Köszi Pepe, de tudod az utóbbi időben ritkán vagyok Pesten, és csak onnan tudom megnézni a profeta-s címemre érkezett emaileket, ezért írtam a levelezési címemre a mailboxos címet. Igaz, annak hosszabb a címzése, de ha lehetne kéretne inkább azt használni. Előre is köszönöm.
Pepe, jogos a kritika, ritkán szoktam e-mail-t olvasgatni, de megígérem, a mesterbajnokság végéig minden nap megnézem a postaládát, hátha van vmi újdonság, és nem hiszem azt, hogy minden változatlan :-)))
Egy nagyon jó hírem is van, megalakult a Kecskeméti Tantrix Klub (szakosztály?? alcsoport??) kb egy órával ezelőtt, amikor a kecskeméti Planetárium igazgatója felajánlotta, hogy ad nekünk asztalt, széket :-).
Az első találkozó december 19-én hétfőn 16 órától lesz. Mindenkit szerettel várunk.
módosítottam... persze én is csak olyan szent vagyok, kinek maga felé hajlik a keze... (eszperente nyelven: nem lelhetsz szentet, melynek keze ne befele tekeredne).
A tapasztalatok szerint egyébként nincs szükség 35 percenkénti kezdésre, hamarabb is mehetnek a játékok, így az első session szerintem 1/2 7 körül le is záródik, de hivatalosan ezek lennének.
Kicsit sokan vagyunk, de ez van. Nem jó ?
Valaki nem tud küldeni egy 8 játékosos körmeccses lebonyolítási rendszert mailben ?
Nnna, milyen szép kis létszám jött össze erre a mestertornára.
Az a 11 játszma egy napra azért nem teljesen gyenge. Csak a rend kedvéért: mindenki, aki végigjátssza, világrekorder lesz az egy nap alatt lejátszott TG-k terén. :-)
Nem tudom, meg vagyunk-e kérdezve arról, hogy mikor legyen és milyen hosszú legyen az alapszakasz és a rájátszás közti szünet. Magam részéről szívesen látnék egy 7-9 közti (oops, valóban igen hosszú) szünetet.
Örömmel (?) hallom, hogy nem csak én voltam ezzel így. Én teganp este döbbentem rá erre. Igaz, hogy én azért nem kaptam meg az e-mailt, mert a 2 évvel ezelött megszünt e-mail címemre ment a levél. Te nem tudom miért nem kaptál ilyet.
Teljesen elcsodálkoztam, mert valamikor jelentkeztünk e-mailben, pepe levelére válaszolva, de most nem láttam a nevünket a mesterbajnokság jelentkezettjei között.
Jelentkeztem ismét, Illést is beirtam, de nem tudom neki mi az elsődleges szine.
Más is jelentkezett a Magyar Mesterek Tornájára csak e-mailben? Ők is abban a hitben vannak, mint én voltam pár perce, hogy érvényes a korábbi jelentkezésük?
Ahogy nézem, az ÉLŐ-pontszámba sem számít bele a torna, tehát a megnyerésével a dicsőségen kívül semmire nem megy. De ettől fgtlenül még mindig fennáll a 950-es probléma, tehát l sem indulhat. :)
Hmmmm ha egyszer azt mondták, hogy 950-es lobbi pontszámot soha el nem ért emberek indulhatnak, akkor tök értelmetlen valakinek visszamondania a mester státuszt, nem?
Talán akkor fogadják el a mesterfokú nevezők jelentkezését, ha a nem mesterek nem lesznek elegen. De mi van akkor, ha valaki aki ezért mondja vissza a mesterrangot ? Ha egy 1900 Élő- és mesterpontot már elért mester lemond a titulusáról csak azért, hogy biztos nyerjen egy tornát az ugyan nem etikus de szabályos. És nagyon valószínű, hogy igencsak jól szerepel ezen a tornán.
Zormac nem tudod mikor lesz frissítve a tantrix.lap.hu oldal ?
A Zormac által ajánlott bajnokságra igazából csak azok nevezhetnek, akik még a 950 pontot nem érték el a Lobbyban. Szóval vagyunk egy páran, akik sem a mesterek közt, sem a nem-mesterek közt nem indulhatunk. :) Egyébként Noodles és Jeedee nevezése tényleg furcsa. Mindenesetre akik megfelelnek a feltételeknek, azoknak én is javaslom az indulást!
hülye index fórum... hibát ad és mégis beteszi.... na mindegy, a biztonság kedvéért megírom harmadszor is... szóval lesz ez a... inkább mégsem írom meg harmadszor is.