Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.05 0 0 1123
Én kint voltam, nekem a meccs előtt nem voltak ilyen rossz érzéseim. Makai szerintem két tizenegyest is elcsalt - volt egy olyan helyzet is, amikor a diósgyőri védő a 16-oson belül kézzel belekapott egy beadásba - tisztán látszott, és szerintem vétlen sem volt. A Diósgyőrnek gratulálok, kihasználták egyetlen igazi helyzetüket. Csak azt sajnálom, hogy így kevesebbet ér a győri győzelem. Remélem, Fehérváron megint sikerül! HAJRÁ RÁKÓCZI!!!
Előzmény: Simi23 (1113)
Bacilus Benő Creative Commons License 2004.11.02 0 0 1122

Érdekes módon senki sehol nem említette, hogy a diósgyőriek rugdosódtak. Az meg pláne érdekes lett volna, ha nem húzzuk az időt, amikor jön az ellen, mint a veszett egerek.

Előzmény: Wagner Lopez (1119)
hdmika Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1121
Egyébként Prukner tényleg szimpatikus edző.
hdmika Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1120

A Csapatunk neve DVTK. Hivatalosan.

Ciao

Előzmény: Wagner Lopez (1119)
Wagner Lopez Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1119
Aki csalja a focit, fetreng, amikor nem történt semmi, rugdosódik, ráadásul hátulról, alattomosan, az szvsz paraszt módon játszik. Mivel a DBC-ben a nagy többség ezt tette, ezért paraszt társaságnak tartom. Ennyi.
Előzmény: A.H. Lajos (1116)
Muntanitz Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1118

Hát akkor ez is kipipálva: esélyesként, hazai pályán, küzdelmesen játszva is vereséget szenvedtünk. Előfordul a fociban, legalább ismét tudatosul mindenkiben, hogy a fő cél továbbra is a biztos bentmaradás. Ezt szem előtt tartva kell Fehérváron is pályára lépni!

Az ellenfél csapatának parasztozását pedig jó lenne meghagyni másoknak! Rajtunk nem segít, legfeljebb értelmetlen konfliktushoz vezet.

kaposvari Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1117
Nem is mutatták a szituációt. Borzalmas ez az rtl. A Nyíregy-Győr meccsről meg a kiállítást hagyták ki. Összefoglaló gyanánt félperces klipeket gyártanak.
Előzmény: kaposvari (1115)
A.H. Lajos Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1116

hát nem tudom nálad szokás e leparasztozni az ellenfelet.. de látom siekrült..

és megtudhatnám miért is vetted a szádra a PARASZT ELLENFÉL jelzőt?

a paraszt szóval meg amugysem illik dobálozni, hiszen ez az egyik legnemesebb foglaLKOzás a világon, ők adják a mezőgazdaság alapját ők termelnek ők dolgoznak hogy neked naponta kenyér , tej és satöbbi legyen.. tehát kérlek ne használd ezt csak a megfelelő és jó esetben...

és miért is vagyunk "parasztok"????

el kell fogadni hogy az nyer aki több gólt tud rugni...

amugy a 3 kapufa is a nem kapura menő lövéseknek számit mert ha kapura megy az azt jelenti hogy be is menne ha nem lenne ott kapus.. de a kapufáról kifelépattant a labda tehát...

Előzmény: Wagner Lopez (1109)
kaposvari Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1115
Kíváncsian várom az összefoglalót.
Előzmény: Kék skorpió (1114)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1114

Máglyára való egy szennylap ez a Ns.

Az a mocskos Makai nyolcast kapott tőlük.

Röhej.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Simi23 Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1113
Sajnos nem láttam a meccset, mert nem voltam itthon. Nagyon sajnálom a csapatot, mert a hozzászólások alapján megérdemeltük volna a győzelmet, de valahogy nagyon éreztem, hogy kikapunk, általában minden csapatnak a gyengébb ellen nem megy és ez így is lett.
kaposvari Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1112
Ezután a meccs után nem lehet szemrehányást tenni a csapatnak. Ha reggelig játszanak akkor sem rúgtunk volna gólt, ez olyan nap volt. Pedig küzdöttek, akartak. Egyszerűen valamiért nem megy úgy a szerényebb képességű csapatok ellen. A diósgyőri csapat szerintem nem volt paraszt, mondjuk pofátlanul húzták az időt, de ki ne tette volna ezt a helyükben. Makai viszont eredményt befolyásolóan tévedett amikor az utolsó percben nem adta meg a tizenegyest a nyilvánvaló lökésért. A három perc hosszabítás is nevetségesen kevés volt, de az már mindegy volt. Ennek is be kellett következnie egyszer. Remélem Fehérvárra felépül Jovi.
HT Miskolc Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1111

le a kalappal az edzőtök előtt... kevés olyan szimpatikus, normális edző van Magyarországon, mint Prukner...

Hajrá Vidék!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1110

Ha nem a saját szememmel látom, akkor el se hiszem.

4 kapufa, sok helyzet, és mégis: 0-1

A diósgyőri csapatnak gratulálok, igaz, hogy feltünően és szemtelenül húzták az időt, de Makai engedte nekik. Bolondok lettek volna, ha nem használják ki. A miskolci tábor is jó volt, végig remekül szóltak, szurkoltak.

A csapatunkat elismerés illeti, mivel egy percig sem adták fel. Meg is tapsultuk őket a lefújás után, a vereség ellenére is.

DE!!!!!!!!!!!!!!!

Máté hogy maradhatott végig a pályán? (Bűnrosszul játszott, az egy távoli lövése ellenére is.)

Miért van az, hogy Farkas minden meccsen 10-szer van üresen és csak 1szer kapja a labdát?

Miért nem tanult a csapat a Kispest elleni hibákból? Továbbra is megy hátul a szokásos cselezgetés, trükközés, mikor csak simán ki kellene rúgni.

Makai pedig bizonyította, amit eddig is tudtam, hogy egy beképzelt, tetves kis görény, aki játékvezetésre teljesen alkalmatlan.

Wagner Lopez Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1109
Négy kapufa, egy meg nem adott tizenegyes, egy kapitális kapusbaki, egy meglehetősen paraszt ellenfél és egy gusztustalan bíró= 0-1 :-((((((((((((
Előzmény: basszusg (1108)
basszusg Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1108

Meglátjuk mire lesztek képesek. Szerintem kihúzzuk egy ikszel. Nektek sem olyan rossz az egy pont, nekünk viszont minden pontra szükségünk van! Kiváncsi vagyok a kaposvári "ultrákra" is! Egyébként a fedett részen leszek egy diósgyőr sálban és fekete kabátban, bár kispesten nem jött be, hátha most szerencsét hoz.

Muntanitz Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1107

Amíg olyan embereket, akik több tízmilliós adóságokba vertek futballvállalkozásokat, amelyek aztán a felszámolás sorsára jutottak, továbbra is engednek a futballban dolgozni, addig még lesznek ilyen esetek. És miért ne engednének ekkora összefonódások mellett? Baromi nagy a fertő, ezzel aligha mondok újat.

Engem az egészből szinte már csak az érdekel, hogy a soron következő meccseinket megnyerjük!

HAJRÁKÓCZI!!!

Előzmény: kaposvari (1105)
Wagner Lopez Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1106

Még korábban: Nagyvárad.

;-DDD

Előzmény: kaposvari (1105)
kaposvari Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1105

Mit szóltok a ZTE-hez? Ilyen áron ne legyünk soha bajnokok azt mondom.

Vác, Dunaújváros, ZTE, vidéki bajnoknak lenni nem egy hosszútávú befektetés.

Holnap kiegyeznék egy nyögvenyelős egygólos győzelemmel is, persze az se baj ha jól játszunk.

Kék skorpió Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1104

2-0-ás hazai győzelemre tippelek. :-)))

Előzmény: Wagner Lopez (1103)
Wagner Lopez Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1103

Holnap ötkor: Diósgyőr.

Kicsit fázom az ilyen "kötelező nyerni" meccsektől.

De remélem, rúgunk vagy hármat.

ja, és nem kapunk négyet:-D

Előzmény: Muntanitz (1102)
Muntanitz Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1102
Mindig van egy sorsolási sorrend, vagyis azonos osztályban játszók esetén az lesz a pályaválasztó, amelyik nevét előbb húzzák ki a "kalapból". Ha otthon játszhatunk, akkor tényleg jó esélyünk lesz a 8 közé jutásra, bárki is legyen az ellenfél!  
Előzmény: Simi23 (1101)
Simi23 Creative Commons License 2004.10.27 0 0 1101
Az NB1.hu szerint jövő csütörtökön lesz a sorsolás. Nem tudjátok, hogyha két elsőosztályú kerül össze mi alapján dől el a pályaválasztó? A tavalyi vagy az idei eredmények alapján?
Kék skorpió Creative Commons License 2004.10.27 0 0 1100

1100! :-)))

Kék skorpió Creative Commons License 2004.10.27 0 0 1099

Köszi a beszámolót! :-)))

Tényleg jó lenne itthon játszani a következő körben, bár ez azt jelentené, hogy első osztályú ellenfelet kapnánk.

Mondjuk, ez se lenne baj. Eddig itthon még nem veszítettünk. Remélem, hétvégén is nyerünk!

Előzmény: Kék skorpió (1095)
the pertő Creative Commons License 2004.10.27 0 0 1098
Kaposvári minden szava szentigaz!!!
HAJRÁKÓÓÓCZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lecso11 Creative Commons License 2004.10.27 0 0 1097
Örülök, hogy sima volt a továbbjutás.
1-2 kivétellel mindenhol az esélyesek jutottak tovább a 16 közé, de a többség jól megizzadt.

HAJRÁ KAPOSVÁR!
Előzmény: kaposvari (1096)
kaposvari Creative Commons License 2004.10.27 0 0 1096

Meglepően sima meccs volt, visszafogott játékkal. Miután Nagypál Tibi szabadrúgásból a pipába csavarta a labdát, esélye sem volt a Lellének. Szűcs Laci védett, de dolga szinte semmi nem volt. A második gólt Tóth Balázs bólintotta, a harmadikat Kardos helyezte be ajtó-ablak helyzetben.  A hazai közönség egy része (és mivel kevesen voltak-jelentős része) ritka nagy paraszt módján viselkedett a bírókkal és csapatunkkal szemben, ez utóbbit betudom a tipikus balatoni-bunkó-mentalitásnak. Szinte Siófokon éreztem magam:-)  Inkább köszönték volna meg, hogy kölcsönjátékosainknak köszönhetően az NB II-ben a középmezőnyben vergődhet a csapatuk.  Meg, hogy nem p...áztuk meg őket hat góllal.

Jó lenne itthon játszani a 8 közé jutásért.

Előzmény: Kék skorpió (1095)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.10.27 0 0 1095

GRATULA A FIÚKNAK!

A nyolcaddöntők sorsolása jövő pénteken 11 órakor lesz az MLSZ-ben!

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.27 0 0 1094

Na, végre, van végeredmény az NB1.hu-n! Egészen az előző percig bizonytalanságban tartottak, de ennek most már vége! 3-0-ra győzött a Rákóczi Balatonlellén, amihez gratula a fiúknak! Csak így tovább szombaton is!!!

HAJRÁ RÁKÓCZI!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!