Ez esetben kááár:S de hát az érv jogos, és persze senki nem akar lesérülni...de vki elmagyarázná mi az a touch foci?:D én csak azt a félét ismerem ahol agressziven szét kell ütni a labdás embert:D
Oké! Akkor jöjjön mindenki FELSZERELÉS NÉLKÜL barátságos touch focira(abból baj nem lehet)!Hétfőn majd kipróbáljuk a felszereléses edzést addig meg csak kibirjuk mostmár!!Nah de akkor ha megfelel mndenkinek akkor találkozzunk a szigeten 11-kor és hozzuk össze a szokásos játékot.
Csatlakoznék a Chrisztoszhoz, és arra kérem a receivereimet, hogy ezt hagyják ki. Nem örülnék ha bárkit meglátnék kint a szigeten. Hétfőtől edzésen lesz felszerelés, várjátok ki, amíg megtanultok abban mozogni, pláne ütközni, addig pedig max touch foci menjen, vállvédő és sisak nélkül.
Sziasztok. - Benson Condor II. vállvédő XL méretben - Riddel VSR4 sisak szürke színű XL méretben !!!(fekete fal embernek való rács+adok egy vadonat új Running Backeknek való rácsot amit ha visszaviszel az extrem sportba olyanra cserélik ki amilyen kell:))!!! - Fekete XL méretű edzés nadrág - Fehér L méretű edzés mez - Szuszpenzor (nem volt használva) - Térd-comb-csípő-farcsont védők - Ha kell akkor egy 47-es méretű Kipsta gumis stoplis cipő
szerintem meg marha gyorsan felejtsétek el a vasárnapi felszereléses mókázásotokat!!!! Még azt se tudjátok, hogy vegyétek fel a felszerelést, azt se tudjátok, hogy használjátok de már a Margitszigeten mókáznátok benne???? Egy napot nem bírtok ki? Legközelebb meg majd felszerelésben mentek bulizni?? Marha egyszerű a tétel akit meglátok kint a Margitszigeten "mókázni" felszerelésben az elfelejtheti azt, hogy pályára lép és majd gondoskodom róla, hogy over and back...over and back szavak az edzésen minél többször elhagyják az edzők száját.
Sziasztok! Én még annyit tennék hozzá a vasárnaphoz,hogy 11-kor találkozunk és adjátok tovább minnél több embernek ezt az infót,minnél többen leszünk annál jobb lesz!!!
Köszönöm, aggódok más miatt is, de sajnos nem állok úgy hogy később ha már komolyabban megy a játék, új vállvédőt vegyek, cserélni meg most, még könnyebb.
Chrisz válaszától függetlenül azt szeretném kérni, hogy hozzátok le felszereléseket, összeszerelve. a mezeket ma kapja az, akinek már megkapta a szerelését. A többi szerelés a jövő héten érkezik, illetve a mai napon még kiosztásra kerül a nálam lévő néhány db - 3 db M-es, 4 db XL-es sisak, 4 db M-es vállvédő, 2 db XL-es vállvédő, 1 db 3 XL-es vállvédő.
én fullback szeretnék lenni, de csak egycsatos vállvédő jutott. van olyan elkapó vagy irányító jelölt akinek kétcsatos "L"-es van, és szívesen cserélne?
ekg, vizelet, szemészet (ha szemüveges vagy), és egy nyilatkozat hogy nem vagy beteg, nincs sérülésed, nem szedsz semmilyen gyógyszert Tóth Miklóst kell vele keresni
Az lenne a kérdésem, hogy a sportorvosi igazoláshoz elég a vizelet és az ekg viszgálat vagy kell még valami? Ja és kinek kell leadni, és hogy meddig lehet (a legutolsó infó amit tudok, hogy majd a doki jön és pecsétel és mi csak a leletet visszük ez még reális?) ? köszi