Passz. Ki kellett gugliznom. Nem ismerem az összes politikust. Annyit tudok hogy Gyurcsány, Gyurcsány Brüsszel Migráns Háború, Gyurcsány, Soros, O1G, Magyar Péter. Azt jónapot.
"Akkor te valószínűleg nem csípted a mandalóri Vizsla-klánt sem."
Hát nem nagyon.
@Stratonicus
"Mint pl. Andor? ;)"
Na erről speciel nem jut eszembe hogy magyar név. Ez ritka. Egy Andort nem ismerek. Inkább az olyanok zavarnának amiket példaként felhoztam, meg pl. Sándor, Károly, Béla stb... Női név ami csak magyar és sűrűn előfordul olyan nem is igen jut eszembe. Mondjuk Ibolya, Napsugár vagy Hajnalka stb... az zavarna.
Nem jó a szerkezete (sem) a Disney soriknak. A flashback szerintem kellett az első két részhez, viszont nem szerencsés, hogy az egész rész az volt. Egy órás részek kellenének, és akkor elmegy egy félórás flashback. Vagy rakják fel az egész évadot és döntse el mindenki, mennyit néz. Persze ezt már régóta mondom.
elkezdtem nézni az újabb részt, de ez már tényleg annyira star trek feeling volt hogy egyszerűen nem tudom sw-ként nézni. ki is kapcsoltam. ráadásul ez a megtolt szenvelgés, valami iszonyat, a középkori fantasy környezetet meg egyáltalán nem értem. ennek semmi köze Lucas eredeti elképzeléseihez, szinte nulla.
"Én egyetlen néger nevet sem ismerek a Pákón kívül"
Én kettőt is ismerek :P
Kunta Kinte (azért ezt gondolom azért mindenki is ismeri), és Dikembe Mutumbo Mpolombo Wamatumbo (NBA)
És engem sem zavar a név. Csak ne legyen nyugati civilizációban ismert angol vagy orosz vagy német vagy stb... név. Vagy magyar. Az nagyon zavarna ha valamelyiket úgy hívnák hogy László vagy Jani stb...