Továbbá, ha jól emlékszem, az off-season során egy paksi szurkoló írta, hogy jövőre nagyon erősek lesztek, mivel jelentős pénzügyi támogatás érkezik.
Azonban több játékos is alaposan mérlegelte a szakmai lehetőségeket. Most, hogy az utolsó tervezett igazolást, Benit sem sikerült megszerezni, elképzelhető, hogy az iroda tudatosan terjesztette ezt a hamis információt, ami talán hozzád is eljutott. Egyébként, ha jól olvastam, nem lett volna edzőkirúgás, és Robi is felállt a poziciójából, de végül mégsem tette.
A klub mostani működése kicsit kapkodónak és idegesnek tűnik. Nyilvánvaló, hogy nem ez volt a tervetek.
Én megbízom a forrásomban.
Mindezek mellett sportszerűen sok sikert kívánok nektek, mert egy erősebb bajnokság mindannyiunk számára örvendetes.
Marky, figyelj rám kérlek. Ez lesz az utolsó hozzászólásom ebben a témában.
Volt egy Falco játékos, aki nemrég eligazolt. Sok időt töltöttem vele beszélgetve, és tőle tudtam meg, hogy Takács Zsolti is elmegy, sőt a szerb center érkezéséről is elsőként értesültem aznap. Továbbá, tőle hallottam, hogy Gulyásék 10 milliót ajánlottak Beninek, amit ő nem fogadott el.
Nincs okom kételkedni az információ hitelességében. Úgy emlékszem, -ha jól olvastam vissza, mert múlt héten nem voltam itthon-, hogy Zizou is ugyanezt az információt hallotta egy másik forrásból, akinek az aláírása ott van az érintett dokumentumon. Az, hogy mi ajánlottunk volna 10 milliót, azért is valószínűtlen, mert Zozó sem keres ennyit, és ez minden szempontból inkorrekt lenne vele szemben.
Jajj ezek a gagyi utalgatások, istenem de szánalmas. A Honvédból 21 évesen eligazol, nálunk játszik 17 perceket, majd magyar bajnok lesz. Most továbbmegy a spanyol 2-be. Ez biztos nagyon nagyon rossz dolog lehet...
Annyira süt a rosszindulat és az irigység az ilyen szar megnyilvánulásaidból.
Ezeket Ti nyilván jobban látjátok, de ez is csak egy teória. Nem hiszem, hogy hirtelen olyan székbe tudna beülni a párja, ahol a különbséget megkapja.
Én sose írtam azt, hogy nem kap kevesebb pénzt Nálatok, mint nálunk kapott volna, de el tudod azt képzelni, ahogy Gyuribácsi meghallja a paksi ajánlatot, majd üzen Beninek, hogy várunk vissza szeretettel mi is, de feleannyiért?
Méltatlan is lenne egy ilyen ajánlat vele szemben a közös szezonok után.
Szerintem ez a difi olyan max - 10 és 20% között lehet a paksi ajánlathoz képest. Nem is értem mi szégyellnivaló van ebben és miért kell -50%os legendákat költeni ami minden realitást nélkülöz.
Amúgy most megnéztem: Lille 230 ezres város (ami magyar viszonylatban persze nagy, de európai viszonylatban egy közepes város) és egy 30 éve épült 7000 fős fapados indoor csarnoka van.. a csavar ott van, hogy a meccsek az 50 ezres focistadionból átalakított helyszínen lesznek, ahol a 2015-ös kosár eb-n is voltak már, aminek a befogadóképessége átalakítva 27 ezer fő.
Aki kosárlabdát vagy kézilabdát akar nézni az olimpián, annak nagyon kellemes a Bp-Brüsszel-Lille útvonal, kézilabdában asszem még a középdöntők is ott lesznek. Fapados áron megközelíthető és még a jegyárak is vállalhatók, a döntőket Párizzsal és a megfizethetetlen árakkal meg hagyjuk meg a hanyatló nyugat ópiumának.
Jelenleg a hivatalos resale platformon teljesen emberi áron, összesen 81 euróért, nagyjából egy sziget napijegy árán lehet jegyet kapni az augusztus 2-ai, harmadik fordulós (!) görög-ausztrál, spanyol-kanadai és brazil-japán meccskombinációra. Charleroi egy útra 20 ezer ft körül.
Majdnem igaz csak sajnos végül Gulyás 2 nap múlva visszakozott és egyelőre marad sajnos ...keresi az uj edzőt .
Beni témához meg annyit h a 9-10 milla egy brutális urban legend , nyilván lehet benne hinni meg tuti fix info ...de az igazság h Benke pénze lett neki is feldobva , és ennyi az viszont igaz , ha majd Gyuri bácsi elmondja h a dupláját mondta vissza aranyos lesz a story de kevés köze lesz a valósághoz .
“Az bántott legjobban, hogy mindenki azt vágta a fejemhez, hogy a pénz miatt mentem el. Nem mondom, hogy nem volt jó anyagi helyzetben a Paks, de nem az számított. Az előző szezonban, Szolnok kétszeres pénzt ígért, de engem ez nem vonzott, én apuval és Marcival akartam egy csapatban lenni”