Keresés

Részletes keresés

Erzsi 1221 Creative Commons License 2014.01.26 0 0 7339

Szia!

az apartmant nem ismerem de az utat igen!!! Hat bizony kanyargós szerpentinek bőven vannak. De sokan kibirtak mar:))))

Előzmény: Ga-doo (7334)
Erzsi 1221 Creative Commons License 2014.01.26 0 0 7338

Szia!

az igaz,h költség kímélő, ha 4en mentek egy autóval, de amikor turnusvaltaskor  dugóban kell állni és meg elott elöttetek van 600 km , haaaat az elég gaz. Olyankor az ember meg saját magát is nehezen tudja elviselni:))) a busszal szerintem ugyanez a helyzet. 

Szerintem inkább szánjatok rá többet és így a baratsag is megmarad.

Persze ez az én szubjektív véleményem.

Jo nyaralast!!!!

Előzmény: jujooo (7335)
Erzsi 1221 Creative Commons License 2014.01.26 0 0 7337

Szia!

mi tavaly egy hetet töltöttünk a Hanna hausban.

Javasolni tudom csak! Ami a honlapjukon szerepel az tényleg meg állja a helyet. A tenger csak 50 m, igaz ott mely, de a beachi részen ami a háztól kb 8oo méterre van ott igazán lehet pacsalni,gyönyörű lassan melyulo,csupa homok. Igaz közel van az apartman a centruMHz,minden könnyen elérhető, ennek ellenére sem zajló. Új ablakok nagyon jól zárnak, minden szoba klímás.fozni is lehet, felszerelt konyha van, pici furdo es nem túl nagy szoba erkellyel. Nagyon kedves magyar család üzemelteti. Biztatok a honlapjukban!! Jó nyaralást!

Udv

Erzsi

Előzmény: jfkm (7332)
Chrysta80 Creative Commons License 2014.01.26 0 0 7336

Sziasztok!

Szegedről ki jön Sartira nyáron??? :D

jujooo Creative Commons License 2014.01.24 0 0 7335

Sziasztok!
A párommal idén Sartira megyünk nyaralni.
Debreceniek vagyunk, a Grand Toursnál néztük a szállásokat.
Leginkább a 08.26-09.02 turnust.
Filózunk rajta, hogy busszal vagy autóval menjünk.
Azt beszéltük, hogy jobban kijönnénk, ha másnak is vannak ilyen gondolatai, és egy autóval, 4 fővel, a benzinköltséget (autópálya stb.) felezve vágnánk neki.
Mit gondoltok, van ilyesmire esély?
Utazott már esetleg így valaki közületek?
Köszi!
Jujó

Ga-doo Creative Commons License 2014.01.19 0 0 7334

Üdv!  

Most mennénk először Sartira. Van valakinek tapasztalata az Alexandrion apartmannal kapcsolatban? Grand tours-zal mennénk és buszos utazással. Mennyi idő alatt lehet ott lenni és mennyire kanyargós az út?? Köszi

kajla5 Creative Commons License 2014.01.14 0 0 7333

Szia,

Engem érdekelnének a képek.

Előzmény: Diego.D (7325)
jfkm Creative Commons License 2014.01.12 0 0 7332

Helló M!

A Hanna Haus-ról érdeklödnék minden infót elöre is köszönök.

Pierr.Kardan Creative Commons License 2013.12.07 0 0 7331

Kisebb gyerekkel Sarti Beach a legjobb célpont. A tenger is inkább gyerekbarát ott, mint Sartinál, az esti nyüzsi is sokkal kisebb. Sarti Beach csendesebb, békésebb, nyugodtabb, mint Sarti.

Előzmény: Kürtös20 (7330)
Kürtös20 Creative Commons License 2013.12.07 0 0 7330
Sziasztok! Szuper, hogy van ilyen fórum, kérdeznék: parthoz közeli és csendes, nem lepukkant, de nem is luxus apartmant tudtok ajánlani? Autóval mennénk, a tengerhez nem szeretnénk sokat gyalogolni, a legkisebb gyermek pedig 3 éves, uh aludni is jó volna éjszaka, meg neki du. is. Kényesek azért nem vagyunk, csak nyugalmas környék, tiszta, használható lakhely az elvárás. Köszi mindenkinek, aki ír! üdv: kürtös
Előzmény: Rebcsike (7329)
Rebcsike Creative Commons License 2013.11.25 0 0 7329

Hello! egyénileg utaznánk,ezért csak szállás után érdeklődöm. kipróbált,bevált helyeket. Sartitól nem messze láttam egy jó helyet Vourvorou valami ilyesmi nevű..Ott is jó lenne szállás. Talán nem olyan zsúfolt,mint Sarti ! Köszi a segítséget!

Előzmény: Orsibabe (7328)
Orsibabe Creative Commons License 2013.11.21 0 0 7328

Szia Rebcsike!

Én az IBUSZ-t egyáltalán nem ajánlom, nekünk nagy csalódás volt az iroda. A szállásaik nagyon jók, ha egyénileg akartok utazni, szerintem, nekik vannak a legjobb apartmanjaik, de a buszos utazás velük egyenlő a katasztrófával. Olyan lepukkant buszaik vannak, hogy még országon belül sem engedném közlekedni őket. Régiek, kényelmetlenek, nincsenek jó állapotban, mi le is robbantunk velük!

Előzmény: Rebcsike (7326)
Diego.D Creative Commons License 2013.11.04 0 0 7327

Na, nyaralás lesz? :)

Elókotorom őket a gépről és felpakolok párat, de látom, ide kicsinyiteni kell, hogy a fene egye meg :)

Előzmény: Rebcsike (7326)
Rebcsike Creative Commons License 2013.11.04 0 0 7326

Engem minden érdekel! anyaggyűjtési folyamatban vagyok!!! :-)  Czoki neked köszi a tanácsokat!

Előzmény: Diego.D (7325)
Diego.D Creative Commons License 2013.11.04 0 0 7325

Sartiban voltunk régebben vagy kétszer, harmadjára nem mennék oda, túságosan zsúfolt lett. Nekem már nem az ami volt, pedig tetszett, olcsó volt, jó környéken, jó vízzel.

Aztán elmentünk Toroniba, na azt érdemes kipróbálni annak, aki Sarti szerelmes.

Ha valakit érdekel, teszek fel róla képeket.

czoki Creative Commons License 2013.11.04 0 0 7324

Üdv Rebcsike!

Ez évre az alábbiak szerint foglaltunk:

Szállás ajánlat :

Időtartam 2013.09.14 -13.09.28 között

25,00 € / 2 fő / éjszaka, de pillanatnyilag előfoglalási áron : 20€/éj. ! (március 20 ig /kapacitásig )+ extra felár légkondi :5,00  € / nap

vagyis 14 éjszaka 2 fő részére : 280,00 € 

Azt biztosan tudom, hogy az IBUSZ is utaztat ebbe az ap.-ba. Más utazási

irodáról még nem hallottam, akiknek itt lenne szobájuk.

Üdv.

czoki

Előzmény: Rebcsike (7323)
Rebcsike Creative Commons License 2013.11.03 0 0 7323

Köszi! Árra esetleg nem emlékszel? Utánanéztem,hogy ezt az apartmant magyar irodák is árulják, kíváncsi lennék a különbségre.. Még egyszer köszi a tanácsot!

Előzmény: czoki (7322)
czoki Creative Commons License 2013.11.01 0 0 7322

Üdvözöllek!

Utóbbi években a Spanos nevü ap.-ban élveztük a nyaralást. Ha a Sithonnál foglalsz

nem gond a tengerre néző szoba foglalása.

Nekünk bevált.

Sikeres foglalást.

czoki

Előzmény: Rebcsike (7321)
Rebcsike Creative Commons License 2013.10.31 0 0 7321

Esetleg konkrét javaslatod nincs? Apartman név , ahol már voltatok és tetszett???

Előzmény: czoki (7319)
Rebcsike Creative Commons License 2013.10.31 0 0 7320

Köszi a segítséget! Nagyon rendes vagy! :-)

Előzmény: czoki (7319)
czoki Creative Commons License 2013.10.31 0 0 7319

Szia Rebcsike!

Javaslom az alábbiak megkeresését :

Muzamel Gitta
E-mail cím(ek):
gitta@sithontravel.gr

vagy:

Sithon- Travel Inf.
E-mail cím(ek):
info@sithontravel.gr

Több szálláslehetőséget is tudnak ajánlani. Mi évek óta náluk foglalunk szállást.

Sok sikert, boldog  jövő évi nyaralást kívánok.

Üdv.

czoki

Előzmény: Rebcsike (7318)
Rebcsike Creative Commons License 2013.10.29 0 0 7318

Sziasztok! Én már a jövő évi nyaralást tervezem :-) Tudnátok kipróbált, jó minőségű, de megfizethető szállodát vagy apartmant ajánlani? Lehet Sarti környékén is, nem fontos,hogy a faluban legyen! Köszönöm a válaszokat!!!

Molosmelós Creative Commons License 2013.10.03 0 0 7317

Kedves Gabriella!

Mi már hazajöttünk szerdán.A Toroneos kirándulást ajánlom ha még lesz!Mi a Grand tours-os Rodon Garden apartmanban voltunk.Nagyon jó kis uj apartman ház,igaz kb 350 m-re van a parttól,de nyugodt övezetben van a benzinkut mögött.Az Ovelix kajáldát én is csak ajánlani az előre jelzés igaz akkor most ezen a héten már elromlott az idő sajnos.További kellemes nyaralást!

Előzmény: Gabriella Gedeon (7314)
Orsibabe Creative Commons License 2013.10.02 0 0 7316

Gabriella, Sassostól mi sem ájultunk el, szerintem az Ovelixben jobb a gyros :) Az étteremmel kapcsolatban örülök, hogy segített, amit írtam :)

Előzmény: Gabriella Gedeon (7315)
Gabriella Gedeon Creative Commons License 2013.10.02 0 0 7315

Tegnap kiprobaltuk az annyira dicsert Sassost. Ki van irva, h. a giroshoz jar cipuro. Mi kaptunk egy gyuszunyi mazsolabort. Az ajandek tzadzikirol megfeledkeztek. A vizhez meg poharat sem hoztak. Szalveta, ilyesmi nincs. Igaz a kiszolgalo kislany kedves, aranyos. Amugy giroson kivul mas kaja nem is volt, pedig egy csomo minden ki van irva. Hat, ugy lattszik mar nagyon utoszezon van. 

Gabriella Gedeon Creative Commons License 2013.10.01 0 0 7314

szia Orsibabe.Meg jo, h. irtad a piroskockas teritos ettermet, mi is pont azt neztuk ki, h. egyszer kiprobaljuk. Mozgogazos, ti melyik apartmanban vagytok? Mi szombatig itt leszunk. Hajokirandulason voltatok, mentek? Minket kalozhajo erdekelne, de nem tudom az idojaras engedi-e?  Milyen ettermeket ajanlanatok? Az Obelixet annyira dicserik, mondjuk a giros nem volt rossz, de a szuvlakit felig nyersen kaptuk. 

mozgógázos Creative Commons License 2013.09.26 0 0 7313

Üdv!

Mi most vagyunk itt a párommal,szuper jó az idő,a 2. napon sikerült is leégjek kicsit.Simán van napközben 30-31 fok.Csak ajánlani tudom időjárás előre jelzést nem érdemes nézegetni,,mert a mult héten még 20-21 fokokat jósoltak,és lám ragyogó napsütés van 30 fok körüli értékekkel.A víz is kb 24 fokos nagyon kellemes.A vizi sportos srácok is kint vannak még/jetski,kajak,banán/,de ez időjárás függő.A butikokban minden le van már árazva,30-50% engedmények vannak már a szezoni árakhoz képest.Giros 2,3-2,5 Euro.Kocsival utazóknak ajánlom hogy vagy a macedonoknál,vagy még szerbiában tankoljanak meg jól,,mert itt 500 ft-körül mozog a 95-ös benya.

Kabuci Creative Commons License 2013.09.25 0 0 7312

Sziasztok!

Sartin voltunk 2 csodálatos hétig, az időjárást kifogtuk,a vidék csodaszép,mindenkinek csak ajánlani tudom!! Mi voltunk már okt.1.-ig is, akkor is jó idő volt.Autóval mentünk, így bejártuk a félsziget nagy részét. Amiért most írok, az figyelemfelkeltés szeretne lenni! A Sarti Beach Apartmanházba ne menjetek !!!! Mi két bungalót foglaltunk, a képeken nagyon jól festett.

Az egész komlexum  lelakott ,gondozatlan,elhanyagolt .Ez számunkra újdonság volt a látott fotók után,no meg már vagy tizenakárhányadszor voltunk ebben a csodálatos országban. .. Amit először észrevettünk, minden erkélyen másféle bútorok voltak,például láttunk három lábú asztalt (nem új találmány,csak kitörött az egyik lába).Aztán megláttuk a leendő "otthonunkat",

no az hogy nem volt éppen tiszta,az elhanyagolható körülmény (mondom most utólag). A hűtőszekrénynek nem volt meg a mélyhűtőrész - ajtaja,pedig vittük a lefagyasztott készételeket. Hatalmas szép konyhabútor, amint azt a fotókon is láttuk, csak éppen üresen,azaz jóformán edény nélkül.Nem volt két egyforma pohár,nekünk pl. csak lapostányérunk volt. A beépített ruhás szekrény hatalmas, csak éppen olyan dohos és salétromos , mint az egész apartman, és polcot is elfelejtettek bele tenni, tehát ha akartunk volna sem tudtuk volna másra használni, mint az akasztós ruhákat betenni. Az éjjeliszekrényen lámpa nem volt, a másikakban igen ! A függönyök vastagon porosak-piszkosak és lyukasak. A TV-n egy adást sem lehetett fogni, igaz ez hiányzott a legkevésbé. Az egész lakrészt elárasztotta a penész-szag és a penetráns csatornaszag. A fürdőszoba a sok év használatától olyan vasagon koszos volt, amit a jó kis hypóval sem tudtunk tisztára takarítani. Amúgy is roppant igénytelen volt az egész.

A teraszunkon a három szék közül kettőnek nem volt ülőkéje, így az ágyon ülve ettünk.A rezsónak csak az egyik égője működött.

A nyílászárókat tán évtizedekkel ezelőtt festették le, amúgy a csukott ajtón is volt egy 2 cm-es rés, a szúnyogháló tűzőgéppel

volt rögzítve, de mi még szerencsésnek mondhattuk magunkat, mert a másikban az sem volt.

A wifiért fizettünk 10 Eurót, s mint utána rájöttünk csakis a medencénél lehetett használni, olyan gyenge volt a jel.

A bungalókban és az előttük lévő emeletes házban többnyire családosok voltak pici gyerekekkel, kora estétől már olyan kellemes

csend lett volna, ha a mellettünk lévő német fiataloknak kiadott házban nem tartottak volna heti több alkalommal discót a tulajok, ami szerencsés esetben éjfél körül kissé lehalkult, de többnyire hajnalig dübörgött.Nem is tudom a sok kisgyerek hogyan aludhatott abban a zajban ? Még tudnám sorolni, de azt hiszem ennyi is elég ! Mindezek ellenére a sok kellemetlenséget félretéve (amiről a tulajdonos tehet), Sarti szép , megpróbáltuk észrevenni a temészeti csodáit, a barátságos embereket, a finom homokos tengerpartot és a napsütést !

Aki még most megy, annak jó pihenést és napsütéses időt kívánok !!!

buki88 Creative Commons License 2013.09.24 0 0 7311

Sarti egy csoda.Eléggé tartozkodó voltam mikor feljött a szó róla hogy Horvátország helyett idén inkább ide menjünk,de azt kell mondanom,nem bántam meg,és jövőre biztosan vissza térünk.Egyszerűen magával ragadott a hely,és a történelem varázsa :)!
A fakultatív programokból,külön kiemelném a Verginai kirándulást,másnéven a csodák útját.Nem hiába ez a neve,mindenkinek ajánlom,hogy legalább egyszer próbálják ki ezt a programot :)!

Sarti-info.hu Creative Commons License 2013.09.19 0 0 7310

Sziasztok! Jaszu!

Oszd meg élményeidet weboldalunkon is. :)

Kérdésed van tedd fel az üzenőfalon, fórumon, csoportokban.

http://sarti-info.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!