Én is köszönöm az évadot, és gratulálok mindenkinek, aki velünk volt. A korábban sérülések miatt kiesőknek, és a közben a csapatot ilyen-olyan okok miatt elhagyóknak is.
Ez az utolsó meccs mutatta meg, hogy igenis van helyünk az amerikai foci társadalomban, igaz, egyenlőre a DIV3-ban, de csak ideig-óráig.
A félidei eredmény volt a valóság (annyival azért jobbak, ezt el kell ismernünk), nem a végeredmény.
Lett egy sztárunk is (a nézők fele ismeri az 51-es számot :), úh nem lehet gond :)))
Ja, és köszönjük a White Rosesnak az egész éves bíztatást!!! Meg a segítőknek a meccseinken! Meg az edzőknek a munkájukat!
Na így első reagálóként. Köszönöm mindenkinek ezt a szezont, jó volt együtt játszani, és én úgy gondolom, hogy egy jó helyezést értünk el, átlag 10 hónap tapasztalattal.. Jólenne megtartani a csapat magját, és jövőre div3as bajnoknak lenni! Ez egy jó tapasztalatszerzés volt, és ha megnézzük az első Wolvesos idényeket bizakodóak lehetünk. (Wolves junior első osztrák szezon(2006), szinte csak vereség, a másodikban már nem volt ellenfél, Wolves Ladies, tavaly asszem nyeretlenek, idén döntősök) Pihenjük ki a fáradalmakat, és utána 110%!!!!
sziasztok.lehet hogy elkerülte a figyelmemet,de a fórumra nem látom kiírva, és bár biztos, hogy mondták, de nem tudom, ma hányra kell a pályára érni? píszendláv
Én arra leszek kíváncsi h mennyien leszünk ma a pályán mert szakad az eső, ha netán szarrá ázunk nem kell megszárítani a ruhát mert holnap tutira esni fog és megint szarrá ázunk :D de h mégse és sütni fog a nap akkor meg megszárad rajtunk...vagy nem:D
Ha 5en vagytok a 2 posztra, akkor nézd meg a D-Line-t, akik 4posztra van(nak) 1en. És vedd figyelembe, h holnap szakad az eső, melyikre lesz inkább szükség ;-)
Egy kickerből nem igazán nézném ki, hogy tud olvasni, de mindegy. :D Amugy azért kérdeztem mert edzésen azt mondták, hogy 6 tól lesz és a fórumon meg 7 volt írva. (ebből következik, hogy igen megcsináltam el tudtam olvasni)
Lapozz vissza egy kicsit..19:00-tól van edzés.Songi direkt piros nagy betűkkel írta a gyengén látok kedvéért,mondjuk el tudom olvasni a fekete kis betűket is :O
Én már meg sem lepődök, hogy a képen egy wolves sztárt láthatunk...csak kár, hogy nem a "veszekedős, ne holdingoljár mááár!!!"képet rakták ki:) http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/index.php?itemid=1769&blog_id=1 :)