Keresés

Részletes keresés

robin54 Creative Commons License 2007.07.30 0 0 2017

Szia,

csak a Bryan-nel való beszélgetés lehetősége miatt nem érdemes regisztrálni. Ő kb havonta egyszer jön fel a chat-re, elég nagy szerencse kell hozzá, hogy elkapd... Ha mégis sikerül, akkor meg elég nagy a káosz a chaten... mert mindenki egyszerre "beszél"... Általában a szokásos kérdéseket teszik fel : mizujs az uj albummal, milyen volt a legutóbbi koncert, mit csinál éppen, mi a véleménye erről, vagy arról...   Íme egy részlet (a neveket megváltoztattam :)) :

<A> hows the album coming along?

<bryan> yes there is a worry about electricity, that's why no b-stage last night

<C> lol

<bryan> album is being mixed

<D> cool

<E> cool

<E> :)

<B> nothing got damage with the instruments last night Bryan?

<C> it was nice when the crowd sang happy birthday to keith

<F> very nice

<bryan> final three songs being done this week

<A> do you know a possible release date?

<D> thats great news

<G> thanks for some great gigs in denmark

<B> cool

<bryan> october / or november release

Szoval, nothing special... :))

De, a boardon lévő klassz társaság miatt igenis megéri regizni :)

Viszont mindenképpen megvárnám az új weboldalt...

Robin

Előzmény: Andij (2015)
Semczi Creative Commons License 2007.07.30 0 0 2016
Jó ember...ritka az ilyen, főként a híres/hírhedt emberek közt. Amiért én igazán szeretem, hogy sokat tanulhatok tőle az életről és az emberségről. Minden egyes megnyilvánulásával jó példát állít elém és sztem még sok embernek. Ez az, amiért szeretném személyesen is ismerni, nem azért mert híres, mert így-vagy-úgy néz ki. De ha a realitások talaján maradok, azt hiszem tudomásul kell vennem, hogy erre valószínüleg soha nem lesz alkalmam. Így megelégszem azzal, amit a zenén keresztül kapok/kapunk tőle. Mert az mindennél több és csodálatos :)
Üdv. mindenkinek és szép napot!!
Andij Creative Commons License 2007.07.30 0 0 2015

Szia robin!

Csak arra lennék még kíváncsi hogy miről beszélgettek Bryannel? Lehet én is regizek hogy dumcsizzak:D

Előzmény: robin54 (2014)
robin54 Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2014

5 :-)

de, abszolút jófej... most olvastam vissza a legutóbbi chat-log-ot... annyira közvetlen... csak imádni lehet :)

Előzmény: TundeNyuszi (2013)
TundeNyuszi Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2013
Hány koncerten voltál eddig Robin?
Előzmény: robin54 (2007)
Andij Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2012

Sziasztok!

Hát igen mázlista aki talizhat vele és még beszélhet is! Ez hogyan sikerült? Sztem tök jó hogy robin te így meg tudod oldani:D Amugy tényleg furi de 800 ismerőse van BA-nek az oldalon tuti kap kb 400 levelet naponta. De nem jófejség tőle hogy így is lehet vele kapcsolatot teremteni? mert sztem nem minden sztár teszi lehetővé hogy mailt írj vagy barátnak jelölgessük. Amugy az is tök jó hogy chatel is. Én nem nagyon tudok olyan hírességet mondani aki ilyet tesz. :D

Szóval Bryan tényleg jófej:D

Semczi Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2011
a432: Annyira jól beszélsz, nem is akarok hozzáfűzni semmit :)
Badams Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2010
Köszi! :-)
Előzmény: robin54 (2009)
robin54 Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2009
http://www.myspace.com/keithscottspace
Előzmény: Badams (2008)
Badams Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2008
Szia,
belinkelnéd ide Keith myspace-es oldalát légyszi? Köszi.
Előzmény: robin54 (2007)
robin54 Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2007

A májusi Wembley koncert után csatlakoztam a boardhoz... Amikor feljön a chat-re, akkor mindenki letámadja kérdésekkel, ő pedig válaszol arra, amire akar vagy tud... Nem mondható a billentyűzet bajnokának... :) Node nem is várjuk tőle... :)))

Az un. közérdekű infokat nem ő teszi fel a boardra... Oda csak akkor ír, ha vmi a számára nagyon fontos, és személyesen akarja megosztani velünk.

Ha rendelsz, biztosan elküldik, sztem amiatt nem kell aggódnod, bár személyesen még nem próbáltam online rendelni... a Wembley-ben elég jol bevásároltam :)

A koncertekkel szerencsém volt, így jött össze, szabadság vagy üzleti út okán... És én nagyon "kicsike" vagyok, sok rajongóhoz képest, akik már 50-100 vagy még több BA koncerten voltak... :) Na ők az igazi mázlisták... Idén már vszinuleg nem jutok el több koncertre... de a jövő évi szabikat már tudatosan tervezem, a koncertdátumoktól és helyszínektől függően... ;) Addigis napi 14-16 óra munka, hogy legyen rá... de megéri... :))

Life is an open road... :)

Előzmény: Andij (2004)
robin54 Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2006
Én is vmi ilyesmit akartam mondani, köszi hogy megfogalmaztad :)
Előzmény: a432 (2005)
a432 Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2005

Sziasztok,

Én még nem írtam ide soha, de mindig elolvasom a ti írásaitokat.

Csak szeretnék Bryan védelmére kelni a myspace kapcsán.

Én november óta vagyok a "barátja" a myspace-n, pedig nem vagyok modell, sőt egy 3 éves kislány anyukája. Szerencsés vagyok mert személyesen is találkozhattam és beszélgethettem vele. Szerintem ő is "csak" egy ember érzésekkel , álmokkal és valószínűleg pont ezért hozta létre magának ezt az oldalt, ami nem a zenészről hanem a fotósról szól. Nem tudom mi alapján jelöl vissza, vagy válaszol a levelekre, de igaza van Robinnak, valószínűleg elfoglalt ahhoz, hogy minden levélre válaszoljon. Amikor én rábukkantam az oldalára még csak 200 "barátja" volt és mivel közben egyre többen fedezik fel az oldalát, neki sem lehet könnyű napjában 50 levelet elolvasni, erre ott a Bryan Adams oldal.

Mindenesetre azt nem lehet ráfogni, hogy nem törődik a rajongóival, ott a bryanadams.com ahol sokszor megfordul,  az ahogy a koncertjein kommunikál a közönséggel...és mi pont ezért szeretjük, nem??

Andij Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2004
hopp az lemaradt robin te mikor regiztél a bryanadams.comon? és ha belép Bryan a chatre mindenkivel dumál vagy csak közérdekű infókat rak ki??
Gondolkodok én is a regin meg egy pólón:D szerintetek érdemes megrendelni? mármint azért hogy elküldik és jó is lesz vagy ilyesmi. Amugy robin te hogyan jutottál ki ennyi Bryan koncertre? jóóóó sok energiád és időd lehet:D
Andij Creative Commons License 2007.07.29 0 0 2003
Sziasztok!
Üdv neked is Semczi!:D
HÁt lehet furi de nekem visszaírt Bryan a myspacen a mrbryanadams alatt futó!:D
igaz én csak annyit kérdeztem ő e az a bizonyos Bryan vagy egy lüke aki utánozza vagy aki szereti:) erre ugyan csak egy szóban de írt hogy: me:D ÉS a másik levelem is elolvasta de arra még nem írt, de legalább elolvasta:D
Fura egy fazon én is láttam hogy csak modell ismerősei vannak, de hát aki ilyen híres az megteheti hogy a legjobbakból válogasson :S Na de sebaj én a hangját imádom a modelljei meg úúúúgyis megrondulnak én meg 18 till I die!!!!!!:DDDD
robin54 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 2002

Elfoglalt, tudomásul vettem, és azóta jobb :))

A boardon annyi jófej rajongót ismertem meg, hogy a rajongásunk "tárgya" nem is hiányzik annyira :)) Najó, azért vertem a fejem a falba, mikor ujból lemaradtam a chatről... node majd legközelebb :)

Nicitől megkérdezem van-e még kép esetleg...

Robin

Előzmény: Iamready (1997)
Semczi Creative Commons License 2007.07.28 0 0 2001
Mi van megint a badfan.com-al?? :( Nektek sem működik, vagy az én gépemmel van gáz?? Köszi a linkeket, imádom BA képeit. Teljesen már szemszögből mutat meg embereket, életteli és mozgalmas képek.
A myspace miatt pedig ne bánkódjatok, szerintem teljesen érthető, hogy nem tud foglalkozni velünk. Sokan szeretjük :) Engem boldoggá tesz, hogy ilyeneket mond:
"All I'm really interested in is getting the music to the people." (Iamready: köszi a híreket!) És ami a legfontosabb, hogy ő tényleg így is gondolja. Ezért nekem is elég az, ha meghallgathatom ezeket a számokat. Szerintem többet érnek bármilyen üzenetnél. Puszi mindenkinek!!
TundeNyuszi Creative Commons License 2007.07.28 0 0 2000
Itt egy link, de a köteles kép nincs itt:

http://www.stern.de/lifestyle/mode/586301.html?q=bryan%20adams
Előzmény: Iamready (1997)
Iamready Creative Commons License 2007.07.28 0 0 1999
Iamready Creative Commons License 2007.07.28 0 0 1998

BA hírek:

"I bring out an engineer, everything fits into a suitcase and we just record," says Adams, who's recorded tracks in Hungary, Denmark, Malta and other mostly European territories. "I have so much spare time during that day that it makes sense to utilize it to do something creative like that, as opposed to just sitting around the hotel and sightseeing or something."

"I'm still interested in what a label can do, a network that's already set up," he explains. "All I'm really interested in is getting the music to the people. I don't even care about the money."

Adams will be bringing the music to the U.S. in early August and October, via a pair of short runs co-headlining with George Thorogood & the Destroyers.

Iamready Creative Commons License 2007.07.28 0 0 1997

Robin igazad volt.Semmi esély Bryan-nel. Még az üzenetet sem olvassa el, nemhogy bejelöljön barátnak. Megkérdeztem egy svájci csajt, neki hogy sikerült.Azt mondta, ő is csodálkozik. 3 éven belül 15 Ba koncerten volt, mindig 1. sorban, egyik koncerten WYG-csaj is volt az egyik koncerten, s állítólag nagy nehezen fogadta el őt is Bryan. Pedig azzal érvelt Bryan, hogy neki jó arcmemóriája van.

Meg kell mondanom, hogy csalódtam egy kicsit benne. A fan-nekkel nem foglalkozik. Azt a hivatalos profilját nem ő kezeli, ritkán néz be oda, s a másik profilján csak a fényképezéssel foglalkozik. Ott meg fotomodelleket fogad el barátoknak, s tényleg csak olyanokat, akiket ismer.Állitólag ott kommentárt is csak úgy lehet írni, hogy ő először elolvassa, s ha beleegyezik, kiteszi, ha nem, törli. Üzeneteket meg nem olvas.:(((a svájci csaj szerint már csak elvből sem, mert sokan írnak.

Én abban reménykedtem, ha nem jelöl be barátnak, s nem is válaszol, legalább elolvassa az üzenetem. DE nem:(((((((

A héten láttam a Take That-es fotóit a Stern magazin márciusi számában. Profi!!!!!!

A magazin szerint a képek a londoni házában készültek, a biciklik a garázsából kerültek elő.

Van egy fotó, melyen a Take That tagok állnak, ő meg egy kötelen vízszintesen bedől eléjük. Nagyon profi!!! Ő meg olyan fiatalnak néz ki!!! Először fel sem ismertem a képen. A kép mellett írta, hogy vízszintesen ő van, a fényképész.

Nézzétek meg, ha van rá módotok. Männermode cím alatt szerepel.

Iamready Creative Commons License 2007.07.28 0 0 1996
Andij, Semczi üdvözlünk körünkben.:))))BA forever
letsmakeanight Creative Commons License 2007.07.27 0 0 1995

Szia Robin!

Nici képei megtalálhatók már valamilyen linken? Megírod?

Köszi te bennfentes:)

Előzmény: robin54 (1993)
Semczi Creative Commons License 2007.07.27 0 0 1994
Sziasztok! Én is "új" vagyok, és ezúton üdv. mindenkinek!! Andij neked is, ismerős a helyzeted, én is rááldoztam egy napot, de megérte. Jó itt BArátok között lenni :) Szép napot!
robin54 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 1993

Welcome ;)

Előzmény: Andij (1992)
Andij Creative Commons License 2007.07.27 0 0 1992

Sziasztok!

Jajj de örülök, hogy végre sikerült beregiznek ez az index. na mindegy!

Annak is örülök hogy megtaláltalak titeket, akik ugyanúgy szeretitek BA-t. Hát ez klassz!

Mire elolvastam a fórumüziket egy napom ment rá de legalább megvagytok!

:D

Semczi Creative Commons License 2007.07.26 0 0 1991
Csupa jó hír :) Köszi Robin, hogy megosztottad velünk!
robin54 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 1990

Bryan maga mondta a board chat-jén, mikor legutobb bejött beszélgetni velünk, 21-én... :)

Nem, a weboldal új design-ja az album előtt érkezik...

Robin

Előzmény: TundeNyuszi (1989)
TundeNyuszi Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1989
Ez jó, honnan vannak az infók?

A "néhány héten belül megújul a www.bryanadams.com" = néhány héten belül megjelenik az új album? :D
Előzmény: robin54 (1988)
robin54 Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1988

Sziasztok :)

BAdnews :

- megvan az új album címe, de nem árulta el... hehe... :)

- 12 dal lesz rajta

- ugyanúgy készült, mint az előző - hotelekben

- azt mondta : "it's gonna rock"

- néhány héten belül megújul a www.bryanadams.com

röviden... :)

Robin

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!