Keresés

Részletes keresés

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.22 0 0 596
Nos én nem látok képet, de az egész topik össze van csúszva... Ehh. Lehet hogy cask valami nálam nem jó?
Előzmény: Andrew1 (595)
Andrew1 Creative Commons License 2001.05.22 0 0 595
Na Hello..

Errejartamban veletlenul beugrottam :)))
Gondoltam irok is ide egy kis esszet ;)))

Jaja .. tenyleg fejlesztjuk mindjart a gondolkodast es a helyzetfelismero belso moduljainkat egy kis AOK-val. ;))))

Krapu: Van kendom, de nem fekete hanem feher es a fejemen is volt hazafele mikor elsulyesztettuk a tihanyi kompot :))) Amirol aztan kuldtunk SMS-t a kihajozott kolleganak Lionak, hogy azert az elmeny neki is meglegyen:))) Egyebkent a kaloz lobogo rendesen ott lobogott a hajon folyamatosan minen nap. ;)))) az ott szokott lenni ... :)))

itt egy kep a tavalyi csapatepitesrol ezen latszik rendesen hasonlo volt most is ... :)))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.22 0 0 594
Oksa gyere csak gyere! :)) Szerintem fél7 felé leszek, mert Endinek beígéretem egy gondolkodás és helyzetfelismerő képesség fejlesztő AOK partyt! :)))) Igazság szerint már a hajón megbeszéltük. Nem mertem ellenkezni, mert kidobott volna a sörömmel együtt a vízbe és akkor belefolyt volna a Balaton a sörösdobozomba. A vizezett sört ki nem állhatom, így hát beleegyeztem :))) Na most mondta hogy négykor kezdhetjük, úgyhogy csak szólj ha vagy!

a_girl: AOK után beszélek pár szót Liával és mehetünk bugyit venni jó? :)))

Krapulax: És veled alsógatyát? :)) Ja nem! Valami mást akkor! :)))Guminő? :)))

padre: neked is írok mert már régen tettem! :)) Na ennyi elég is lesz :))

Előzmény: Emilia néni (593)
Emilia néni Creative Commons License 2001.05.22 0 0 593
Halihó! Engedélyezek egy kis ebédszünetet magamnak. Már egy pár órája. :-)))) És még ebédelni nem jutott időm. :-) Na de mindjárt. :-)

Allergiám leszarom, van ennél most nagyobb bajom is. A yahoos horoszkópom irta, h ma remek napom van. Biztos igaza van, csak venném már észre. :-))

Lio aranyom, tanulok délután, de vmikor jövök. Hozz zsepit. :-)))))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.05.22 0 0 592
Sasztok skacok! :)
Na jól kibabrálltak velem. Már 9 körül vége volt a tanfolyamnak :)) Hát így hogyan lépjek le?:)
Vanda: mi az, hogy nincs időd rám? Hát menten befordulok :))
a_girl: megkérdeztem a Robit ő sem jön, a minidrimi sem jön mert a báttya nem ad neki pénzt :)
Andrew: Szerintem kéne neked szerezni egy fekete kendőt az egyik szemedre és nekiállhatnánk kalózkodni :)))
Lio: na vagy jössz, vagy támogatod az uborkát :))))
Lia: Van egy tuti ellenszerem az allergiára,pl: ha nem veszel levegőt tuti nem jut be a pollen (vagy mi a szösz:)) Na tanulj szépen, mert kikérdezlek:)) Tényleg esetleg ne segítsek? Nem vagy stresszes? Levezethetjük :)))
Padre: Na ez már túlzás. Itt ülök az irodádban és te meg lelépsz? Én tartom itt a frontot :))) Ellestem a technikád. Szöszmötölök, hallgatom a telefoncsengést és ilyesmi :)) Szóval átvettem a munkádat :)
Andrew1 Creative Commons License 2001.05.21 0 0 591
Hello ...

Lio: A ven tengeri medvet nem ram kell erteni (ambar ... ;))), es az isteni sugallat az meg az ehseg es hogy nagyon kellet mar a duplanulla fele menni :))
De azert ugye nem szakadtal meg a hajo surolasban ? :))) (Senki nem is surolt hajot .. meg is latszik rajta :)))

By Cpt.Andrew

Előzmény: Emilio bácsi (589)
padre666 Creative Commons License 2001.05.21 0 0 590
"Most gyónni sem fogok, nincsmit, kifejezetten jó és angyali vagyok:-))"

hmmmmmmm...............
azt tudod hogy a vad angyal is a sexiparban kezdte???????

álmos vagyok kicsi vagyok éhes vagyok jaaaaaa itt a kopi is!!!!:)))
es megint 7fő:((((
na pussz kedveskéim legyetek jók:)))

Előzmény: a_girl (586)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.21 0 0 589
a_girl: Vannak azért bizonyos rejtett képességeink. Csak jól el vannak rejtve :))))))
Evezésügyben tartom magam. Nem amiatt hogy nem bír ki a barátnő egy hétvégét. Elvi okokból. De majd megbeszéljük ha még érdekel tovább is.
Szóval a hangomat nem is akartad hallani?? :))))) Na most aztán felhúztam az orrom! :))))

cpt Andrew: Vén tengeri medve??? Isteni sugallat?? Ezeket rád kellene érteni? Apám :))) Ha tudtam volna ezeket rólad, kérek autogramot :)))

skmk Lio bá (skmk=sikamika. Én sikáltam a hajót végig :))))

Andrew1 Creative Commons License 2001.05.21 0 0 588
A helyesirasomat nezzetek el ... kisse faradt vagyok igy hetvege es ejfel utan.

By Andrew1

Andrew1 Creative Commons License 2001.05.21 0 0 587
Hello Holgyeim es Uraim :)))
es Dragasagom .. ;)

Nahh megerkeztem .. Azt kell mondjam, ez most valahogy teljesen mas rendszeru csapatvitorlazas volt mint a tavalyi. Ez koszonheto a valtozatos idonek (volt minden : napsutes, gyenge szel, kozepes szel, eros szel, es brutalis vihar) es valoszinuleg annak hogy Lionak eppen nem lehetett igazbol inni ... :)) Igaz az antibiotikumot rendszeresen sorel vette be ... de az uveg whiskey amit vittem az megmaradt. Viszont joval tobbet vitorlaztunk mint tavaly. :)))

A penteki vihar az viszont nem volt egyszeru .. olyannyira nem hogy meg a ven tengeri medvek is neztek ki a fejukbol. Elotte is volt egy kis szel, megjartuk Tihanyt hajoval es gyalog es ott cirkalgattunk Foldvar kornyeken, amikor istenis sugallat hatasara kivittem a hajot a kikotobe es kikotottunk a vihar elott kb 5 percel..... Aztan ami utanna jott .. hat az ne mvolt semmi .. nehe elmeselni mert azt hallani es latni kell. Orditva nem lehetett tul uvolteni a szel hangjat es suvolteset a parton allva. Szoval nagyon nagyon durva volt.

Lio: ma meg elmentunk Alsoorsre kajalni utkozben es lubickoltak egesz vegig a tobbiek majdnem .. Azonkivul foleg motorcsonakaztunk ... mert hogy szel az nagyon keves volt. :))) De az SMS-ed olvastam ...

"A Kompot elsulyesztettuk ... a sor es a csajok a raktarban ... a reszed felreteve .. :)))"
Cpt.Andrew from Ms.Pirate Narval

by Andrew

a_girl Creative Commons License 2001.05.20 0 0 586
Sziasztok!

Ma nagyon kedves leszek mindenkihez...

Lio, Andrew: jó, most már tudom, hogy az AOK egy taktikai játék, és hogy logika, meg értelem kell hozzá, csak azt nem értem, hogy a fent említett képességek hiányában Ti hogy tudtok vele jáccani:-)))) (Magas labda volt:-)

Lia: szerintem is elszaladt veled a ló a felsorolásnál, ha gyököt vonunk belőle, vagy inkább köbgyököt:-) és osztjuk 3-mal, akkor talán elmegy:-)

Kopi: tök hülye vagyok, elfelejtettem, hogy a héten Pesten leszel. Pedig kedden mennem kell, és erőteljesen gondolkodtam rajta, hogy már hétfőn, azaz holnap felmegyek, de elvetettem az ötletet. Így legfeljebb a Vanda(csíkjai)t húzogathatod, bár ahogy ismerem, mellette is legfeljebb az orrodat húzhatod fel:-)
Tényleg, van 8. ember?

Lio: csak még mielőtt azt hiszed, hogy hiányzol, közlöm veled, hogy nem azért hívtalak fel a múltkor, mert hallani akartam a hangodat:-), hanem mert meg akartalak interjúvolni még eccer vadvízi evezés ügyben. Csak 1 7végéről lenne szó, addig az asszonyka is kibírja nélküled! Legfeljebb egy kicsit kiéhezteted, még jót is teszünk veled, meg vele is, mert ha hazaérsz kiengeszteled:-)

Padre: Neked most semmi "kedveset" nem tudok mondani, de szerintem a többiek ezért csak irigyelni tudnak:-) Most gyónni sem fogok, nincs mit, kifejezetten jó és angyali vagyok:-))

Jó éjt mindenkinek!
a_girl

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.20 0 0 585
Nem rohantam, csak nem nagyon volt más választásom. A kocsim ott állt Földváron. Ha onnan még elhajózok a Balaton másik végére, akkor valahogy vissza kell még jutnom a kocsihoz és onnan haza. Na ez nem hiányzott. Egyébként is nemsokára megyek még egy hetet keresztbe-kasul vitrolázni, úgyhogy pótolok majd mindent.
Ja most nézem. Nem is erre a hozzászólásodra válasz, hanem az utolsóra :)))

Na ma még beszedem az utolsó fogbogyóimat és végre vége. Áh inkább felhívlak :)))

Előzmény: KrapulaX (581)
KrapulaX Creative Commons License 2001.05.20 0 0 584
(levél kretén anyától)

Azért írok ilyen lassan, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Tudod
eladtuk a házat, ahol laktunk mikor meg együtt voltunk. Apad azt olvasta
az újságban, hogy a legtöbb baleset a lakóhelyhez 10 km-re következik be,
ezt elkerülendő: elköltöztünk. Sajnos nem tudom elküldeni neked az új
címünket, mert az előző lakó magával vitte a házszámot az új házukhoz,
hogy legalább nekik ne kelljen címet változtatniuk.

Hanem itt már van mosógép is. Az első nap négy inget raktam bele,
meghúztam a láncot - azóta sem láttam őket. Csak kétszer esett az eső a
heten, egyszer 3 napig, és másodszor 4 napon át. Mari nénéd azt mondta,
hogy az a kabát, amit kertel, hogy küldjük utánad, túl súlyos lenne a postán
feladni azokkal a nehéz gombokkal rajta. Így levágtuk őket, és a kabát
zsebébe tettük.

Megkaptuk a számlát a halottas háztol is. Azt írják kísérőleg, hogyha nem
fizetjük ki az utolsó részletet, nagyanyád fel fog támadni.

Nővéredről annyit, hogy babája született ma reggel. Azt nem tudom, hogy
fiú vagy lány, így azt sem tudjuk, hogy Te most nagybácsi vagy nagynéni
lettel.

Az öreg Józsi belezuhant a nyitott pálinkás hordóba. Néhányan ki akartak
húzni, de olyan veszettül védekezett, hogy végül belefulladt. Úgy
döntöttünk, hogy földi maradványait elégettetjük. 4 napig égett.

Három regi iskolatársad egy nyitott teherautón utazott a szomszéd faluba.
Útközben belezuhantak egy hídról a folyóba. Ketten a csomagtérben voltak
és, aki vezetett, az lehúzta az ablakot és kiúszott. A másik kettő
belefulladt, mert nem tudtak lehajtani a hátsó oldalt.

Sok más újság nincs. Semmi sem történt mostanában.

Sok szeretettel

Anyád

Ui. Pénzt is akartam küldeni, de mar lenyálaztam a borítékot

KrapulaX Creative Commons License 2001.05.20 0 0 583
Lio: Neked az eszedet is kivették a fogaiddal együtt? :)Ilyen baba időben mi a frásznak rohantál haza? :)) Miattam? :DDD
Képzeljétek ujra láttam a kék Caddys lányt. De megint nem tudtam megállni mert miután végikkúsztam nagyanyám padlását nem voltam valami leánykérő állapotban :)) Pedig most vére láttam az egész nőt. Nagyon jó bőr. Kell nekem :)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.20 0 0 582
Sziasztok!

Már itthon is vagyok. Ezek még Kenese felé kepesztenek a szélcsendben én meg már hazaértem. Majd este jön Endibendi és mesél. Meg este talán én is. Most csak benéztem. Közölni akartam, hogy pechetekre túléltem :))Pedig bazi nagy vihar volt, és csak öt percen múlt hogy nem kapott el minket. Mondjuk nem lett volna baj, mert egy csővel lemásztam volna a hajó alá és növeltem volna a tőkesúlyt. Tuti meg sem mozdult volna a hajó :))) Ja a gyengébbek kedvéért a cső azért kellett volna, hogy levegőt tudjak venni. Tudom Krapulax szerint jobb ha nem veszek levegőt :))

KrapulaX Creative Commons License 2001.05.18 0 0 581
Lia: Nem értem mit rinyálsz:))) Csuppa gyönyörü nővel vagy körülvéve :)) És tudom meglep, de nem lehetsz már az első :)))) De a becézgetés rendben van. A legkedvesebb méregkeverőnk tuti Te vagy :))
Na felhívlak, remélem zavarok :))). Ma már úgyis felajánlottak egy hármast. :))
Ja és csak egy kis nyelvlecke: az AMOTT nak mi az ellenkezője? EMItt :))
Előzmény: Emilia néni (580)
Emilia néni Creative Commons License 2001.05.18 0 0 580
Krap, miért mész Szekszárdra hambiért? Ott a sarkon nálatok, én már csak tudom. :-)))) Ott láttalak meg először. :-))))))És nem fogok kepeszteni, mert még foggalmam sincs hogy sikerült, talán egy év alatt ki is javitják.

Rájöttem, nekem nem tetszik az E-LAV. :-)))) Mi az, hogy nem én vagyok az első??? :-)))))))))

Az a lemezkiadó dolog meg sántit. :-)))) Ha már nem akartok Liának hivni, akkor vegyetek példát Endikémről. Ő drágaságomnak hiv. :-))))Vagy Lio te régebben még ismerted azokat a becézéseimet, hogy szépségem, gyönyörűségem, imádottam, csodaszépem, egyetlenem, Ms Tökély, világszépem, aranyoskám, cukorfalatom, zsenikém. :-))) Na jó, talán kicsit elszállt most a ló. :-)))))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.05.18 0 0 579
Lio: Tiszta szerencse,hogy nem vettél elektromos fogkefét. Mert a protkót tök mind1 hogyan tisztítod :)))) Viszont így egy komplett grillcsirke elfér a fogaid között :)) Csak már tudnám mire fájt ennyire a fogad :)))
a_girl: te kis csíkoska :))) Mikor látlak már frissen vonalazva? :))) Húú most eszembejutott valami, de nem is merem leírni.Szóval hogyan készül egy vonal? Meg kell húzni:DDDD
Andrew: Egy tipp, hogy gyorsan menjen a hajó: dobjátok ki a feleleges nehezékeket.Kezdjétek azzal a fogatlan kutyával:)))
Lia: neked nem írok mert nem érdemled meg. Legalább egy szottyadt SMS-t küldhettél volna, hogy hogyan sikerült a vizsgád. Most kepeszthetsz 1000-rel hogy kiengesztelj.
Vanda: A jövő hétre írj be a naptáradba. Jövök. Eszünk iszunk dínom dánom :)))

Csak úgy: Ma elmentünk hamburgerezni Szekszárdra:)) Az kb 100KM oda vissza :)))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.17 0 0 578
Fiaftof!

Bofi, de a fogammal folt ef kif bibi. De mofmár semmi gonf. Kihúfták! :))))))

Na szóval. Ittvagyok ragyogok. Csak benéztem, de nemsokára megyek vásárolni. Aztán holnap reggel megyek Andrew után a Balcsira :)) Juppi :))

Lia: Igen, ügyesgyerek ez a David. Csak én utálom :))) Milyen prospektusokat? Amiket a kiállításról hoztunk? :)))

a_girl: De igenis hogy igen! Már ismerjük ezt a szót. Utánajártam. Meg kell mondjam, nem volt egyszerű. Andrew is sokat segített :)) És az AOK az nem holmi lövöldözős játék ám! Rendesen kell taktikázni, ami ugye nagy odafigyelést és értelmet feltételez! :)) A lövöldözős játék csak levezeti az AOK során keletkező izgalmakat! :)))))

Andrew: Mennyé má. Nekem az a hely kell mai tavaly. A lejárat melletti kis lyuk! :)))) Megyünk az infarktus discoba is? :)))

Krapilax: Na Te jóakaróm. Csak kihúzták a méregfogat :)) De hősiesen tűrtem ám! És mégse ihatok sört, mert hős voltam. Fránya gyógyszerek. Majd pótolom.
Ez az E-LAV nagyon jó :))))))))))))))) Képzeld, megértettem egyedül, segítség nélkül :))) Lehet hogy a sima LAV-nál a rossz fogam miatt nem tudtam kihasználni az agyi kapacitásom rejtett tartalékait?? :))))

Padre: Most nem ettem pár napig, csak folyadékot vettem magamhoz. Most már kisebb a pocakom mint a Tiéd, úgyhogy húzzá bele! :)))

Na pá, megyek én is vitorlázni. Majd jövőhéten leszek.

Sailing in the rain....illetve az singing. És esőben nem is jó vitrolázni :)) De azért jól hangzott nem? :)))

Andrew1 Creative Commons License 2001.05.17 0 0 577
Emberek ...

HAHOOOOOOOOOOOOOO !!!! :))))

Kihaltatok ... mindenki beteg ?:))))
NA mindegy ..
ELmentem a balcsira Vasarnap jovok este :)))))

By Andrew1

Andrew1 Creative Commons License 2001.05.15 0 0 576
Hello ...

Lia Dragasagom (ez most kepesztes krapu ? :)))))
En nem azt mondtam ne gyertek (!), hanem azt hogy "hiaba jottok mert sajnos nem vagyok otthon". Egyebkent azt is hozzatettem hogy gyertek kenesere :))) Ott varlak benneteket.
A CD-id holnap atkerulnek Vandahoz ... :)) azaz szerdan mert azt mondta arra jon felenk. Egyebkent barmikor szivesen lattlak es a cdidet is folyamatosan hurcolom magammal hatha valahol meglatlak es odaadom. :)) De a rohadek thefirm mindig kozbeszol mert dogzani kell :(((

Egyebkent csak tisztazas keppen .. az az atmeneti allapot hogy itthon vagyok :))) Csutortoktol Vasarnapig ismet vitorlazas :))) es radasul Lio is ott lesz vegig .. :))) Meg sok mindenki mas .. meg egy uveg J Walker ... :)))

a_girl: En tudom mi az hogy "munka" :))) mostanaban valahogy nem igazan erunk ra .. azt is elfeledtuk mar Lioval mi az az AOK :))) Igaz Lio ?De az biztos nem lovoldozos ... :)) az a Delta Force volt :))

nahh ma jo hosszu voltam :)))

By Andrew1

KrapulaX Creative Commons License 2001.05.15 0 0 575
a_girl: Találtam egy rakás apartmant. Már csak azt kéne tisztázni mikor is menjünk. Akkor konkrét árakkal is szolgálhatok. Amúgy cirka 28-35 Ef /fő/hét lenne.
Lia: Igaz mivel a szerelmi életem szinte elektronikus úton zajlik így éden is beleférhet: E-LAV (most jó? :))))
Amúgy mit rinyálsz? Hát elfelejtettelek valaha? Te hogyishívják :)))))) Milyen zene kell? van egy lemezkiadó az EMI records annak van pár EMI-díj gyanús lemeze :)))
Lio: Én mondom ki kéne húzni a méregfogad, az sok mindent megoldana :)) Max eszel tejbepapit (húú még leírni is borzasztó:) szívószállal :)))
Andrew: Na látom kepeszthetsz 1000-rel:))
Padre: Azért mert én már nem csengek már nem is vagyok érdekes a fiadnak? :))))
Holnap jövök rettegjetek :))) Lemosattam az autómat, hogy a Vanda hajlandó legyen beülni :))
Emilia néni Creative Commons License 2001.05.15 0 0 574
Látom azért van igazság a földön. Padre se volt vizparton, Endkike is megtért, a többiek meg a munka szóval ismerkednek. :-)) Igy már nem érzem akkora szemétségnek, h nekem meg tanulnom kell. :-)

Endi drága, mi van a CDimmel? Lassan kimennek a divatből a zenék. :-))))) A videó meg a másik. Te igenis visszautasítottál bennünket. Mi azt mondtuk menni akarunk, te azt mondtad ne menjünk. Hát mi ez, ha nem visszautasítás? Tudod, hogy összetörted a lelkivilágom? Eddig azt hittem, h engem nem lehet visszatasítani. :-)))))))))

Lio szivem, jó hétvégéd volt? :-))) Nem hagytalak Formát nézni, bocsi. :-)))Ez a Coulthard fiu ügyi gyerek, nemde? :-)))

Rafting ügyben mindent rátok bizok. Ha megszervezitek, én megyek. De én most nem tudok a munkálatokban részt venni. Apartmant még talán tudok nézni, megyek is most azonnal.
Mi lett Vandával? Ki tudta venni a 3. hetet?
Jut eszembe kopi! Múltkor a három gráciából Edent hiányoltam, de látom, nálad könnyen felejtésbe esnek a nők. :-))) (öket is hivhatnánk nyaralni, jó buliemberek. :-))

Most megyek és megnézek pár utazási prospektust. :-)

a_girl Creative Commons License 2001.05.15 0 0 573
Lia! Az AOK csak egy játék lehet, ugyanis az Andrew hozta szóba. Elő szokott fordulni néhanapján:-) hogy munka helyett játszanak a hálón különböző lövöldözős hülyeségeket.
Andrew, Lio: bocs, hogy idegen szavakat használok írás közben. Vagy mivel olyan sokszor szoktuk emlegetni, megnéztétek már az értelmező kéziszótárban, mi az a "munka"?:-)))

Na jó, bevallom, feladtam, nem jutottam a végére. Úgyhogy új témát nyitok:-)
Krapi: hogy állsz az apartmanok keresésével? délután megyek az utazási irodába én is.
Krapi, Lia: képzeljétek a vistánál júl 6-8-ra is és júl 13-15-re sincs még jelentkező rafting ügyben. Még megkérdezem a Kanyontourst, de ha csak mi lennék, az nem annyira buli! Akkor ki kell találni valamit, mondjuk csúsztatni őszre, amikor igazából szezonja van.

a_girl Creative Commons License 2001.05.15 0 0 572
Sziasztok!
Mielőtt érdemben hozzászólok a témához, már ha van egyáltalán olyan:-) végigolvasom az előző hetek termését.
Nem a Lio vagyok, úgyhogy hamar a végére érek:-)

Addig is tsók:
a_girl

KrapulaX Creative Commons License 2001.05.14 0 0 571
Padre: Látom jól kipihented magad :))) Az ültetőbotod nem kopott el? :))
Andrew: Jaaa a Lia ért ahhoz, hogy kiforgassa szavaid :))
Lia: Esetleg ha le akarod vezetni a feszültséget, állok rendelkezésedre :)))) Bár téged ismrerve, jelenleg mint villámhárító lennék jó a közeledben :))) Kedden vagy talán szerdán meg is látogathatlak. Egész véletlen pont arra visz az utam :)))
Lio: megkávéztattam öcsédet. Ha nagyon pörög, netán futva kitúr az "olvasószobából" akkor az a kávé miatt van :)))))
a_girl: hol vagy?
Vanda: és te? :)))))
padre666 Creative Commons License 2001.05.14 0 0 570
Csonkolom a kezüket:))))

Lianéni jelentem mégsem mentem a dunapartra:(((
Infót kaptam hogy a halak még mindig sexelnek.....ezek álllatok!!!! már 3. hete egyfolytában:)))
Szoval otthon tusténkedtem a kertben...............megint palántáztam meg ilyesmik....
miazhogy kisgazda???????????????????????

A_girl nagyon elhagyott bennünket..........................ezért hétfőre egyperces gyászt rendelek el:)))))
Krapi mikor jossz mar fel??????????, a fiam hiányol:)))))
szegény még mindig sántikál:((((((((((((
ja fogytam 3 kilot:)))))))
de hogy es miert????????????
Lio lassan kisebb lesz a pocakom mint a tiéd:)))))
hmmmm nagyon lassan:)))))))))))

Endike:)))
Persze állandoan csak a nők a csónakon:)))))
holis a buvar kund telcsiszáma????
megfuratlak meglátod:)))

Na elkezdem a mai szent napot:)
ájtatoskosdással:))))

Andrew1 Creative Commons License 2001.05.13 0 0 569
Na jo napot urak holgyek meg minden egyebb :)))

Visszatertem, de egy biztos .. Lio neked kampec lesz csutortoktol :))) Tuti Cool idojaras lesz kis szellel .. :))

Egyebkent Lia kisse felreinformalt itt mindenkit :)) Ugye Lia ????
Szoval en nem utasitottma vissza senkit csak sajnos mar eppen feluton voltam kenesere mikor kedves Lia felhivott hogy ugyan mar jonnenek hozzam "videozni" :)) ... Na most ha en vagyok a sofor fix visszafordulok de mivel nem en voltam ezert hat errol ugymond "jol lemaradtam" ... De hanyszor atkoztam ezt meg az este alatt akkor.

De kedves Lia ... a felretajekoztatast a torveny bunteti ... :)))

Padre: Nem tertem am meg mint par napja irtad ... nem csak fiukkal vitorlazom .. :)) Csutortokon pl 8 lany plusz egy fiu es en volt a legenyseg :)))

Nahh szoval nagyon jovolt ez a 10 nap .. a tegnapi es tegnapelotti versenyen nem tudom hanyadikak lettunk de nem elsok az fix .. viszont teszt cellal jottett nekunk az is tuti ..

Lio: Ha olyan szel lesz csutortokon mint szombaton akkor jo menet lesz Kenesetol Foldvarig az tuti :)) Hanyozacskot majd mellekelunk az utasoknak :)))

By Andrew1

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.13 0 0 568
Emi: :)) (Krapi mondta :)) Szóval Hakkinen már a rajtnál lerohadt, KisSumi meg kiesett. De nem valószínű hogy a bátyus lesz az első.
Emilia néni Creative Commons License 2001.05.13 0 0 567
Észrevettétek, h ma 13-a van? Tuti nincs mázlim, és rohadt Sumi nyer. :-))))))))))

Bár ha az öcsike, az nem akkora baj. :-)))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!