmény: norbertomomo (5057)
circo Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5058

Gondolom nem minden szektorból lehet egyformán könnyen feljutni, de én még arra is emlékszem, hogy olyan keskeny a hely ahol menni lehet, hogy még egyesével sem volt túl kényelmes. A mi Arénánkban sokkal könnyebben megközelíthető minden.

Nem láttam az iwiw-es képeid között, vagy csak nem emlékszem rá.:) És Te milyen fotót láttál rólam az iwiw-en?:)

norbertomomo Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5057

Sajnos a mi Arénánk is kb egy kacat.

Előzmény: circo (5053)
norbertomomo Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5056

Hidd el, én is tudom hol a helyünk. Viszont azt is tudom, hogy nem régen kezdtünk el valamit tenni annak érdekében, hogy ne haljon meg teljesen nálunk ez a lelátói dolog. Össze lehet vetni a tavalyi szolnok elleni lelátóképet az ideivel. Tudom-tudom, jobb a csapat.

Amúgy szerintem minden táborban érzékelhető a visszaesés, nem csak kosár szinten. A szolnok sem az, mint pár éve és persze a Körmend sem.

Pénztárgép és görögtűz a csarnokban ilyen törvények mellett az említésre sem méltó szerintem.

A szidás dolog érdekes. Azt én is észrevettem, hogy sokak szemét zavarja, hogy már nem úgy megy a Falco tábor minden meccsre, hogy szétbaszunk mindent, és csak szidunk végig. Szerintem ez inkább jó, mint baj. Nem tudom a semleges Falco-Körmend meccs előtt hányszor voltunk hangosabbak a körmendieknél (sokszor biztos nem), azóta szinte mindig pariban vagyunk velük. Úgyhogy ez szerintem nekünk tett jót.

S még annyit szeretnék mondani, hogy az emlegetett generációváltás óta nem maradt üresen vendégszektor, sem szolnokon, sem máshol.

Összegezve: messze vagyunk még nagyon attól, amit szeretnénk, de szerintem haladunk.

Hajrá Szombathely!

zizou06 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5055

Amúgy ez minden meccsen így volt és én csak BL meccsekre járok el,tehát mindig telt ház volt.

De Te úgyis láttad az iwiwes képeim között ... :)

zizou06 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5054

Nekem semmi gondom sincs vele.
3-4 perc alatt visszaértem úgy a helyemre,hogy hugyoztam meg vettem sört.

circo Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5053

Viszont ha már az Arénájukat szóbahoztad, akkor azt is említsük meg, hogy borzalmas szarul lett megépítve. Két éve voltam ott életemben először a Harlem showján, és a szünetben olyan nehezen lehetett a szektorból feljutni a folyosóra, hogy amikor kiértünk, már vége is volt a szünetnek, és mehettünk is vissza. Szóval nekem nem nagyon nyerte el ilyen értelemben a tetszésemet az Arénájuk.

Előzmény: zizou06 (5052)
zizou06 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5052

A Veszprém számomra nem szurkolásban volt etalon,mert nem szeretem azt az egész meccsen tartó fülsiketítő dudát.

Az egész kézilabdát körülvevő közeget szeretem bennük,a létesítményt,azt hogy minden szinten büfé van,alul meg szurkolói relikvia bolt,stb stb.

circo Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5051

Én nem érzem azt, hogy nem látványosak a meccseink. Szombaton amennyi ilyen elem volt látható a pályán, azzal nem kell szégyenkezni a bajnokcsapat előtt sem. Zsákolások, blokkok, Chad estében dobott zseniális kosara stb.

Ha jól értem, akkor úgy gondolod, hogy igazán korábban is csak azzal volt nagyobb a hangulat, hogy több volt a gyalázkodó rigmus, amik igazán erősen szóltak.

Miért, milyen jelenleg a Veszprém meccsek hangulata? Sajnos egy-két éve a Tv-ben sem láttam őket, mert nincsen digi sportom. Ezekszerint enyhébb a hangulat, vagy eltolódott olyan német-dán stílus felé? Emlékszem régebben Zizou a Veszprémet hozta fel példának, ők voltak számára szurkolásban az etalon, ezért is lennék kíváncsi arra, hogy mi változott.

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5050

Nézdd ez egy vicc volt, de nem baj ha nem érted :) Zizounak megvan a negatív véleménye minden szurkolói csoportról  kivéve titeket. Nincs ezzel semmi gond, én csak egy ellensúly akartam lenni ebben a párbeszédben. Mert amikor azt írja le, hogy Ti nem az észt osztjátok hanem a pofonokat, akkor eszembejutott az uraltuk Szolnokot sztoritok és hát ez éppen nem igazolja az állításait.

Egyébként is nem tudom milyen beteges lelkivilágot takarhat az akinek a pofonosztogatás az értékmérő. 

Előzmény: Ultras K (5044)
basketfan69 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5049

Lehet a barátság erős szó, de azért az mutat valamit, hogy a szombati meccs 0 mutogatással zajlott le (sőt az Ultrasosok baszogatták az arcokat akik mutogattak), plusz nem volt egymást szidalmazó nóta 10 mp-nél tovább...

Ahhoz képest, hogy x éve, meg az Ultras lett rommá verve a körmendi utcán és csak anyázás ment minden meccsen...

zizou06 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5048

Erre az Ultras-Falco félbarátságra azért írnék pár dolgot.

Szerintem szó sincs ilyesmiről.

Azért,mert Ők pár Falco szurkolóval baráti kapcsolatot ápolnak (köztük velem),még nem jelenti ezt a barátságot amit Te írtál.

Ez szimplán emberi kapcsolat/barátság klubszínektől elvonatkoztatva.

Együtt járunk Hali meccsekre,szórakozni,iszogatni,focizni,stb.

A kosárlabda nem téma közöttünk.

Az hülyeség,hogy a szolnok utálata tart minket össze.

Azt gondolom,amire nincs rálátásod abban az ügyben ne foglalj állást vagy kérdezz meg bennfenteseket is ha ennyire érdekel a téma.

Én úgy tudom (ha rosszul akkor megcáfolnak),hogy a szolnokot és a zetét utálják,a többi csapat meg semleges nekik,nem utálják és nem is szeretik természetesen őket.

De mondom,erről majd nyilatkoznak Ők ha akarnak,én ezt így tudom,ebbe belefolyni nem szeretnék.

Szóval ennyi lenne a kiigazítás részemről.

basketfan69 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5047

Látom, hogy kicsit felkavartam ezzel a "nagypicsa" dologgal az állóvizet.

Én a következőt gondolom a dologról, teljesen kívülállóként.

- Falco: teljes generációváltás. Visziék még kinn ülnek az elején, de ők is már csak a haverokkal való poénkodást nyomják főleg. Az első sor átlagéletkora kb 15-16 év lehet nálunk, hangban ez karcsú, sok dalt nem is tud a tábor egy része. A tábor nem feszül szét, nincs akkora pörgés plusz itt a régiek teljesen lekerültek a mobillelátó legszélére és onnan megy a a "vita", hogy mi legyen a dal, de a gyengébb hangerőbe belejátszik az is, hogy hiába állunk nagyon jól, abszolút nem látványosak a meccsek. A minap megnéztem a bajnokcsapat néhány meccsét, hát elég más színvonal és tempó volt...

- Körmend: amit írtok, hogy szétszóródik a tábor én ebben nem hiszek, inkább sok a divat az ilyen meccseken, mert amikor a mindenki körmendit tolta a brigád azért megdörrent a dolog, de ott is mintha váltás lenne, nincs igazi vezér, ami a Falconál mondjuk meg van. Az Ultras - Devils ellentét is rányomja bélyegét a dologra.

Ami még nem tesz jót a hangulatnak, az az Ultras- Falco félbarátság (vagy inkább az Olaj nagyobb utálata). Az egész egy fos ahogy van, sajnos mindkét oldalon a másikat gyalázó dalok szólnak a legjobban mindig, ebből most kb semmi nincs így a hangerő is kisebb. Plusz nincsenek már konfettik, pénztárszalagok, görögtűz stb...

Abban egyetértek, hogy norberto-val, hogy ez a körmendi tábor, most le lett szurkolva, de ez most nem igazán jelent szintet, mert a körmendi tábor önmaga hatalmas árnyéka volt... Viszont ami nagyon rossz szerintem, hogy kezdünk elmenni egy Albacomp, Veszprémi kézi vonulat felé szépen lassan (már csak a buzi duda hiányzik), ami viszont nagyon nem lenne jó, külső szemmel sem...

G_e_r_y Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5046

Sajnos ez állandó probléma nálunk az Arénában. Rendkívül "szétesik" a tábor, a 6-700 vendégszurkoló között. Majd talán előbb-utóbb ez is megoldódik.

Arról meg nem is beszélve, hogy a csapat teljesítménye és főleg hozzáállása nem segítette a hangulatot...

Előzmény: basketfan69 (5041)
mögb Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5045

leszurkoltátok??????? hmmmmmm

inkább a nagy picsával értek egyet

Előzmény: norbertomomo (5042)
Ultras K Creative Commons License 2012.03.26 0 0 5044

Nézd egyszerűen idegesít, hogy folyamatosan velünk foglalkozol,bennünket fikázol. Beléd is veszhettem volna, anyázhatnánk is egymást, de minek. Korlátolt vagy, kezdem azt hinni, hogy neked az okoz örömet ha rajtunk fogást találsz, vagy csak éppen frankón beszólsz egyet. tizenévesezel minket, pedig nem is igen van köztünk 20 alatti (max 2). Én pl 29 vagyok.

Van ennek értelme? Szerintem nincs. De majdcsak kinövöd.

A hangulat szerintem is szar volt, bár én fele meccset a büfében töltöttem, úgyhogy majd aki végig bennt volt az elemzi,ha akarja.

Előzmény: Törölt nick (5039)
norbertomomo Creative Commons License 2012.03.26 0 0 5043

Ha nekem szántad, én nem gúnyológtam. Ezek a túrák irigylésre méltóak...

Előzmény: tápoly (5034)
norbertomomo Creative Commons License 2012.03.26 0 0 5042

Szerintem ez nem így van. Nagyon rég nem volt nálunk ennyi aktívan szurkoló emberke. Persze még messze van a cél, de az azért erős, hogy ez egy picsa volt.

Végülis ebben a szezonban leszurkoltuk itthon mindkét piros-fekete alakulatot, mi lenne, ha nem nagypicsa lenne? :)

Előzmény: basketfan69 (5041)
basketfan69 Creative Commons License 2012.03.26 0 0 5041

Elmondom semlegesként... Nagypicsa mindkét oldalról...

A Mindenki szombathelyi, meg a mindenki körmendi dörrent meg néha, a többi lófasz.

Nálunk látszik, hogy generáció váltás van, a dalok iszonyat gyengén szólnak, a körmendi tábor meg teljesen szét van esve. Annyian voltak mint az állat, de szurkolást akkor toltak, amikor az első félidőben visszajöttek 32-32-re.

Rengeteg a divat ezeken a meccseken az biztos, de elég karcsú volt ez a történet most sztem :((

Vagy mondhatom azt, hogy a meccs színvonalához volt méltó a szurkolás, mert abban is csak annyit említhetünk pozitívumként, hogy nyertünk.

Előzmény: norbertomomo (5040)
norbertomomo Creative Commons License 2012.03.25 0 0 5040

Egy kis vélemény szurkolói szempontból? :)

Előzmény: realfan (5036)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.25 0 0 5039

Frappáns válasz...

Előzmény: Ultras K (5038)
Ultras K Creative Commons License 2012.03.25 0 0 5038

Fura egy srác lehetsz Te...

Előzmény: Törölt nick (5037)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.25 0 0 5037

Hallom megint egymást püfölték a fiúk.:)

Előzmény: zizou06 (5028)
realfan Creative Commons License 2012.03.25 0 0 5036
Előzmény: realfan (5035)
realfan Creative Commons License 2012.03.25 0 0 5035

Falco - Körmend

A mérkőzés előttről egy kis körmendi kosárláz:

http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/4911/meccshet_a_falco-kormend_kosarrangado_ele/

Videó, fele a lelátókról:

http://www.vasnepe.hu/sport-kosar/20120324_falco_kormend

tápoly Creative Commons License 2012.03.24 0 0 5034

Szervezetten nem utazott senki, akik az NS-es képen voltak szerintem kint élő magyarok lehettek, vagy sima hazai szurkolók, de nem tábor tagok mert akkor arról tudnánk.

Ezek ellenére nem hiszem, hogy lenne bárkinek is oka gúnyolódni mert ebben a szezonban kint volt a 3 csoport drapiból legalább 1 (de van ahol 2 vagy mind a 3 is) Tamperében, Quackenbrückben, Nicosiában, Bonnban és Aalstban. Azt mindenki tudja, hogy ezek a túrák nem 5-10 ezer forintba kerülnek mint egy hazai utazás, és szervezésileg sem egyszerűbb.

Előzmény: norbertomomo (5031)
Oil Creative Commons License 2012.03.23 0 0 5033

Gratulalok nektek..

Csak a gyengebbek kedveert:

Igen, voltak szurkolok is, kepeken is rajta vannak, masik pedig az Olaj kereteben PP-n kivul 2 szolnoki is van meg fiatalok.

zizou06 Creative Commons License 2012.03.23 0 0 5032

Szolnokiakat kérdezett ... a csapatban nincs szolnoki,max a Pór Peti :)

Előzmény: norbertomomo (5031)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!