Milyen helyet ajánlanátok a belvárosban-, vagy ahhoz közel, ha:
- 10-15 fő szeretne
- nem hangzavarban
- nyugodtan
- beszélgetni
- inni (esetleg enni - nem követelmény)
A Keleti étterem különtermére gondoltam első körben (ahol volt egy topictali is), de ezen kívül van még valami ötlet..? A Dallas elég füstös-szűk kiskocsma, de valami tágasabb, hangulatosabb, ahol azért szól valami fény, és nem 800 Ft egy sör..? :) Köszi!
A vonat október 24-én indul Budapest Nyugati pályaudvaráról és még aznap délután Salgótarjánban látogatható. Október 25-én délelőtt Egerben délután Miskolcon, október 26-án délelőtt Nyíregyházán, délután Debrecenben, október 27-én délelőtt Békéscsabán, délután Szegeden, október 28-án délelőtt Kecskeméten, délután Szolnokon, október 29-én délelőtt Pécsett, délután Kaposvárott, október 30-án délelőtt Zalaegerszegen délután Szombathelyen, október 31-én délelőtt Győrben, délután Tatabányán, november 1-jén délelőtt Veszprémben, délután Várpalotán, november 2-án délelőtt Székesfehérváron kereshetik fel a Múzeumvonatot az érdeklődők.
Október 15-én, a Fehér Bot Világnapján avatják fel azt a kecskeméti köztéri alkotást, amely a vakok és gyengénlátók részére készül.
A Tapintható Láthatatlan nevet viselő alkalmazott köztéri plasztika a Kecskeméti főtér méretarányosan lekicsinyített épületeit formázza, a tervek szerint a Kossuth szobor közelében kap helyet. A vakok és gyengén látók megtapinthatják az alkotást, amely segít elképzelni, hogy milyen a főtér a valóságban.
Program:
15. 00. Érdi Tamás zongoraművész gálakoncertje Mozart és Bartók műveiből Helyszín: Református Kollégium díszterme
16. 30. Szoboravató Helyszín:Kecskemét történelmi főtere
A rendezvény fővédnöke: Dr. Szőke László Vakok és Gyengénlátók Szövetségének elnöke
Állatbarát és gazdi találkozó október 8-án (vasárnap) a kecskeméti Vízmű Dombnál az Állatok Világnapja alkalmából.
Programok 9.00 órától: - agility kutya ügyességi bemutató - dog dancing és frizbi show - madárhang felismerési vetélkedő gyermekek részére - örző-védő és munkakutya bemutató - Fressnapf kutyaszépségverseny, ajándék meglepetésekkel.
Nevezni a helyszínen lehet 10.00-tól kis- közepes – és nagy méretű kategóriákban.
Továbbá - kutya nevelési tanácsadás - állategészségügyi tanácsadás - örökbefogadó nap a helyszínen
A Mentsvár az Állatokért Alapítvány szeretettel meghívja az állatbarátokat és azokat a gazdikat, akik az alapítványtól fogadtak örökbe kutyát. A belépés ingyenes! Kutyával történő belépés esetén az eb oltási könyv kötelező!
hallgatja vki rendszeresen a Gongot? vagy esetleg most is? kb. 1 órája véletlenül hallottam félig egy boltban, hogy vmi kutyás program lesz a Vízmű-dombnál, de azt nem sikerült kihámoznom a zajok miatt, hogy mikor. neten hirtelenjében nem találtam semmit...
az is segítene, ha meg tudnátok mondani, h mikor szokott lenni (hétvégi) programajánló... csak emiatt nem tapadnék rá a rádióra, mert amúgy nagyon nem csípem.:-)