Keresés

Részletes keresés

orca75 Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4300

Ezzel a hozzászólással nagyot nőttél a szememben.

Pártállás ide vagy oda, ez nagyon emberi volt.

Juházs Győzőnek van mit tanulni tőled!

Előzmény: vargailles (4292)
Báxli Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4299

Bocs, hogy meg mertelek szólítani és véleményt nyilvánítani egy nyilvánosnak gondolt fórumban.

De ha már úgy sem veszel semmibe azért megjegyezném, hogy a fő baj veletek ez.  A stílus, amit nem tudtok levetkőzni, a stílus mely árad a lapotokból és ami Bososs Pétert idézve, nem egy kultúrált konzervatív megnyilvánulás. Baloldali sajtóban ilyet nem találsz....

Előzmény: Törölt nick (4298)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4298
Előbb derüljön ki, fikanick vagy-e? Aztán majd tárgyalhatunk.
Előzmény: Báxli (4296)
Árpi Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4297
Ez mind szép és jó - lenne. Lenne, mert vannak, akik nem képesek felfogni, hogy a másik nem a saját (vagy valaki más) hatalma érdekében szól, hanem mert gondokat lát.
Előzmény: Törölt nick (4294)
Báxli Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4296

Ellenzékben egy újságnak mindig könnyebb, mert csak kritizálni kell, és ugatni könnyű.

Ezt gondolom az országos "nagypolitikára" is gondolod, mert akkor egyetértünk

Ott van viszont a megfelelés kényszere is, nem vállalhatom fel az ellenzéki oldalról jövő kritikákat nyakló nélkül, mert a mostani városvezetés nagyjából szívem szerint munkálkodik.

Vegyük számba mit is csinált eddig??

Előzmény: Törölt nick (4290)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4295
Egy kis olvasnivaló: kivételesen a Népszabit ajánlom. Nagyon jó!

http://www.nol.hu/cikk/479026/
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4294
Amúgy meg:
Az ellenzék és a saját fél különböző aspektusból és céllal kritizál. Az egyik be akarja bizonyítani, hogy mindent rosszul csinálsz, és ezért tűnjél már el, a másik segíteni akar abban, hogy kijavítsad az elkövetett hibákat, és maradhass. És az utóbbihoz tartozom jelenleg a városvezetés szintjén és az előzőhöz a kormányzathoz viszonyulva.
Előzmény: Árpi (4291)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4293
Ennek most nem sok értelme volt, már ne is haragudj.
Előzmény: Árpi (4291)
vargailles Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4292
Sokkal előrébb lennénk, ha tudnánk önkritikát gyakorolni. Ha belátnánk, hogy nem vagyunk tévedhetetlenek, s ezt el is ismernénk. Még inkább előrébb lennénk, ha a barátunk nem venné zokon, ha barátilag felhívnánk figyelmét tévedéseire. Bölcs ember tanulna ebből. Mindez persze akkor lehetséges, ha az ellenfél egy közdelemben lenne annyira úriember, hogy az önkritikát gyakorlónak nem ront neki és nem naugyézik. Legfőképpen igaz ez, ha közös ügyeinkről van szó. Mert ott az ellenfél nem ellenfél, hanem harcostárs.

Tudom. Naív vagyok. El is hallgatok, mert még valaki önkritikának veszi.
Árpi Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4291
"Nekem most nem ellenzékinek kell lennem, hanem tényfeltárással és kritikával segítenem kell egyrészt a jobb döntéseket"
Bezzeg ha az ellenzék teszi a tényfeltárást és mondja a kritikát, az csak rosszindulatú lehet... (Ennél már csak az a rosszabb ugye, ha valaki még csak nem is az ellenzék oldalán áll, és mégis mondja.)
Előzmény: Törölt nick (4290)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4290
A lényegre tapintottál.
Ellenzékben egy újságnak mindig könnyebb, mert csak kritizálni kell, és ugatni könnyű.
Most megvan az az előnyöm, hogy hozzá tudok jutni az információkhoz, tehát sokkal informálisabb lehetek.
Ott van viszont a megfelelés kényszere is, nem vállalhatom fel az ellenzéki oldalról jövő kritikákat nyakló nélkül, mert a mostani városvezetés nagyjából szívem szerint munkálkodik. Nagyjából, mondom, mert van, amivel nem értek egyet, vagy amivel egyetértenék, ha jól csinálnák és nem szúrnának el időnként valamit. De természetesen drukker vagyok, sőt, a frakció tagjaként felelősségem is van a döntésekben.
A civileknek könnyű, több mindent elmondhatnak. Ezért is ajánlottam fel már többször, hogy sűrűbben szerepeljenek a Lap hasábjain. Nekem most nem ellenzékinek kell lennem, hanem tényfeltárással és kritikával segítenem kell egyrészt a jobb döntéseket, másrészt a tájékoztatást.
Ez az elmélet. Remélem, a gyakorlat is ez lesz.
Előzmény: havas úr (4289)
havas úr Creative Commons License 2008.01.26 0 0 4289

Szerintem az Érdi Újság csapnivaló! Nem szennylap, mint ahogy itten sokan egyes helyi újságokat minősítenek egyesek. Az Érdi Lapnak nagy lehetőség nyílik arra, hogy feljöjjön, bejöjjön középre, informáljon. A régi kovenciókkal le kell számolni. legyen verseny az úságok között. Ha Győző nem veszi észre, hogy nem az ellenzék vezeti a várost, amit lehet kritizálni, hanem más a felállás, akkor a lapja elhal. Új helyzet, megújult forma.

Húzzál bele Győző!

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4288
Egyetértek! Csak sűríteni kellene a megjelenést, évi 2-3 szám nagyon kevés.
Előzmény: otterlo (4287)
otterlo Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4287

Ne szerénykedj Illés! :)

Nemrég került a kezembe az újságotok (a zöld!) decemberi száma: tartalmas, jó összeállítás. Azt pedig nem csupán írtad (jelentős részben), hanem szerkesztetted is. Szép munka, gratulálok!

Gyula

Előzmény: vargailles (4286)
vargailles Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4286
... ugyan már, én csak rontom a szintet :)
amolyan vendégbeszóló módjára :)
Előzmény: Törölt nick (4281)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4285
Ha rezeg a léc, de fennmarad, az érvényes kísérlet...
Előzmény: Érd Emese (4284)
Érd Emese Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4284
Visszaolvastam. Éppenhogy. :o)))) Az eszmék cseréje, az pedig nemes dolog.
Előzmény: Törölt nick (4283)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4283
Szerintem most megmaradtunk a higgadt válaszoknál, nem estünk egymásnak. Hogy nem értünk egyet, az meg nem baj.
Előzmény: Érd Emese (4282)
Érd Emese Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4282

Drágáim!

Nem leharapni, hanem felemelni kell egymás fejét!

Én olvasom Győző orgánumát, és a szélsőségektől elvonatkoztatva, nagyon színvonalasnak tartom!

De egy kérésem lenne! Sokkal műveltebb fők vagytok annál, mintsem óvodás szintre sűllyedve szapuljátok egymást! Ki bal-, ki jobb- - a szerepek felcserélődtek FIGYELEM! - irányultsága szerint értelmezze csak amit olvas/szerkeszt. De nem elfelejteni Uraim, hogy ugayanzért tesztek/tenni akartok! Az országért, és annak boldogulásáért!

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4281
Lásd Varga Illés Levente írásait! :) :D
Előzmény: vargailles (4280)
vargailles Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4280
És a színvonala is erősen javult.
Előzmény: Törölt nick (4278)
Árpi Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4279
Hogy meglegyen az ellensúly az önreklámodnak. (Mert azt tudjuk, hogy miért fontos Neked, hogy itt dicsérd a lapodat.) Valamit nyilván jól csinálsz, ha a lap eltartja magát. Csak abban nem vagyok biztos, hogy ez a valami az, amit mondasz.
Előzmény: Törölt nick (4278)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4278
Miért fontos Neked (és az itt fórumozó baloldaliaknak és liberálisoknak), hogy kisebbítsd az Érdi Lapot? Ha nem olvasod, hát nem olvasod. Jobb a lelkednek, ha leszólod? A VI. évfolyamba értünk. Megdupláztuk ezalatt a megjelenéseket, a példányszámot, és színesek lettünk. 5 évet minden támogatás nélkül vészeltünk át, csak most tudtunk pályázni.
Minthogy Érden a jobboldal nyert, úgy gondolom, többen szeretnek, mint utálnak minket. De Te azt hiszel természetesen, amit akarsz.
Előzmény: Árpi (4277)
Árpi Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4277
3. Arról még nem is írtam, hányan lehetnek, akik belenéznek, és már teszik is le a címek láttán. És ők nem jeleznek vissza. Magadat csapod be csak, ha kizárólag a "híveid" visszajelzésére alapozol. Többre mennél, ha szúrópróba szerűen végigmennél pár utcán (munkaidő után, amikor nemcsak az egész napjukat otthontöltőket találod), és megkérdeznéd az embereket, mit olvastak belőle legutóbb. Van egy olyan érzésem, azt a felmérést nem közölnéd le... (Vagy ha igen, akkor nem a nyers adatokkal...)
Előzmény: Törölt nick (4276)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4276
1. Ne keverd a bedobálós ingyeneseket azzal, amiért érte kell menni.
2. Az én számaim ugyanúgy fiktívek, mint a Tieid, de én legalább kapok visszajelzéseket, amikből némi képet kapok az olvasottságról.
3. Kéthetente jelenünk meg, és az azt is jelentheti, hogy mivel nem ugyanazokhoz jut el minden szám, az olvasottság egész évre szétterítve sokkal nagyobb, mint amennyit a példányszámból feltételezhetünk. Nem nagyon találkoztam még olyannal (bár biztos vannak néhányan), aki ne ismerte volna a Lapot - persze nem kell ehhez szeretnie is.
Előzmény: Árpi (4274)
Árpi Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4275
Már -> Más
Előzmény: Árpi (4274)
Árpi Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4274
Már példányok meg még az ablakba is kikerülnek ötödmagukkal! (De csak a tavaszi nagytakarításkor... :o) ) Bíztatgathatod magad, de az ingyenes újságok nagy része akkor is rövid úton kerül a hulladékgyűjtőbe. Szóval valóban van, amit akár többen is olvasnak, nem ketten, de legalább annyi, vagy több is, amit senki. (De hogy jön ide a kéthetente?)
Előzmény: Törölt nick (4272)
orca75 Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4273

Látod, ez ugyanaz mint a politika.

Ugyanazt a dolgot látjuk mindketten, mégis máshogy, a saját szemszögünkből.

Előzmény: Törölt nick (4272)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4272
Mivel 12000 a példányszáma, és egy példányt legalább ketten elolvasnak, mindezt kéthetente, szvsz jogosan írtam, amit írtam.
Előzmény: orca75 (4270)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.25 0 0 4271

"Ez a szerénység. Ez az, amit a legjobban szeretek magamban"

Szabadon Bástya et. után. Copyright "A tanú".

Előzmény: orca75 (4270)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!