Na, jó a rövid u-t javítsuk hosszú ú-ra, és vegyük elő a nagy doboz jégkrémet a fridzsiből.
A vércukor emelése csökkenti az aggressziót, azt mondta a pszichiáterem a 8. nickgyilkosságom után.
:÷)
Az újságírót meg kikérem magamnak! Meg mást is (remélem tudja Ibolya, mire gondolok)
Naiv ember...hm...talán igen talán nem.
Figyusz, Öcsi, nem próbálnáal egy új lapot?
Hidd el, megéri. Az elöbbiröl meg még beszélhetünk. Lehet, meglepöcc...
a pirx-be bele se olvastam...:)
nekem olyan ...hogyismondjam, averzióm volt világéletemben a sci-fivel szemben, hogy még szegény Douglas Adams-t se tudtam értékelni mindaddig, míg tíz évvel késôbb kezembe nem került a "Galaxis útikalauz stopposoknak" eredeti szövege.
Ha nem baszott volna le zsoltu feloraval ezelott, a regi feltekeny/orsvezetoi stilusaban - epp miattad - naiv ember leven - es regebben ismerve az uracsot, azt mondanam lehetne belole szalonna.
Ugyanazt a hisztis, barmikor bepoccenheto figurat latom, akitol ovakodnom kell, es a barataimat is ovom toluk. Te sem tennel mast a helyemben kiscsavo.
én is haláskárosodásból(plusz esetleg rossz neveltetésbôl fakadólag), szoktam rendszeresen hangoskodni irl bulikon.
írni viszont nem írok ugyanarról. márcsak azért sem, mert hiú vagyok, és olyan ciki, ha esetleg tévedek.
Bevallom neked, de senki ne hallja meg, sci-fi buzi vagyok, ezért képzelgek ilyesmit permetezés közben 1/6 gével, meg ezér írok néha a Pirx-topicba, ahol nagyon, nagyon súlyos dolgok meg képek vannak, hö. :)
Hol tartanak a targyalasok, had olvassak vissza egy cseppet...
Hmmm...szkepticizmusrol, kutya akibol nem lesz szalonnarol, embert baratairol olvasok - meg nehany fura nicket lattam belogolva a Netton.
Haaaat edes ocsem, nem hiszem hogy jol all a szenad cuzammmen ho", de lehetne vacakabb is..
Felteszem a Miles masik oldalat, ugy edesebb a csikorgasod olvasni :-)
Ozzikam, kis herflisem - elnezest ezert a bides nickert, de a masik nikem "egy csepp mez" jelszava elkallodott zsoltu valamelyik bocsanatkero levele kozott vagy mi a ho..
na, megjött princ, a fehér macskám, hív aludni, ami annál is inkább érdekes, mert napok óta meg van rám sértôdve, mert vitamint nyomtam a szájába és kivettem a csipát a szemébôl.
ezek szerint megint béke van, talán még az ágyamba is bejön velem aludni, ami nagy megtiszteltetés tôle az utóbbi idôben...
most olvasom csak jobban, hoyg te junájkumról beszélsz? vazze, ez komoly? egy gyomorfekélyes pasinak te junájkumot emlegeszt, mikor engem épp most emészt a sav?
Idöm nincs - magamra se, egy kicsit olyan a dolog forgása mint az "Adj király katonát" játék, szakitok ha kell, de ennek konzekvenciáit a család sinyli rabláncon.
egyszerű pedig: irl bulikon (azaz nem topicröfögésen) elég sokat szoktam pofázni, mert ha én nem pofázok, akkor jóllehet senki sem, és akkor megül az unalom.
más meg azt mondja, hogy ha én nem pofáznék annyit, akkor ô is szóhoz jutna, de ezt a kiszólást nem szoktuk meghallani, merthogy ráadásul nagy hangon pofázok, mert halláskárposodásom van, részben fülinfarktusból, részben zenélésbôl (nem konzi) kifolyólag.