ja tényleg, annyira bravúros volt, hogy még a szakértő sport tévés riporternek sem tűnt fel, inkább Samba "zsenialitásán" tűnödött... pedig faszán lassan visszajátszották, mindegy.
Ebben a szezonban először volt szerencsénk, remélem a maradék nyolc meccsen kitart a széria. Harewood-ot padra kéne tenni, a Tottenham ellen is akkor pörögtek fel az események, amikor Zamorát beküldte Curbishley. Ez a McCartney egy tévedés, rendesen parázok, amikor működésbe lép.
Ma újabb esély kínálkozik arra, hogy a csapat végre kilábaljon a hullámvölgyből. Nagy kérdés, a 2 hét szünet milyen hatással volt a játékosokra, de ha azt a játékot tudják ma is hozni, mint a Tottenham ellen, és végre a szerencse is melléjük áll, lehet esély a Blackburn ellen. Reo-Coker 2 meccses eltiltása után újra játszhat, viszont Upson és Qashie is sérüléssel bajlódik, bár Collins játékra kész.
A várható kezdőcsapat: Green - Neill, Ferdinand, Davenport, Konchesky - Benayoun, Reo-Coker (c), Noble, Etherington - Tevez, Harewood (Zamora)
hát rendesen visszavágott a tavalyi vereségért a Spurs. Akkor mi gátoltuk meg őket abban, hogy a BL-ben indulhassanak, most pedig nagy valószínűséggel ők pecsételik meg a sorsunkat. Az meg különösen furcsa volt, hogy az a Zokora mondta a meccs előtt, hogy szeretnének visszavágni a tavalyi vereségért és egyúttal elősegíteni, hogy kiessünk, aki tavaly nem is volt a csapat tagja, sőt, tegnap sem játszott...
Faszért nem lehetne megcserélni a tavalyi West Ham - Spurs eredményét az ideivel? Nagyon ki voltam a meccs után tegnap, pedig bírom a Spurst is, erre pont, hogy akkor nyernek, amikor egyszer nem nekik drukkolok...
Sajnos nem először fordult elő a szezonban, hogy gyakorlatilag megnyert meccset buktunk el. (Fulham, Newcastle illetve ma) csak ezeken a meccseken 6 pont ment el. Mennyivel elöbbre lennénk most azzal... Úgy érzem, minden összeesküdött ellenünk. Az rendben van, hogy ha gyengén játszunk, kikapunk (pl Charlton ellen előző fordulóban) de ha ilyen teljesítményt tudunk nyújtani, miért nem tudja legalább egyszer megfogni Fortuna a kezünket? Tovább rontja a helyzetet, hogy Upson 2. meccsén sem játszott végig egy félidőt sem, 12 perc után cserét kellett kérnie. Ráadásul Qashie is megsérült. Viszont voltak pozitívumok is a meccsen: Noble első gólja a PL-ben, illetve Tevez remek teljesítménye (illetve szintén első gólja). Csak sajnos ez sem volt ma elegendő. Matematikai esély még megvan, de ha ilyen jól játszunk, és így sem tudunk nyerni, mert a szerencse nem áll mellettünk (mint ahogyan egész szezonban sem) reménykedni is kár...
Remek meccs volt ez a mai, csak a végeredmény nem stimmel. Szorítottam a West Hamnek, hajtottak, csinálták, jó volt, nem is értem, miért tartanak itt!? Vagyis kezdem érteni...
Most is egy "megnyert" meccset szórakoztak el. Szerintem ebben az egyik fő bűnös nem más, mint a kis Ferdinand! Miért kellett ellökni abban a szituációban a csávót??? Érthetetlen volt. Amikor meg láttam, hogy Berbatov készülődik, már szinte biztos voltam, hogy be is rúgja... Berúgta. A végén meg a kontra már csak a hab a tortán a Spursnek. Drámai derbi volt!
Mivel a MCity 30 ponttal van a 17. helyen, a WHU 20 ponttal az utolsó helyen, és már csak 9 forduló van, ami 27 pontot jelent, matematikailag még van esély. Máshogy már nem nagyon. Háromnak csak ki kell esnie...
Nehéz egy ilyen meccs után közönyösnek maradni. Nagyon sajnálom, mert nem hiszem, hogy ennél többet lehetne tenni a győzelemért. A mai játékot elnézve, fogalmam sincs, mit keres a WHU az uccsó helyen... Remélem csak retúrjegyet vált a csapat a Championships-be.
Csupán a tavalyi kerettel és AP-vel semmi gondja nem lett volna a WHU-nak -szerintem.
Bekavart az iráni aki idehozta a 2 argentínt és az edzőváltás - attól függetlenül, hogy AC kiváló manager- valahogy nem ült. Az új igazolások meg szinte még fel sem fogták hol vannak és már is reménytelen helyzetben a csapat.
Az izlandinak amennyire lehet egyben kell tartania a csapatot, ha rövid időn belül vissza akarja hozni csapatát.