Keresés

Részletes keresés

TYHilton Creative Commons License 2021.01.29 0 1 16582

Meg is van a válasz, Jukic kuka. Minden sérülésért kár, de hozzá hasonlót, vagy akár még egy kicsivel jobbat lehet még most is tudunk halászni.

Rest In Peace Dejon Prejean! 😢

Előzmény: N.21 (16578)
N.21 Creative Commons License 2021.01.29 0 0 16581

És mindjart 20 éve lesz ennek is, baszki..... egeszen hihetetlen

Ossze kellene hozni a paksi hapsikkal az evfordulo alkalmabol egy szurkoloi kosar meccset meg egy ndbfc emlek turat! :) 

Előzmény: Lecso11 (16580)
Lecso11 Creative Commons License 2021.01.29 0 4 16580

Ez a Paks elleni 79-75-ös eredmény egyszer már elég szép volt, nemcsak szerdán :)

klima_fan Creative Commons License 2021.01.28 0 0 16579

Nem hiszem, hogy cseréljük, esetében is csak néhány hétről volt szó, de mire ő is meg Roli is visszarázódik, addigra szegény Révész Ádi a seggén fogja venni a levegőt. Kéne egy magas ember, én nagyon szerettem amikor itt volt és én biztos megfűzném Ivosevet. Itt van az országban, ismerjük, hajt, kapar. Védekezni, lepattanót szedni kiváló lenne, talán a pontszerzésbe is hamar belejönne. Plusz most messze nem olyan drága mint volt. Valószínüleg butaság, de én laikusként jó megoldásnak gondolnám a helyzetünkben.

N.21 Creative Commons License 2021.01.28 0 0 16578

Jukic seruleset sulyosnak irtak, es hogy a leghamarabb potolni akarjak, szoval ot szerintem csereljuk. 

TYHilton Creative Commons License 2021.01.28 0 0 16577

Elmúlt két győzelemért hatalmas gratula, földöntúli bravúrok voltak. Így egy fokkal nyugodtabbak lehetünk a kiesés elkerülése tekintetében, bár jó lenne ha az MKOSZ rövid időn belül kitalálná az alsóházi lebonyolítást, mert egyáltalán nem mindegy, hogy mi az ami számítani fog.

Légióskérdés nem egyszerű, ha valóban belátható időn belül felépül a Jukic-Roli duó akkor szerintem nem kell új légiós, így kell végig tolni. Ha nem javulnak akkor viszont cserélni kell, mert a két sérülttel ez a keret függetlenül a hatalmas bravúroktól nagyon kevés lesz a szezon végéig. 

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.01.28 0 0 16576

Lazic Mester maradását én is támogatom. Az elején én is kicsit tartottam tőle, de jó döntés volt Őt választani.
Szerintetek kell még ide új játékos erre az idényre? Szerintem tök felesleges. Kiesni talán nem fogunk, Roli és Jukic is 2-3 héten belül újra játszani fog.
Csak megbontaná a mostani csapategységet, ha hoznánk új játékost, ráadásul még pénzbe is kerülne. Pécs-OSE-ZTE ezekre a meccsekre még fel kellene szívni magukat a srácoknak, és nem lesz gond. Hajrá Kaposvár, csoda amit most műveltek!

klima_fan Creative Commons License 2021.01.27 0 3 16575

Volt egy olyan érzésem, hogy nem szabad követnem a meccset, de már alig várom, hogy megnézzem. 

Baki kezdi megtalálni azt a formát, amitől lehet kiegészítő ember, ugyanez igaz Benire. Gondolom ez lassan Lazics munkájának az eredménye. Most nagy kár, hogy Hock Geri nem tudja ezt most kihasználni. Végleg visszavontam Lazics elleni kritikáimat, azt hiszem nagyon jó választás volt ő, persze az is elgondolkodtató, hogy két meghatározó játékos kiesésével tudtunk így megtáltosodni. Végre hozzuk azokat a bravúrgyőzelmeket, amitől szerethető lesz egy "kiscsapat". Nagy kár, hogy nem láthatjuk ezeket élőben.

Viszont érdekes, hogy ez a gyengült keret most nem omlik össze a teher alatt.

Remélem bentmaradunk és Laziccsal ősztől csinálunk egy pár jó szezont. 

N.21 Creative Commons License 2021.01.27 0 0 16574

ATYAÚRISTEN!

SZÉP VOLT FIÚK!!! 

N.21 Creative Commons License 2021.01.27 0 0 16573

Lehet lesz ebben meg valtozas:

Ebbol talan azt lehet kiolvasni, hogy azt akarjak, hogy a leheto legkevesebb meccsen doljenek el az alsohazi helyezesek, lehet ki-ki meccses playout lesz megiscsak.

Mondjuk azt el tudnam kepzelni, hogy a 11. a 14-kel, a 12. a 13-kal jatszana plyaoutot 2 gyoztes meccsig, es a vesztesek aztan szinten egy ilyent a kiesos eldonteseert.

Ez mondjuk izgalmasabb lenne, mint a kormerkozeses alsohazi rajatszas. 

Az alapszakaszban meg lehetne hajtani azert, hogy elerd az alsohazi rajatszast meguszasat jelento 9-10. helyeket. 

Előzmény: HDO (16572)
HDO Creative Commons License 2021.01.26 0 0 16572

Szerintem mi leszünk a negyedik érintett. Idegenben csak vereségünk van, és a hátralévő meccseink úgy alakulnak, hogy 2 hazai, 6 idegenbeli...

Előzmény: TYHilton (16571)
TYHilton Creative Commons License 2021.01.26 0 0 16571

11. helynél előrébb biztosan nem végzünk, szóval arra a 6 meccsre kell felszívni magunkat. Persze ezzel nagyot nem mondtam, mert a Berény a ZTE és a negyedik résztvevő is nyilván így áll a kérdéshez.

Remélhetőleg addigra mindenki harcra fogható lesz és elkerüljük a kiesést ha már nagyobb célok idénre nem maradtak.

Előzmény: HDO (16570)
HDO Creative Commons License 2021.01.26 0 0 16570

Idén nem lesz klasszikus play-out. Az alapszakasz 11-14 helyen végzett csapatai az alapszakasz befejése után 4-3-2-1 ponttal kezdik meg az egymás elleni oda-vissza meccseket. Aki az utolsó forduló után a 14.helyen áll, kiesett.

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (16569)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.01.24 0 2 16569

Nem találok szavakat a tegnapi teljesítményre! Bevallom őszintén, hogy az utolsó negyedet már nem is mertem élőben nézni, annyira vert a szívem! :)

3 meccs van számunkra, ami nagyon-nagyon fontos, hogy elkerüljük a play-out-ot.
Pécs
OSE
ZTE

Ebből 2 meccset mindenképpen kell hoznunk és a legjobb lenne, ha ez egyik a ZTE ellen lenne.

Most jön a Paks, aki szerintem okulva a OSE ellen elszenvedett vereségből, és látva, hogy mit tettünk a Falcoval, kettőzött erővel fog nekünk rontani.
Sajnos nekünk a Paks ellen alapból nem szokott menni, most ez sajnos még a Falco meccsnél is sokkal biztosabb vereség. :( De persze teljes szívvel a csapatért fogok szurkolni, hátha megint sikerül!

klima_fan Creative Commons License 2021.01.24 0 2 16568

És még egy kis helyzetjelentést is kaptunk a sérültekről. 

Nem rossz dolog, valami legalább történik. A tegnapi meccs nem volt rossz, küzdésből brutális volt. 

De azért ne bízzuk még el magunkat, a bravúrok, csak a "kötelező" győzelmekkel érnek valamit. Egy helyet így előre léptünk, ez már valami.

Talán kicsit kisüt a nap.

HDO Creative Commons License 2021.01.23 0 4 16567

Fantasztikus Kaposvár!

Grat Oroszlányból! Így tovább, Somogyország!

N.21 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 16566

Wow, GRATULALOK!

Hosszu ido utan ez lesz az elso meccs, amit visszanezek! :) 

klima_fan Creative Commons License 2021.01.23 0 1 16565

😂😂 én konkrétan beszartam 😂😂

Ettől még a véleményem nem változott. De akkor ezt most fogjuk meg és lovagoljuk meg, de nagyon. Ose, Pécs itthon, nagyon nyerni kéne mindegyiket.

Szép volt fiúk!!

Előzmény: TYHilton (16564)
TYHilton Creative Commons License 2021.01.23 0 0 16564

Hát én beszarok srácok 😂😂

klima_fan Creative Commons License 2021.01.23 0 0 16563

És miközben itt puffogok, egész jól állunk a Falco ellen 😁😁

klima_fan Creative Commons License 2021.01.23 0 1 16562

"Ember legyen a talpán aki ezt üres kasszával meg tudná oldani. "

Tök jogos, csak kommunikálják le, nem? 

Még senki nem mondta ki, hogy nincs pénz semmire, csak annyi, hogy kihúzzuk a szezont.

Persze emelett ne felejtsük el, hogy kb Debrecennek van ennyi első osztályú csapata, ami ugye egy 200 ezer fős város és még azon csapatok fele is a Debreceni Egyetem bődületes mennyiségű pénzéből fut. Talán még Miskolc hasonló.

Az is igaz, hogy nálunk nem a kosárlabda a legeredményesebb sportág, de nem is az utolsó és más csapat nem fogja megtölteni ezt a nagy csarnokot csak egy stabilan felsőházi vagy legalább 6-ban lévő KKK. 

Előzmény: TYHilton (16561)
TYHilton Creative Commons License 2021.01.23 0 0 16561

A legfelhábirítóbb ebben az egészben a szurkolók semmibe vétele. Itt egy mondat nem hangzik el arról, hogy a Rolinak milyen sérülése van és mennyit kell kihagynia ugyanez a Jukic és a Hock esetében is igaz. Miért nem lehet leírni négy mondatot hogy ez és ez van és legalább tisztábban lehetne látni, hogy kire számítsunk egyáltalán még a szezon maradék részében.

Ivkovic sztori is elkeserítő. Idejött, hogy akkor három éves terv a végére 4-ben kellene lenni (végülis a B csoport top 4-hez már közelebb állunk).

Itt a vírus egy éve senkinek nincs lóvéja ezt a bohóckodást támogatni lassan szerintem a városnak sem. Jó lenne ezt a szezont valahogy megúszni kiesés nélkül, bár belegondolva túl sok pozitív előjel a következő szezonra nézve sincsen.

Itt állunk letolt gatyával minőségi magyar játékosok nélkül, el nem tudom képzelni kit tudnánk leszerződtetni jövőre a Roli vagy éppen a Baki pótlására úgy, hogy az érdemi erősítés legyen. Ember legyen a talpán aki ezt üres kasszával meg tudná oldani. 

klima_fan Creative Commons License 2021.01.23 0 0 16560

És a legszomorúbb, hogy kommunikálni a szurkolók felé az pont rohadtul semmibe nem kerülne. De nem böfögnek lényegében semmiről semmit. Szerintem totálisan tisztában lehetnek azzal, hogy milyen kérdések vannak a klubbal kapcsolatban, de nem mondanak semmit se az Ivkovics témáról se a jelen szezonról se a tervekről. Pedig sokkal egyszerűbb lenne elmondani, hogy esetleg az idei lehetőségeink elfogytak és így kell megoldani ezt a szezont. Részemről értehetetlen, hogy nem képes senki ezekről legalább alapszinten tájékoztatni azt a több száz embert, akik minden meccsre kijártak és fizettek, hogy lássák őket ( azt is jogosan írhatnám, hogy az utóbbi években csak a szenvedést). Elüldözik az utolsó kitartó szurkolókat is. Az én kedvemet egyre jobban elveszik az egésztől, és nem csak az eredménytelenséggel.

Politikai beállítottságtól függetlenül: szebb jövőt (a kaposvári kosárlabdának)!!!

Fakéz1 Creative Commons License 2021.01.23 0 1 16559

A 40misi az idei év tervezett költségvetésnek a hiányzó része. Cseréltünk 2 játékost, plusz egy edzőt. Szerintem tök üres a kassza vagy annyi van hogy be tudjuk fejezni a bajnokságot. Sajnos a klub kommunikációja a szurkolók felé nulla így csak találgatni lehet. A város lehet nem tud adni még több pénzt a vírushelyzet miatt. Vagy Puska abban bízik hogy a Berény nem áll össze az alsóházra és valahogy bent maradunk.

Jó volna tudni, hogy Rolinak és JJ-nek mennyit kell kihagynia.

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (16558)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.01.23 0 0 16558

Ki mit tud Jukic-ról? 2 hét - 2 hónap? Mennyi lesz a felépülésének ideje?

Egyébként egyvalamit magyarázzon már nekem valaki, de tényleg, akárki. Nem akarok hülyén meghalni.

- Ivkovic-nak volt egy 3 éves terve Kaposváron - OK
- első év célja, hogy bent maradjunk, és egy "low budget" keretet állítsunk össze, hogy a költségvetési hiányokat fedezni tudjuk - OK
- második év/mostani: Ivkovic lelép, Ádám választ légiósokat, elvileg pénzügyileg valamelyest rendbe kell, hogy legyünk, ha már az előző évet beáldoztuk - OK
- Aiken és Sinovec szerződtetése hatalmas kapufa, de nem gondolom, hogy bármelyik játékos szerződésbontása hatalmas nagy érvágás lett volna, mert pl. C.J.-nél- a sérülés indokolta is a szerződésbontást.
- szerződtettünk két olyan játékost, akik biztosan olcsóbbak voltak, főleg év közben, mint a két elküldött játékos
- kaptunk 40 millió szponzori pénzt.
- az önkormányzat gondolom már nem akkora pénzekkel támogatja a Rákóczit, mint tette azt "A" csoportosként

AKKOR KÖNYÖRGÖM, HOL VAN A PÉNZ, AMI MIATT NEM CSERÉLTÜNK MÁR JÁTÉKOSOKAT? 

N.21 Creative Commons License 2021.01.20 0 0 16557

Hat igen, sajnos. :(

Csucsszuper lesz, ahogy a 20 eves evfordulot megunnepeljuk majd egy alig bennmaradassal, neadjisten kiesessel.

Ha belegondolunk abba is, hogy ha sikerul is valahogy iden nem kiesni, akkor is mi lesz jovore, a Nyir1 nem hinnem, hogy csak kiesni jut majd fel.... 

klima_fan Creative Commons License 2021.01.20 0 0 16556

Persze, kiszoptunk. Én már nem tudok vagy nem akarok mit mondani erre, persze jól tartottuk magunkat, de ha a 11. helyezett ellen ez pozitivum, akkor ezt az egészet el kell engedni. Nem is tudom hányadik ilyen szezon, amit úgy szenvedünk végig, hogy reméljük túléljük és várjuk a következőt, hogy na majd akkor. Mindenesetre még mindig remélem, hogy nem esünk ki és esetleg jövőre az elejétől Laziccsal, hozunk egy stabil szezont, közel a rájátszáshoz. Most már nagyon leszakadunk, minden csapat hoz néhány extra meglepetés győzelmet, mi a vesztes meccseink 90 %- án totálisan esélytelenek vagyunk. Rádásul most kapjuk az arcunkba a sérüléseket is. 

Bárkivel beszélek, a legfanatikusabbakkal is, mindenki érdeklődését veszítette az elmúlt években.

Teljesen mindegy már, hogy mi az oka, a játékosok minősége, a pénzhiány stb. Mindegy. A helyzet mindenképp elkeserítő. 

Előzmény: Dcswiss (16555)
Dcswiss Creative Commons License 2021.01.20 0 0 16555

Tud valaki valamit Oroszlányból???!!!

N.21 Creative Commons License 2021.01.17 -1 2 16554

Csak aztan nehogy vegleg megunja Roli ezt a kabaret, ami itt folyik mar hosszu evek ota, aztan szezon vegen abbahagyja... En mondjuk megertenem, 1000%-ban.

Fakéz1 Creative Commons License 2021.01.17 0 0 16553

5.légiós játékengedély ki van váltva, szerepeltünk pár meccsig 5légióssal. Curry, Milos, Rivers, Jukics és Sinovec

Előzmény: klima_fan (16552)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!