Szevasztok rég jelentkeztem van egy kis problémám. Ki emlékszik arra a mozdonyra amit Zsolti festett de magyar színben. Az a gép ha valakinek megvan el tudná küldeni nekem mert egy bizonyos szerelvény elején jól mutatna.
Segítségkéréssel fordulnék hozzátok! Számos oldalt átböngésztem itt, és máshol is. De továbbra sem találom azt amit keresek. Valaki esetleg tudná linkelni, vagy átküldeni a Máv_hangok telepítőjét? Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv mindenkinek,tudna valaki segíteni hogyan tudnám megfordítani a vonatot?Szolnokról átmegyek Ceglédre,ott lekapcsolom a kocsikat és ezután kellene valahogy átállnom a kocsik másik végére hogy mehessek tovább Szeged felé.Vagy ilyen megoldás nincs is?Láttam már egy két actot ahol megoldották. A segítséget előre is köszönöm
Üdv mindenkinek.Hát próbálkoztam és eljutottam odáig hogy csak akkor dob ki a játék ha a nyugatiból kifelé megyek. Ha a nyugatiba befelé akkor semmi gond.Ez mitől lehet?Járt már így más is?
A gép nem tudom elég e,de nekem 6magos procim és 8gb ddr3 ram van ,és még is kidobált a betőltéskor szűz windowszon és újratelepített TS-enIgaz a Ts-t úgy telepítettem,hogy a síma alapjátékot felraktam és a többi dolgot csak rámásoltam felülírással total commanderrel, így a pályagenerálás kimaradt. Utánna letöröltem, újratelepítettem pontról pontra a pályákat, ezeket nem írtam felül csak a többi részét a TS-nek.
Azóta működik, nem tudom ez volt-e a gond. Viszont van még egy olyan is, hogy az Alföld 6.4-nek volt fenn egy rossz verziója, azzal is úgy tudom rosszul működött. A 6.4 80 megás volt, a jó az pedig 120 körül van, és a javítás is új, próbáld meg újra letölteni innen.
Én kénytelen voltam az Alföld 6-ot levakarni, mert attól már egyáltalán nem indult el a betöltés. Azóta kisebb pályákkal játszom (Alpok kisvasút, Dél-Balaton, 120A, 1-es fővonal vannak fölrakva), ezeket még elviszi a gépem. De mióta legutóbb feltettem az 1-es fővonalat, azóta érezhetően lassult az indulás, többet nem is merek.
Nem tudja valaki hogy honnan tudnám leszedni azt a javítást amitől nem dobál ki a nyugatinál a játék? Egyébként érdekes hogy nem mindegyik feladatnál.Ha a Nyugati-Szentes actot csinálom akkor kienged,ha a nyugati-szeged ic actot akkor a kijáratnál kidob minden hibaüzenet nélkül.Csináltam egy pályát nyugati-vác között ahol szintén kidob a nyugati kijáratánál.