Az éjjel a Kaszásdülő utca 9 és 11 közöttvízcsőtörés volt. Hajnali 2-kor még dolgozott a markoló, a vízet körülbelül ekkor nyitották meg újra. Képek a helyreállítási munkákról.
*-*-*-*
Múltkor megígértem, hogy beszámolók a lakótelepen folyó parkosításról. Hát ezennel bejelentem, hogy befejezték a Pethe Ferenc tér parkosítását, képek itt.
Úgy se tudják behajtani az ilyenen a detox árát! :) Max morcos lenne, ha kimossák a gyomrát. Nem tudom milyen az, de én még a fogkefétől is tudok öklendezni, a fogdoki meg azt mondta, hogy nem kell ez. Hiába magyarázom, hogy nem tehetek róla, ami nem a számba való (kaja) attól ez van. :(
Frászt! Írtam egy litániát és eltűnt aztán egyre rövidebbeket és azok is eltüntek, mentem a modi topikra, hogy szóljak, mert nem tudom ilyen estben hol kell/lehet segítséget kérni és ott is ugyanígy jártam. Azért a többi kedvencem működött. :)
Szép napot pajtik! Az elöbbi csak próba volt, hogy nálam is működik e. :)
Dezsi vagy ötször megírtam, hogy hála a magasságosnak a géphez nem akar nyúlni a muter. Ha értene hozzá még linket is eltenné valami jó helyre aztán sose találjuk meg. :DD Köszi, hogy elintézted , hogy újra működjünk! :)