Gernyó! Bocs hogy belerondítok a fórumba, Szennymestert (Migit) nem tudom elérni, egyfolytában török-eunuchok karatyolnak a telefonba:-) Téged sem tudlak felhívni, a szaros üzenetrögzítődetmeghaúgysemhallgatod, egy kis utánnanézéssel meg lehet szüntetni !!!!! (sok-sok forintom bánja, ezért úgy döntöttem, legközelebb nem leszek tekintettel Marcsira, bemegyek veletek a városba inni, és a tanári fizetésedből meghívatom magam egy karsó' sörre, majd pedig addig iszunk, amíg meg nem jelenik rólunk egy-egy fantomkép a Kékfényben) A problémám a következő: Szept 15-16-án játszhatnánk Szegeden egy egyetemi rendezvényen+a repülőnapokon, de nem tudom,Szennynek van-e akkorra leszervezve vmi programja. A kurva nagy kérésem az lenne, hogy írj már valamit arról, hogy van-é tudomásod arról, hogy ez a lúzer-cimbi nyaral-e akkor is, avagy nektek van-e már tuti leszervezve. Ja és...Meg kéne beszélni egy kalocsaiidőpontot arra, hogy mikor kéne leamortizáljuk a helyi sínhedeket és pmobilosokat. Szenny azt említette, ti vmikor szeptemberre gondoltatok. Én pénteken megyek haza, tudnék talán szervezni egy s mást.Ez mondjuk először úgy is tapogatózás lesz, de aztán időpontban kéne gondolkozdi. Remélem a mailcímemet megtalálod ha a nickemre klikkelsz, ha nem,akkor töltsd fel a mobilod, még próbálkozom... Ja és...miközben a honlapodon a tusrajzaidat nézegetem, szerintem iszonyatmódon rá tudnál pörögni a linó-metszésre, vagy ha nem, hát egy egy pszichológusra:-)) Minden jót, várom a választ! Szenny-Balázs:
”Nagyban készül a második, angol nyelvű nagylemezünk a szentesi Murphy Sound Stúdióban. A hangszer és énekfelvételek már lezajlottak, a keverés és a mastering a tervek szerint szeptember közepére fejeződik be. Csak ezután kezdünk el házalni a kiadóknál a teljes anyaggal. A fő cél egy külföldi kiadó felhajtása, de ha semmi nem jön össze, újra a szerzői kiadásnál maradunk.
A lemez nagyon súlyos, nehezen emészthető muzsikát fog rejteni, amire hatással volt például a Tool, Meshuggah, Neurosis, de igazándiból egyik bandához sem köthető az anyag. Van egy jellegzetes soundunk, amit aki volt koncertünkön az utóbbi időben, már tapasztalhatott. Ezúttal ennek a koncertsoundnak a lemezre vitele volt az alapkoncepció.
A dalszövegek erős társadalomkritikát tartalmaznak, de foglakozunk olyan vidám dolgokkal is, mint a beteljesületlen szerelem, a felnőttéválás nehézségei, halál stb. Nem lesz egy könnyű hallgatnivaló, még a haverjaink, akik ott szoktak lenni a legtöbb koncertünkön, is azt mondták, hogy elsőre iszonyat nyomasztó volt végighallgatni, de reméljük, valami perverz önsanyargatás vesz erőt a kedves hallgatókon:-).
Egy érdekesség: A Purity című dalunkban lesz egy pár vendégzenész, név szerint Rákóczi Anti (Baby Bone) vokálozik, kongázik illetve csörgőzik, Kovács Attis (Varso, Nervekiller, Watch My Dying) szólógityózik, egy Mizo nevű haverunk tojásszeletelőn játszik (hehe), illetve lesz két személy pluszban, de kilétüket fedje még homály:-).
Én meg eddig egy fesztre sem jutottam el a nyáron.Ez a fránya lemez elviszi az összes időnket meg pénzünket.Készülj, megyünk augusztus végén, osztán bebaszunk!
Akkor én még elég jól állok! :) Legalább ha valami gáz van, utána 1 év szünet szokott lenni :) Végre vége lett múlt hét hétvégén a fesztiváloknak, hát má tényleg elegem lett az egészből. Komolyan, már utolsó nap efotton immunis voltam a lájtos piákra. Megittam kb félliter vodkát, attól se lett jobb, viszont reggel annál szarabb :) Node 1 hét pihenés után meg szombat este a rocktogonban voltunk, osszt valaki kitalálta, hogy tequilaverseny. Hátno! Tényleg megijedtem azért másnap magamtól. Nemtomhogy de a taxisnak sikerült valahogy kitennia a kocsiból, viszont a bejárati ajtót vagy 10 percig nem tudtam kinyitni. Kicsit lefeküdtem a teraszra így, mer elfáradtam az egészben, ott fekve meg jól rosszul lettem. A megkönnyebbülés után szerencsére sikerült bejutnom valahogy. Még jó , hogy valamikor hajnali 3-fél4 felé lehetett! Ugye az összes lakásból odalátni. :) Bár írtam, hogy vége a feszteknek, dehát jövő héttől sziget. Valakinek nem kell esetleg kedvezményes hetijegy? Van 2 fölös egyenlőre (nem nekem). Jameg! Kész a lakásom emberek. Remélem aug vége felé ideadják a kulcsokat is, ugyhogy ha jöttök már ott ihatjuk szét magunkat! :) Bazinagy hűtőt veszek, hogy sok pia beleférjen!
Ja, és a búcsúlevelemben ragaszkodni fogok hozzá, hogy a Meshuggah:Chaosphere lemeze szóljon a temetésemen végtelenítve csuma hangerőn.Gyűlöljön csak mindenki.
Te egy állat vagy!Legalább a számát kérted volna el...Mondjuk pont én osztogatok tanácsokat., én a kis lúzer pöcsfej, hehe.
Meg kéne halni:-)Feléneklem az albumot, aztán közös öngyit követünk el.Valami olyasmire gondoltam, hogy egy rakás szarkupacba kéne fulladni.Szart a szarba!!!És akkor nem lenne az, hogy "szegény gyerek", meg nem puszilgatnák körbe a holttestünket, hanem mihamarabb föld alá helyeznék, hogy ott bűzölögjön.hehe.Csak hol találunk ekkora kupac szart(lehetőleg fekáliát).Na, el is kezdek kutatni a neten.
Lapposch, vazeg, télleg szar az élet, ma a Mars téren láttam egy csajt, akinek kb. egy éve köszöntem egy buszon, aztán rájöttem, hogy nem is ismerem, pedig egy istennő! A lényeg, hogy reggel felismertem, hogy ő az, és még rám is mosolygott,
de messze volt, nem mentem oda hozzá, felszálltam egy trolira.
Egy órával később egy villamosmegállóban megint ott volt, már kezdtem isteni jelnek
tekinteni. Felszálltunk a vilire, egy méterre állt tőlem, és megint mosolygott, én meg nem mertem leszólítani. Végül megtettem, kiderült, hogy BTK-s, angolos (!), és most lesz másodéves (ha sikerül neki a pót-Academic English, ehe-ehe). Szóval tényleg nem ismerhettem eddig sehonnan. Na és mi történt? Mire ezt megbeszéltük, hogy ki hol tanul, leszálltunk a viliről, elköszöntünk, és ennyi. Bassza meg aza jó...!!!
Ja igen, a nevét természetesen elfelejtettem megkérdezni.
De egy ilyen jó csajnak úgyis van barátja, nem létezik, hogy nincs! Eccerűen gyönnyörű a mosolya, és a szemei.
Persze a mai grillezésre meghívott csaj még csak egy nemet sem írt vissza arra az SMS-kérdésre, hogy eljön-e.
Öngyilkos Kukiverő voltam.
U.I.: majd személyesen.
Ja! jó felvételt mára barmok! Holnap délután akkor én is benézek, ha még élek,
egyelőre csak én vagyok, meg fél liter Jäger és két deci Unimukk. Na lépek, asse tudom már, huna vas.
Egy In Between nevű nagyon fasza paksi zenekar szervezi a bulit.A buli fedőneve "Toolálkozó".Tool-lal kapcsolatban lévő, vagy Tool-hoz köthető zenekarokat hívnak meg.Asszem 3-4 banda lesz, de többet nem tudok én sem.Ja, a Grand Café-ban lesz.
Hogy a lemezünkről is írjak, szerdára ha minden igaz befejeződnek az énekfelvételek.Szép lassan, de haladunk.Augusztus végére kész lesz a keverés.Aztán jön a mastering, ami még 1-2 hét. Bárcsak már ott tartanánk.
Szeretne az egész zenekar köszönetet mondani Rákóczi Anti brúderünknek és kedves feleségének, Ritának, a vendéglátásért,a meghívásért, a nagy piálásért,stb!!!!!!
Más:Remélem a Mayday-es arcok jól vannak, me csúnyán szétesni látszottak/velem egyetemben/!
Igen, én is kezdem megszokni, vagy inkább beletörődni, ami még szarabbá teszi a dolgot.Na mindegy ennél csak jobb lehet, gondolom én, bár szombaton hallottam olyan sztorikat az agglegény létről, hogy komolyan megijedtem.
Apropó szombat:Koncerteztünk Újkígyóson...A koncert előtt fél órával nagyon durván hányingerem lett(pedig egy korty alkoholt sem ittam), már úgy volt, hogy inkább le kéne fújni, mert nem tudok játszani, de végülis mégis felmentünk és lezúztunk kb. 40 percet.Közben durván küzdöttem a hányás ellen, de amint vége lett a koncertnek a belemet is kiokádtam.Így visszagondolva életem egyik legbizarrabb koncertélménye volt.Játszani az amúgysem túl vidám zenénket öklendezve, meg szenvedve.Kívülről biztos úgy tűnk, hogy "jajj, szegény gyerek mennyire átérzi a zenét":-)
Amúgy valami vírusos szart kaptam el ami hányással-hasmenéssel jár, és még ma is tart valamennyire.
Lapossch, csak hogy megnyugtassalak, kísértetien hasonló a szitu nálam is, de már megszoktam:-))) csak a májam bírja egyre kevésbé, tegnapelőtt a Kottán egy órakor kidőltem.