Jól van. A mackósat választottam, mert az kevésbé véres, és mert az a közkedvenc. Kimásoltam az első 16 oldalt egy Word-dokumentumba, addig a jelenetig, mikor Alex először felbukkan. Addigra már össze-ki-szétbonyolódik annyira az esemény, hogy lásd, érdekel-e a sztori többi része. Arra a címre küldjem, amelyik meg van adva a bemutatkozásnál?
Jól van. Ha gondolod, elküldök egy részletet. Melyik legyen: (mármint ki legyen benne a szereplő) Pete vagy Mackó? Akciódúsabb rész legyen vagy inkább beszélgetős-gondolkodós? Közben tiszta ideg vagyok, mert... Lányos szemérem, mindegy.
De könyörgöm, miért nem??????????????? Annyira semmi szégyellnivaló nincs benne, sőt!!!!!!!!! Nekem például kifejezetten tetszik, hogy ilyeneket írkálsz a szabadidődben, s tényleg nagyon kíváncsi lennék egyre. Szóval nagyon szívesen venném, ha elküldenél egyet, persze csak ha akarod!
Hello fiatalok!
Csak egy jó hírt szeretnék megosztani azokkal akik nem tudják.
Szóval a Sport1 a negyeddöntöktől kezdve LIVE adja a Romai Masters!!
Jeeeeeeeeeee!!
Sajnos eddig csak kevesen voltak rájuk kíváncsiak, bár az egyik kéziratot (amelyikben amúgy A.C. az egyik kulcsszereplő) majdnem megvette az egyik kiadó. Necces volt, de nem jött be, úgyhogy a szűk baráti körnek írok. Mondjuk, abban mellékszereplőként benne van A. Berasategui és Hernan Gumy is. A kedvencem az, amelyikbe Pete-et írtam bele. Olly de gáz ilyet leírni! Ha nem lenne anonim a fórum, le nem merném ezt írni!
Meg lehet élni belőle, bár ez sok mindentől függ. Leginkább a státusztól, ugyanis belsősnek lenni a legjobb. Az fix pénzzel jár, míg a többieknek csak cikkenként fizetnek, ők általában mást is szoktak csinálni. Én nem, nekem elég az a pénzösszeg is, ami így folyik be. Most komolyan mondom, engem nagyon érdekelne egy ilyen sztori, szeretem az ilyesmit amúgy is. Meg kíváncsi vagyok nagyon azokra a bizonyos sportolókra hasonlító fiatalemberek.
Csak az érdekesség kedvéért, de ha nem public, ne válaszolj: meg lehet élni abból, ha az ember egy újságnak dolgozik, vagy kell mellé más is? Szegény Giovi már tudja, mi a mániám, mert egyszer már boldogítottam egy értelmes sztorival. De ezek csak ilyen krimik, amik mondjuk olyanok a világirodalom remekei közt, mint egy könnyebb napilap mondjuk az Economist mellett. Ne áruljuk el senkinek, hogy fontosabb szerepekben időnként feltűnnek fiatalemberek, akik bizonyos sportolókra hasonlítanak. Kackac.
Jó, néha tényleg kell, de azért tisztában vagyok vele, hogy nem ez az újságírás csúcsa. De fizetnek érte, addig pedig egy szavam sem lehet. Azért biztos értesz még máshoz is. bár kíváncsi vagyok, hogy történetek kiagyalása alatt mit értesz.
Nem szóltam le. Én a világ eseményeiről nem tudok semmit, bár tény, hogy nagyon rég nem olvastam bulvárlapot, de néha az is kell. Meg különben is - ki vagyok én, hogy megítéljem? Ezt tök komolyan mondom. Csak két dologhoz értek: teniszmeccsek nézéséhez és mindenféle történetek kiagyalásához. Mindenfajta realitás távol áll tőlem. Szóval, nem bírálat volt.
Ha rajtam múlna, csak tenisz lenne benne, de sajnos azt nem engedik meg nekem. Pedig szeretném. De ha a rejtvényeknek örültek, az sem egy utolsó dolog.
Sajnos nagyon kevés volt bennük a tenisz, node egyértelmű volt, hogy inkább átfogó képet akarnak a fontosabb sporteseményekről. Mindegy. A család örült a rejtvényeknek.
Nem tudom, ami nem érdekel, azzal nem is foglalkozom különösebben, így nem figyeltem a számlálósdit sem. Néha hallottam róla oszt ennyi. És hogy tetszett az a két szám?
Miért van olyan ember, aki ha akarta, ha nem, az ami elnökválasztás idején csak azt nézte a tévében, hogy nem bírják leszámolni a floridai szavazatokat? Úgyhogy ja, figyelem. A film király. Megvettem amúgy két számát az újságodnak.
Te ennyire figyeled az amerikai történéseket? Engem annyira nem tud meghatni, hogy ki került ott hatalomra. Épp elég Magyarországgal foglalkoznom. Az utolsó cserkész mellesleg nagyon jó film.
Hát ez az! Nekem is mindegy, de valahogy benne volt a pakliban, hogy olyan. Most meg kiderült, hogy dehogy. Ha négy éven (már csak 3), úgy alakul, hogy egy kocsma mögött szakadtan whiskyt vedel, és meglátja a Bust képét egy poszteren, akkor hozzá vághatja a poharat, mint B. Willis Az utolsó cserkészben, és mondhatja, hogy "nem rád szavaztam". És ez jó!
Sziasztok. Bizony-bizony, nagyon szép volt Pete hete, reméljük, a jövő hét Rómában hasonlóan sikeres lesz. És még egy jópont, bár ez teljesen szubjektív. A sportolók általában konzervatívok, így azt hittem, hogy Pete republikánus, de most olvastam a nyilatkozatát Bush belépőjéről a döntő kritikus pillanatában. Nem republikánus! Ez az ember tökéletes!